Author |
Topic |
henry
Senior Member
Serbia
1472 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 04/07/2009 : 01:26:28
|
Ja zaista ne razumem šta je onaj lik digao dreku. Obrisali mu post, pa šta?! Ionako od njega ništa pametno nisam pročitao za sve ovo vreme koliko pratim forum, pa nešto iskreno sumnjam da smo na gubitku. Ako je Dekara to izbrisao, uopšte ne sumnjam da je imao razloga. A to što se dotični toleriše više nego "obični" članovi jer je jedan od viđenijih strip-matrapaza, dilera, nakupaca, profitera, čega li već, sasvim je druga stvar... |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 04/07/2009 : 01:35:50
|
quote: Originally posted by henry
Ja zaista ne razumem šta je onaj lik digao dreku. Obrisali mu post, pa šta?! Ionako od njega ništa pametno nisam pročitao za sve ovo vreme koliko pratim forum, pa nešto iskreno sumnjam da smo na gubitku. Ako je Dekara to izbrisao, uopšte ne sumnjam da je imao razloga. A to što se dotični toleriše više nego "obični" članovi jer je jedan od viđenijih strip-matrapaza, dilera, nakupaca, profitera, čega li već, sasvim je druga stvar...
A koji si ti kurac da se onda uopće osjećaš prozvanim to komentirat?. Objasni svoju ulogu, lik i djelo pa da to ocjenimo.. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 04/07/2009 : 01:46:42
|
Ja zaista ne razumem šta je onaj lik digao dreku. Obrisali mu post, pa šta?! Ionako od njega ništa pametno nisam pročitao za sve ovo vreme koliko pratim forum, pa nešto iskreno sumnjam da smo na gubitku. Ako je Dekara to izbrisao, uopšte ne sumnjam da je imao razloga. A to što se dotični toleriše više nego "obični" članovi jer je jedan od viđenijih strip-matrapaza, dilera, nakupaca, profitera, čega li već, sasvim je druga stvar...
aj ne lupaj...postovi se ne brišu nikad...to šta marko dekari nije rekao,donekle ga opravdava..."toleriše"...ne bi baš rekao,tri puta je izbačen... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
henry
Senior Member
Serbia
1472 Posts
Posted - 04/07/2009 : 19:53:07
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
A koji si ti kurac da se onda uopće osjećaš prozvanim to komentirat?. Objasni svoju ulogu, lik i djelo pa da to ocjenimo..
Čim sam pročitao da ti je onaj vic bio smešan, odmah mi je bilo jasno ko si i šta si. Moju ulogu, lik i delo mogu da ocenjuju oni koje ja poštujem. A da bih i tebe svrstao u dotičnu skupinu prvo moraš da izađeš iz nečijeg dupeta. S obzirom da je tako nešto teško za očekivati, ideš na ognore listu. |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
Edited by - henry on 04/07/2009 19:55:28 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40249 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
gumiflex
Average Member
Croatia
521 Posts
Member since 12/05/2007 |
Posted - 04/07/2009 : 21:43:17
|
jel ti uopće pratiš aukcije? nema tog "dilera"- naglasak na ono "nema" - koji je toliko poklonio stripova (u tvojoj glavi "novaca") koliko ih ti ni nemaš na polici... i neka netko kaže da sad serem nešto u obranu dveribada- ma "brate" niste mu ni do koljena - nijedan |
Hoka-hej! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40249 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
henry
Senior Member
Serbia
1472 Posts
Posted - 04/07/2009 : 23:36:45
|
quote: Originally posted by gumiflex
jel ti uopće pratiš aukcije? nema tog "dilera"- naglasak na ono "nema" - koji je toliko poklonio stripova (u tvojoj glavi "novaca") koliko ih ti ni nemaš na polici... i neka netko kaže da sad serem nešto u obranu dveribada- ma "brate" niste mu ni do koljena - nijedan
Pa ako je tvoj kriterijum o nečijoj "veličini" broj stripova koje je poklonio, ja nemam ništa protiv, nek ti bude. Ali ako misliš da ga tako određena veličina opravdava da pravi cirkus oko nečega krajnje nebitnog i nakon toga izraz krajnjeg primitivizma i neukusa predstavlja kao oblik humora (mada u ovom drugom slučaju očigledno ima poklonike), onda se nećemo složiti. |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 05/07/2009 : 04:01:02
|
quote: Originally posted by henry Pa ako je tvoj kriterijum o nečijoj "veličini" broj stripova koje je poklonio, ja nemam ništa protiv, nek ti bude. Ali ako misliš da ga tako određena veličina opravdava da pravi cirkus oko nečega krajnje nebitnog i nakon toga izraz krajnjeg primitivizma i neukusa predstavlja kao oblik humora (mada u ovom drugom slučaju očigledno ima poklonike), onda se nećemo složiti.
ti poklonjeni stripovi(a poklonio ih je garant na stotine)su kap u moru šta je ratko učinio za strip scenu i strip općenito...da,to mu ne daje za pravo da tu i tamo provali koju...da ga znaš osobno,sigurno bi drugačije pisao...suditi o čovjeku na osnovu njegovih postova nije uvijek mjerilo...mene su šokirali neki ljudi kad sam ih upoznao uživo,a znam jaaako puno forumaša...a isto bi,tu i tamo,provalili s ovakvim postovima kao ratko...ne,ne opravdavam ga,ali pljucat čovjeka koji se o tebe nije ni očešao,nego je internom sprdnjom htio ublažiti posljedicu ovog topica,nije fer... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 05/07/2009 : 13:50:25
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by henry Pa ako je tvoj kriterijum o nečijoj "veličini" broj stripova koje je poklonio, ja nemam ništa protiv, nek ti bude. Ali ako misliš da ga tako određena veličina opravdava da pravi cirkus oko nečega krajnje nebitnog i nakon toga izraz krajnjeg primitivizma i neukusa predstavlja kao oblik humora (mada u ovom drugom slučaju očigledno ima poklonike), onda se nećemo složiti.
ti poklonjeni stripovi(a poklonio ih je garant na stotine)su kap u moru šta je ratko učinio za strip scenu i strip općenito...da,to mu ne daje za pravo da tu i tamo provali koju...da ga znaš osobno,sigurno bi drugačije pisao...suditi o čovjeku na osnovu njegovih postova nije uvijek mjerilo...mene su šokirali neki ljudi kad sam ih upoznao uživo,a znam jaaako puno forumaša...a isto bi,tu i tamo,provalili s ovakvim postovima kao ratko...ne,ne opravdavam ga,ali pljucat čovjeka koji se o tebe nije ni očešao,nego je internom sprdnjom htio ublažiti posljedicu ovog topica,nije fer...
E vidiš kako si lijepo proširio i moje razmišljanje, ni sam to ne bi bolje napisao Da i ti možda ne viriš iz dupeta |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 05/07/2009 : 15:24:14
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
quote: Originally posted by globinjo
ti poklonjeni stripovi(a poklonio ih je garant na stotine)su kap u moru šta je ratko učinio za strip scenu i strip općenito...da,to mu ne daje za pravo da tu i tamo provali koju...da ga znaš osobno,sigurno bi drugačije pisao...suditi o čovjeku na osnovu njegovih postova nije uvijek mjerilo...mene su šokirali neki ljudi kad sam ih upoznao uživo,a znam jaaako puno forumaša...a isto bi,tu i tamo,provalili s ovakvim postovima kao ratko...ne,ne opravdavam ga,ali pljucat čovjeka koji se o tebe nije ni očešao,nego je internom sprdnjom htio ublažiti posljedicu ovog topica,nije fer...
E vidiš kako si lijepo proširio i moje razmišljanje, ni sam to ne bi bolje napisao Da i ti možda ne viriš iz dupeta
ne,ja mu virim iz kurjeg oka |
|
|
bvagner3
Senior Member
Croatia
2320 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 05/07/2009 : 19:08:44
|
"Dveribad" je stvarno pošten čovjek,i OK i fer osoba ,onaj ko tvrdi drugačije sere ili je ljubomoran,a ja nikome ne "virim iz guzice" već samo iznosim činjenice koje potvrđuju istinitost mojih tvrdnji,rijetko tko se može mjeriti s njim kada su u pitanju aukcije(pogledajte broj pozitivnih komentara),količinu stripova koje je poklonio,i raritetne stripove koje ima na aukcijama,činjenice i ti podaci govore sami za sebe,to nije "rekla-kazala",a ostali stoga mogu pričati što ih je volja. |
#!?? |
Edited by - bvagner3 on 06/07/2009 14:26:22 |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 06/07/2009 : 00:04:53
|
quote: Originally posted by gumiflex
jel ti uopće pratiš aukcije? nema tog "dilera"- naglasak na ono "nema" - koji je toliko poklonio stripova (u tvojoj glavi "novaca") koliko ih ti ni nemaš na polici... i neka netko kaže da sad serem nešto u obranu dveribada- ma "brate" niste mu ni do koljena - nijedan
Hm ,ovo mogu potvrditi.Na moje pitanje da li moze stripove dostaviti do Bg on je odgovorio :poklanjam ti ih. Sasvim cool osoba,razmenili par mailova,po meni prestrogo izbacen,ali... |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 06/07/2009 : 18:29:18
|
Ne znam bas o kakvom postu se radi ali kao sto vidim da je nekog uvrijedio,steta da je ispalo tako iako vjerujem da dveribad nije tip sto bi bas zelio nekog podcjeni na neki nizak nacin. Vjerovatno je doslo do nekog nesporazuma u samom tumacenju. Sto se tice dveribada,da li sta znaci ili ne znaci za ovaj sajt to je stvar ukusa pojedinca,ja ga licno vidim kao jednu od najznacajnijih i najbolji osoba sto sam upoznao za nekih 7 godina. Doduse ima jos takvih ljudi,ali nema bas puno. |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 06/07/2009 : 21:03:35
|
Ma dajte ljudi...pa Ratko i Dekara ce vec koliko sutra/prekosutra sedeti zajedno i pricati o ko zna cemu Nije tu bilo nikakve svadje vec samo sprdnje i zajebancije...Nemojte se sada VI svrastavati u dva fronta ZA i PROTIV jer je to u ovom slucaju smesno...
Vec sam ranije u topicu pomenuo da su moderatori previse ostri...treba ostaviti malo vise slobode clanivima foruma...pa jeb'te...ovde cim neko opsuje preti mu se sa izbacivanjem
|
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
|
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 06/07/2009 : 21:53:06
|
henry javle pakleni nemoj mi Ratka napadat iako - bilo bi čudno od tebe da si drugačije postupio pamtimo tvoju "objektivnost" |
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1472 Posts
Posted - 06/07/2009 : 23:23:16
|
quote: Originally posted by Toninho
henry javle pakleni nemoj mi Ratka napadat iako - bilo bi čudno od tebe da si drugačije postupio pamtimo tvoju "objektivnost"
Pa evo vidiš da se uzdržavam. Koliko sam razumeo, dotični je izbačen na neko vreme, pa nema smisla kad ne može da odgovara... Sem toga, ne napadam ga ja zbog minulog rada koji mu spočitavate, već zbog poslednjih ispada. "Objektivnost"? O kakvom to kolektivnom pamćenju govoriš? Šta to pamtite, ne razumem? Ili govoriš o sebi u drugom licu... |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29346 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 07/07/2009 : 11:11:41
|
Nitko ne spori da je Ratko ljudina i poštenjačina, pa to je jasno svakome tko ga je upoznao. Ali doveo me pred svršen čin. I ovako me ljudi napadaju, pogledajte drugu, treću stranicu ovog topica, kako je nekima nešto dopušteno, a drugima nije. I kako sad da oprostim njemu što nabija moderatora na kurac, a onda sutra nekog drugog izbacim zbog slične stvari? Sto god da napravim, ne valja. Kad sam ga kaznio, onda sam "dupe", a da nisam, onda bi bio tko zna što. |
Trouble will find me |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 07/07/2009 : 12:37:16
|
Opis posla ti je da radish kako mislish ti da je ispravno,ti si izvrshna vlast,nema pogovora:D a neka kometarishu shta god hoche:D |
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur. |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4740 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25288 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
djukak
Senior Member
2931 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 11/07/2009 : 15:10:48
|
quote: Originally posted by globinjo a ti kurac koristi tamo di mu je i misto
Prejako. |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4740 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Topic |
|
|