forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Nick Raider fanovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Dwayne_Looney
Advanced Member4515 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 14/05/2020 :  14:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Super, hvala na odgovoru. I meni se iz ovih komentara činilo da je malo tih "nastavit će se" priča, a i kad ih ima da su u 2 kompletne sveske bez prekidanja usred neke.

Tko se ne slaže s metodom "leti" iz jednadžbe
Go to Top of Page

Poli
Advanced MemberSlovenia
31244 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/05/2020 :  15:14:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Ova "Pogodba" koju spominjete je #39 broj originala. A vidim da je to i ujedno zadnji broj koji je Dnevnik objavio pod nazivom "Nova Sparta".


Da, Dnevnik je zavrsio s tim 39. brojem, a SD je ponovila taj broj i objavila sljedeca dva (znaci sve skupa 39-41) te i ona... riknula. Sad, Libellus je krenuo sa knjigom br. 15 koju sacinjavaju origi price 43-45, sto znaci da cemo se nacekati da procitamo origi 42 jer ce ga Libellus objaviti kada ispuca sve vec objavljene, to jest u knjigi br. 14.
Ali ok, u međuvremenu dobivamo 3 knjige (9 epizoda) jos neobjavljenih epizoda na svaku turu pa to i nije neki problem, a i doticna prica nema nekih novih likova koji bi se pojavljivali kasnije.


Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnikCroatia
6974 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 14/05/2020 :  22:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Imaju dobar plan Poli, kad pogledaš. Znam da je prošla godina bila nesretna kad pogledamo da nije niti jedna knjiga izašla, ali gura ovo dosta dobro.

Sad kad izađu te 4 knjige, to je 12 ep odjednom što predstavlja kod nekoga junaka praktički cijelu godinu izlaženja. Jedan redovni Tex kod Ludensa ne dobije takav tretman (iako je ova godina počela obećavajuće po njega u tom pogledu). Još ako kojim slučajem uleti jedna tura Nicka u 12.mjesecu, pred kraj godine, fanovi njujorškog detektiva više od toga ne mogu niti poželjeti.

"everybody's got a plan until they get hit"
Go to Top of Page

Poli
Advanced MemberSlovenia
31244 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/05/2020 :  23:30:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Upravo tako. Iako se nas pandurcic dosta slabo prodaje, za sada se nemamo na sta zaliti (jedino jos ona posljednja preostala almanah knjiga da izađe, te ako ce nekad krenuti i sa specijalcima). Ritam izlazenja je sasvim ok i prihvatljiv.


I PARDON!! Greska - izostao je br. 41 i ne broj 42, jer je i SD preskocila jedan broj, upravo taj.
A skuzio sam i da ga imam doma u scanlation verziji, samo mislim da ga jos nisam procitao (gledam, gledam, i ne mogu da odlucim da li mi je poznat ili nije).
Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 14/05/2020 23:36:54
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnikCroatia
6974 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/05/2020 :  10:14:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Kad spominjemo SD, meni ti je Poli naj epizoda bila SD 3: Ubojstvo uz Prozor.Naravno, kad sam samo imao 2 stripa od Nicka pa i nije bilo teško doći do zaključka koja mi je najbolja, ali tu sam epizodu baš volio.

Uvjeren sam bio prije da je scenarist za tu priču imao za predložak kriminalistički film Alfreda Hitchcocka "Prozor u dvorište" (Rear Window) iz 54' godine. Sličan film je napravljen na tu temu i 98' godine gdje glumi nesretni Christopher Reeve (jedan i jedini Superman za mene).


"everybody's got a plan until they get hit"
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnikCroatia
6974 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 21/05/2020 :  22:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote


20. Okrutni grad

Priča: Maurizio Colombo
Scenarij: Claudio Nizzi
Crtež: Gustavo Trigo

Prije nego nešto napišem o sljedećoj priči, moram spomenuti da mi je odmah neposredno prije čitanja upalo ovo u oči - Priča: Maurizio Colombo. Nisam sad to shvatio, znam da mi na sajtu ocjenjujemo posebno priču i posebno scenarij, ali uvijek bi u igri bio isti autor. Ovdje se spominje taj Colombo, da li to znači da je Nizzi radio scenarij prema njegovoj priči? Pretpostaviti ću da je tako.Scenom smo odmah na nekom gradilištu gdje se odvija kupoprodaja droge. Tri brata; Leo, Ruby i Benny kupuju drogu od dvojice Kolumbijaca. Upravo u pozadini to sve nadgledaju naši junaci, partneri Nick i Marvin i spremaju se za akciju. Ono čime nas je Nizzi šokirao u nastavku, a Casertano svojom naslovnicom najavio upravo to i zagolicao našu maštu, Marvin je ranjen i to teško ranjen! Doktori čak i ne mogu reći sa sigurnošću da li će Marvin uopće preživjeti!Nick je totalno van sebe, Art također. U međuvremenu upoznajemo još jednog lika, bivšeg policajca Harryja Landaua koji je pisac-policajac i veoma uspješan u tom poslu, a izgleda da se on i Art otprije poznaju, budući da su jedno vrijeme skupa radili. Čini se da su imali i neki događaj iz prošlosti koji Art nikada nije oprostio Harryju, a Nizzi nekako sebično, malo po malo, kroz flashbackove daje nam djeliće tog mozaika događaja koji pomalo objašnjava radi čega Art ne može biti dugo u istoj prostoriji sa Harryjem.


Art i Harry

Glavni cilj je naći te zločince, braću s početka priče koji su upucali Marvina, što nije nimalo lagan zadatak jer se nalaze duboko u jednoj opasnoj četvrti gdje se nalazi leglo ljudskog ološa, pravi huligani koji na neki način štite te zločince. U priču će se kasnije uključiti i Kolumbijci koji su također žedni osvete budući da su njihove prijatelje s početka priče (kod razmjene "robe") također sredili ta braća i ukrali im novac i drogu, a Art će se isto naći u jednoj teškoj situaciji kakvu nismo dosada vidjeli u serijalu, osjetit će taj strah kakav je osjetio upravo taj njegov prijatelj Harry dok su prije skupa radili do tog nesretnog događaja iz njihove prošlosti..

Isto odlična priča u ovoj knjizi, pomalo neuobičajna jer nemamo često prilike vidjeti naše junake (Marvina i Arta) u takvim teškim i očajnim okolnostima. Na kraju se sve razriješilo, neka raskinuta prijateljstva otprije su sada ponovno popravljena, a i mali spoiler za kraj - Marvin se oporavio, čim je uštipnuo medicinsku sestru za guzu, znalo se da je OK :). A i po njezinom osmijehu, očito joj to nije smetalo :D. Crtež Triga mi odgovara, nisam ja neki stručnjak, ali kao da taj autor voli sjenčanje i taj tamniji prikaz vinjeta (ne znam kako da drugačije to opišem). Ima dosta scena sa kišom i primjetio sam da mu takve scene baš leže. Meni su se bar dopale i mišljenja sam da je stvorio dobru atmosferu.

(priča: 9, scenarij: 9, crtež: 9, naslovnica: 10) = 91%


"everybody's got a plan until they get hit"
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik6497 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 22/05/2020 :  18:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
da, GRAD OKRUTNIH je jaka priča. najviše zbog tog napetog odnosa između arta i bivšeg mu ortaka harryja. i zbog nesretnog incidenta iz prošlosti koji progoni obojicu, svakoga na svoj način. interesantno kako art, koji je predani, odvažni policajac ostaje praktički cijelog života građanin drugog reda, dok harry, koji se i nije proslavio kao policajac, pisanjem o toj profesiji se itekako uspijeva uzdignuti u životu i pristojno obogatiti. to mi je uvijek bio vrlo interesantan detalj... bez obzira što sa svom tom slavom nije stigla i sreća i spokoj...

a i onaj krucijalni momenat pri kraju priče kada i art završi pred nišanom puške, kao i harry toliko godina prije, i uvidi koliko to lako pomakne ravnotežu čovjeka i ostavi ga totalno obezglavljenim i uplašenim... prema onoj narodnoj "ne sudi o drugome dok nisi hodao u njegovim cipelama"
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnikCroatia
6974 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 23/05/2020 :  15:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Lijepo si to opisao Kiky, svaka čast Istina, Art je toliko godina nakon tog događaja iz prošlosti, isto na svojoj koži osjetio kako je to biti oči u oči suočen sa smrću, na nišanu i osjetio je taj isti strah kojeg je godinama predbacivao svom prijatelju, koji je u to vrijeme reagirao tako kako je reagirao, na nešto na što te niti jedna policijska škola ili nekakva obuka ne može spremiti. Harry je na kraju opet imao sve, tu novu uspješnu karijeru, mladu i lijepu ženu, ali podsvjesno se uvijek nekako htio iskupiti za taj događaj koji ga je kopkao dok se nije pružila prilika i pokazao tu hrabrost koju posjeduje te odigrao veliku ulogu u ovoj priči. Tko zna, možda je Harry dobio dosta elemenata iz ovog novog iskustva da napiše još jednu priču

Iako je naravno, između ostalog, naglasak ove epizode na teško ranjavanje Marvina i hvatanje tih zločinaca, ali epizoda se ponajviše fokusira na taj odnos Arta i Harrya, zanimljivo je bilo pratiti pomalo i napokon saznati u cijelosti tu njihovu priču, događaj koji ih je razdvojio, te vidjeti samu završnicu kako će se to na kraju sve rasplesti.

"everybody's got a plan until they get hit"

Edited by - ReemCP on 23/05/2020 15:47:59
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnikCroatia
6974 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 25/05/2020 :  00:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
U zadnje vrijeme često u Marku ZS na zadnjoj korici naletim na ovu reklamu, baš sam je volio prije u djetinstvu.


"everybody's got a plan until they get hit"
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnikCroatia
6974 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/05/2020 :  21:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote


21. Vampirova sjena

Scenarij: Luigi Mignacco
Crtež: Jose Eduardo Caramuta

Mlada žena pronađena je ubijena u jednoj uličici u New Yorku i to na način da joj je isisana sva krv iz tijela! Na njenom vratu se nalaze dvije rupice, što sve nekako podsjeća da je to djelo nekog vampira (i naslov epizode je u tom kontekstu). Čak i Marvin na to implicira u šali, a uskoro i novine počnu pisati o vampiru. Ubojstva se nastavljaju istim načinom kao i kod prve žrtve, a zanimljivo da je prva žrtva pronađena u ulici pod nazivom Gotham.Kako je Caramuta ovdje crtač, moram spomenuti da je ovaj skitnica što je pronašao žrtvu na početku priče jako sličan skitnici iz epizode Tajna odsječene ruke. Tamo je skitnica našao odsječenu ruku u uvodnim sekvencama priče, a ovdje ovaj našao ubijenu žrtvu. Crtež za obje te epizode je radio Caramuta, pa možda i ne čudi što su slični (barem meni).


Skitnica iz epizode #2 Tajna odsječene ruke i skitnica iz ove epizode

Mignacco odlično vodi ovu priču, paralelno sa istragom, radnju naizmjenično prebacuje na jednog čudnog lika, navodeći nas da posumnjamo u mogućeg ubojicu-vampira. Kako se pomalo nižu ubojstva, grad je sve više u strahu. Policija je nemoćna, a nekako shodno tomu, jedan lik - pukovnik Jason Duke formira svoj dragovoljački odred - lovce na vampire! Nick i ekipa su poludjeli na tu vijest, samo im je to još falilo. Kad se kroz neko vrijeme pomislilo da se došlo do saznanja tko je ubojica i da je sad sve lagano stvar prošlosti, Mignacco nam nudi jedan super preokret, twist na kraju priče, gdje je Nick došao sam do one prave istine koja je potpuno drugačija od one za koju smo prvotno mislili!Ovo mi je jedna od najboljih Nickovih priča. Mignacco zaista odmjereno i lagano razvija atmosferu priče koja nas konstatno drži prikovanim uz strip. Veliki uspjeh epizode je i sami epilog koji nam je Mignacco priredio, jer u protivnom bi to ostalo samo na dobroj priči i nekako očiglednom negativcu. Ovako epilog puno diže ovu priču i doprinosi da je promatramo kao iznadprosječnu (uspoređujući je sa ostalim pričama u istom ovom serijalu). Da još spomenem, ne čitam Martina, ali kao da i on ima priču slične tematike (bar po mjestu radnje i tom vampiru) pod nazivom Vampir u New Yorku .

(priča: 10, scenarij: 10, crtež: 10, naslovnica: 10) = 100%

"everybody's got a plan until they get hit"

Edited by - ReemCP on 27/05/2020 21:45:49
Go to Top of Page

zeljko
Advanced MemberBosnia and Herzegovina
15759 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/05/2020 :  21:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Cini mi se da meni fali zadnja str

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

going going
Advanced MemberSerbia
7160 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/05/2020 :  00:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

U zadnje vrijeme često u Marku ZS na zadnjoj korici naletim na ovu reklamu, baš sam je volio prije u djetinstvu.

Da, bas je simpaticna ova reklama u Dnevnikovom tehnikoloru! I ovo Vratolomno, odavno nisam video tu rec u nekoj najavi. Stvarno simpaticno.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik6497 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 28/05/2020 :  13:16:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
upravo me ovaj reemov osvrt na GROFA DRAKULU podsjetio na još jedan zajednički uradak minjaka i karamute. na epizodu BLIZANCI (broj 34. ZS)... i još više na način kako je dnevnik masakrirao epizodu na samome kraju... to jest, izdao strip bez posljednje dvije stranice (žrtvovane na uštrb narudžbenice za PAN POSTER).

i prekidajući strip u onom krucijalnom trenutku... na 94. stranici.gdje da nađem/skinem još te dvije dodatne stranice da nakon 29 godina konačno do kraja pročitam priču?
Go to Top of Page

Poli
Advanced MemberSlovenia
31244 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/05/2020 :  15:10:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Reem, vjerojatno si jedini koji smatra crtez Caramute za 10.
Barem koliko se sjecam reakcija ovdje na forumu. No, jeste malo poseban, ali nikad me nije toooliko odbijao. Djeluje pomalo sablonski, slicno kao Letteri kod Texa (barem kasnije).


I da, ne znam tacno koliko stripova, ali u nekim Dnevnikovim izdanjima fale stranice. Nesto od toga ima npr. na Stripzoni (pa valjda i drugdje?). Na poslu sam trenutno, ali ako se sjetim mogu doma pogledati sta mi je na kompjuteru jer neke znam da sam skinuo pa da mogu procitati kraj price.
Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnikCroatia
6974 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 28/05/2020 :  16:19:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

Cini mi se da meni fali zadnja str

Od Grofa Drakule, jel?

quote:
Originally posted by going going

Da, bas je simpaticna ova reklama u Dnevnikovom tehnikoloru! I ovo Vratolomno, odavno nisam video tu rec u nekoj najavi. Stvarno simpaticno.

Istina, ne viđamo danas takve najave A i to "vratolomno" što si spomenuo

quote:
Originally posted by kiky

upravo me ovaj reemov osvrt na GROFA DRAKULU podsjetio na još jedan zajednički uradak minjaka i karamute. na epizodu BLIZANCI (broj 34. ZS)... i još više na način kako je dnevnik masakrirao epizodu na samome kraju... to jest, izdao strip bez posljednje dvije stranice (žrtvovane na uštrb narudžbenice za PAN POSTER).

i prekidajući strip u onom krucijalnom trenutku... na 94. stranici.

gdje da nađem/skinem još te dvije dodatne stranice da nakon 29 godina konačno do kraja pročitam priču?

Zlatan je nešto spominjao u ovom postu: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=34611&REPLY_ID=1832823

Samo je nažalost tinypic ugašen, pa nema slika. Možda Zlatan to još negdje ima na kompu..

quote:
Originally posted by Poli

Reem, vjerojatno si jedini koji smatra crtez Caramute za 10.
Barem koliko se sjecam reakcija ovdje na forumu. No, jeste malo poseban, ali nikad me nije toooliko odbijao. Djeluje pomalo sablonski, slicno kao Letteri kod Texa (barem kasnije).

Aha, vidio sam komentare, pogotovo pogledaj ispod Zlatanova posta što sam Kikyu proslijedio link iznad, stranica 8, sve sami negativni komentari u vezi Caramute

Ne znam, meni je njegov crtež baš fino sjeo, naizgled jednostavan, a tako dobro dočara tu atmosferu. Recimo, Maraffa mi nije nikako odgovarao u Mister Nou kad sam pročitao prvu priču koju je on nacrtao, a poslije mi se dopao. Caramuta ima to nešto u sebi što meni vizualno paše i odlično se uklopi sa nekom pričom, u stanju je nekoliko tabli napraviti da nema niti jednog oblačića, a sve skužiš o čemu se radi unatoč tomu što nema teksta Jednostavno čovjek ima to nešto u sebi i po meni je super što ga imamo u ovom serijalu (iako znam da se većina neće složiti s tim).

"everybody's got a plan until they get hit"

Edited by - ReemCP on 28/05/2020 16:21:36
Go to Top of Page

Poli
Advanced MemberSlovenia
31244 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/05/2020 :  16:40:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Ne znam, meni je njegov crtež baš fino sjeo, naizgled jednostavan, a tako dobro dočara tu atmosferu. Recimo, Maraffa mi nije nikako odgovarao u Mister Nou kad sam pročitao prvu priču koju je on nacrtao, a poslije mi se dopao. Caramuta ima to nešto u sebi što meni vizualno paše i odlično se uklopi sa nekom pričom, u stanju je nekoliko tabli napraviti da nema niti jednog oblačića, a sve skužiš o čemu se radi unatoč tomu što nema teksta Jednostavno čovjek ima to nešto u sebi i po meni je super što ga imamo u ovom serijalu (iako znam da se većina neće složiti s tim).


Bas tako, neki drugi na NR su mi puno gori. Pa i na Kenu ima takvih (puno gorih), ali opet, to su osobni ukusi.Nego, postoji i neka kratka prica, ili cak vise njih... sjecam se da sam citao nesto, mozda ce se netko drugi sjetiti (zlatan bihac)? Mogli bi Libellusovci i to na objaviti, ako je mogouce.


Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik6497 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 28/05/2020 :  18:36:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
ajde, molim vas lijepo, bilo tko da ima te dvije posljednje stranice BLIZANACA.

podijelite. sigurno ima rajderovaca, ali i dosta drugih stripaša koji čuvaju te stranice.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik6497 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 28/05/2020 :  18:38:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
libellus će to objavit... ali što ako ne... ili tko zna kad?
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnikCroatia
6974 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 29/05/2020 :  12:32:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
@Poli - nisam znao za te kratke priče, ne bi bilo loše i njih dobiti

quote:
Originally posted by kiky

libellus će to objavit... ali što ako ne... ili tko zna kad?


Kiky, LL će sigurno objaviti i tu epizodu, to će biti u njihovoj 12. knjizi. Sad će izaći 8. knjiga, pa ovim tempom kako objavljuju, moguće da to ugledamo za neke 4 godine (ako će svake godine objaviti bar jednu turu Nicka što i nije bilo slučaj sa 2019.).

Inače, nisam uopće znao da je Dnevnik i ovdje petljao sa tim stranicama, mislio sam da je Nick jedan od onih stripova koji je bio imun na to. A i kod te priče #34, zaista je "zločin" to što su napravili, bolje da su izbacili nešto iz sredine ili slično, a ne ono što je najvažnije..

"everybody's got a plan until they get hit"
Go to Top of Page

Poli
Advanced MemberSlovenia
31244 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/05/2020 :  13:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ja doma na kompu nisam nasao te 2 spomenute stranice, ali sam sa druge strane vecinu svojih stvari vec prije (ohoho) vremena prebacio na vanjski disk koji je sad tko zna gdje... negdje je, pa ako ga nađem (kad ga nađem) pogledam.Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced MemberBosnia and Herzegovina
5758 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 29/05/2020 :  17:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
ima 10-ak tih kratkih prica od nicka..taman za jedan libelusov superbook od 150-ak stranica sigurno...neke su izdane i u stripoteci....

http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=43732&REPLY_ID=1830570


Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced MemberBosnia and Herzegovina
5758 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 29/05/2020 :  17:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=34611&REPLY_ID=1836652

a ovdje je spisak svih izbacenih stranica od strane dnevnika...

nazalost, nemam to na kompu..mozda na mailu...moram vidjeti..imam ih umetnute u stripovima...
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnikCroatia
6974 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 30/05/2020 :  15:13:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
I te su slike nazalost istekle.

Nadam se da ce nova tura Nicka u 6.mjesecu, taman sam procitao 7.knjigu i volio bih dalje nastaviti sa 8.knjigom.

"everybody's got a plan until they get hit"

Edited by - ReemCP on 30/05/2020 15:18:46
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000