forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 **dekara-brisač-*moderator...brisanje posta????
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

manhunter
Moderator

Switzerland
25280 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/07/2009 : 17:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Bob Rok

Ko mu kriv kad je glup? Sto brise postove, sta cu ga ja branim sad... Njegovo je, pa nek si trlja glavu... I ajde ako nije tesko, nek ponovi sta je napisao dveribad...

you talking to me?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 01/07/2009 : 17:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Ko mu kriv kad je glup? Sto brise postove, sta cu ga ja branim sad... Njegovo je, pa nek si trlja glavu... I ajde ako nije tesko, nek ponovi sta je napisao dveribad...

you talking to me?

Yes i'm talking to ti
Oladite ljudi malo,tema se previse zahuktala,bar mislim...

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 01/07/2009 : 18:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Ovde su velike zverke,ja ovo ne bih mogao reci odmah bi me ucutkali nedemokratski,bravo ti se sa njima gledas oci u oci.
Mora da si neki hrvatski Slobo cim ti biraju reci ,jos jednom bravo.
Zivieo-Zivio dan kada cemo i mi ostali bez obzira na status smeti da kazemo nesto u svoju odbranu ili da bar opravdamo nesto za sta nismo krivi.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 01/07/2009 : 18:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Svi smo ovde jednaki zar ne?

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 01/07/2009 : 18:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
Ja mislim da je Dekara pravilno postupio i da nemas prava da trazish izvinjenje.Ako je njega uvredilo,uvredilo bi mozda i neke druge.Recimo da te je tako spasao,jer bi verovatno dobio opomenu ili odmor :S

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7814 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 01/07/2009 : 18:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Tekst, ako je izbrisan, ne moze se vratiti.
Mislim da se niciji postovi ne bi trebali brisati, nego ili zakljucati topic ili zakljucati account autoru ako se post kosi s pravilima foruma.

Nekome se brišu postovi, a neko dobije ban. Sve ovisi koji član je to napisa...
Go to Top of Page

okudzava
Average Member

500 Posts

Member since 03/06/2009

Posted - 01/07/2009 : 18:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send okudzava a Private Message
Kako bi bilo da se makar naslov teme promeni kad je sad već očigledno da se ne radi o manhunteru...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25280 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/07/2009 : 18:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by REJS

Ovde su velike zverke,ja ovo ne bih mogao reci odmah bi me ucutkali nedemokratski,bravo ti se sa njima gledas oci u oci.
Mora da si neki hrvatski Slobo cim ti biraju reci ,jos jednom bravo.
Zivieo-Zivio dan kada cemo i mi ostali bez obzira na status smeti da kazemo nesto u svoju odbranu ili da bar opravdamo nesto za sta nismo krivi.

Ne znam za druge, ali eto, reci u kojoj meri i kako te ja na nedemokratski nacin sputavam da na forumu o stripovima govoris o njima?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 01/07/2009 : 18:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
quote:

quote:

you talking to me?

Ma, jok ... Nego glupa prepucavanja, nemojte to da radite i ako je napisao nesto lose, mi cemo to da vidimo i onda da skrenemo paznju, a ovako pojma nemamo sta je i ispalo je da smo uvredjeni... Ako je u pitanju jezik, onda kaj neuroza, ionako imamo isti jezik, razumemo se bolje nego Amerikanci sa istoka i zapada zemlje

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29343 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/07/2009 : 18:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

quote:

Tekst, ako je izbrisan, ne moze se vratiti.
Mislim da se niciji postovi ne bi trebali brisati, nego ili zakljucati topic ili zakljucati account autoru ako se post kosi s pravilima foruma.

Nekome se brišu postovi, a neko dobije ban. Sve ovisi koji član je to napisa...

Na primjer?

Trouble will find me
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 01/07/2009 : 18:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

krivac se javio neshto ranije:)
a tekst je bio uvredljiv meni kao srbinu.
crni humor/sarkazam/shtagod - nije mu mesto ovde.
kopiju texta, nazalost, nisam sachuvao.

-Baš si mi ti neki svrbin!Srbi se ne vrijeđaju baš tako..olako!

-Vidim da si izgubio smisao za zajebanciju,ali svakako si poprilično kurčevit.Ne kužim što je toliko teško ispričati se nekome,naročito ukoliko spoznaš da si pogriješio,a jesi.Obrisati nečiji tekst i ne dozvolit mu da konstruktivno sudjeluje u raspravi je jadno.Deksi,vidiš da ipak nisi lik za kakvoga se pretstavljaš među stripofilima(život je haj,sve je šala i zajebancija).Čak od stripova i živiš.Zahvaljujući njima i jedeš,a verovatno tu i tamo i nešto pojebeš.Čak se nisi niti udostoio pojasnit brisanje.Što ti je Marko rekao kada te postavio za muderatora.Brisanje postova je temelj i svakako ti je to morao napomenuti.Već smo raspravljali o tome i zakleo bih se da je Marko protiv brisanja.Zašto si zaključavao topic-e kada je bilo tko pokrenuo temu o skupoći određenih izdavača??????????????Jer ti je to egzistencijalno pitanje.Objasni ti meni kako ti možeš bit korektan moderator zbog tog.Čemu ta represija?-Ljudino i srbine,svaka ti čast,a obzirom da si ti hvale vrijedan brisač,nećeš se ispričat jer beba nije dobila dudu,idemo ovako:

----za Markosa----

1.-Ukoliko se Deksi ne ispriča i otvori topic sa javnom isprikom,molio bih te da mi zaključaš nick-dveribad.

2.Također bih te molio da mi obrišeš jučer sve postavljene aukcije(može i Deksi-brisač,jer mu ide),te me isključiš sa foruma i aukcija.

-Deksi,tebi puno sreće u moderiranju i izdavanju stripova.Ostale članove foruma ljepo pozdravljam,a svima koji su učestvovali u natrag 4 godine na aukcijama,zahvaljujem se od srca.Živjeli!

------
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/07/2009 : 18:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Volim ovaj forum! Unatoč i usprkos!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 01/07/2009 : 18:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
Alo, pretera ga ti malo... Na kraju cu da pocnem da mu verujem, da si stvarno pisao svasta... Smiri se, oladi glavu, kao sto si rekao ovo je zajebancija, prema tome... Jeste pogresio, ali nije na tebi da poentiras na tome...

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 01/07/2009 : 18:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

"Ponovit ću,pretpostavka je da si ti Dejane obrisao tekst.Marko sigurno nije jer je obiteljski i radni čovjek,pa sigurno ne visi na forumu u 3 sata iza ponoći."

Cisto u moju odbranu, ozenjen sam, imam dva mala deteta, i u stalnom sam radnom odnosu skoro petnaest godina. Da li me to svrstava u "obiteljskog i radnog coveka"?
MOLIM TE objasni mi zasto si pored tri moderatora pomislio da sam bas ja taj koji je obrisao postove? Zato sto inace to radim? Zato sto imam nesto protiv tebe ili bilo koga? I zasto odmah na ovaj nacin, mogao si da posaljes PM, pa onda da raspalis.
Jedine postove koje ja brisem su nevidjen broj spama u topicu o VC, i mislim da tu nije nista pogresno, mada mogu i sa tim da prestanem, da ne bih kvario autenticnost topica.
Molim te posalji mi PM, posto ne volim da ostavim nerazjasnjene stvari, makar i ovakve, u kojima nisam ni ucestvovao.
Sve najbolje, pozdrav.

-Ne,nisam sklon došaptavanju.Puno mi je draže kada je sve javno,jer nemam što kriti.Još jednom ti se ispričavam i zaista nisam mislio ništa loše.Vjerojatno si primjetio da baš nisam često na forumu,ali koliko se sjećam,dok Deksi nije postao moderator,vidio sam par puta da si u kasnim satima bio prisutan.Od tuda sam pretpostavio da si ti obrisao tekst.Čak i one stare prepiske su u suštini bile obična zajebancija i humoristično paljenje(topic o stripu Tompson)....zaista sam se šalio,a vjerujem da si to shvatio.Sve najbolje želim tebi i tvojoj obitelji.Pozdrav
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 01/07/2009 : 18:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

Ja mislim da je Dekara pravilno postupio i da nemas prava da trazish izvinjenje.Ako je njega uvredilo,uvredilo bi mozda i neke druge.Recimo da te je tako spasao,jer bi verovatno dobio opomenu ili odmor :S

-Ako je to bilo za odmor,ja sam magarac sa velikim ušima.Ako zaista i je,svakako je bolje i poštenije nego pokvareno brisanje postova.Zar bi trebali pisati samo o medvjedićima i ptičicama u stripu?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 01/07/2009 : 19:00:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Volim ovaj forum! Unatoč i usprkos!

-Evo Renky...jel onaj tekst nekoga vrijeđao?Politika?Ti si pročitao tu zajebanciju?Jel to za izbacivanje?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 01/07/2009 : 19:04:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

Ja posecivah u mladosti razne stranjske forume. Tamo je standardna, svakodnevna praksa da se svi offtopic ili uvredljivi postovi brishu, ili da se chak edituju, ostavljajuci samo delove posta relevantne za diskusiju u toku. I to je po mom mishljenju sasvim u redu.

Nisam video post o kome se ovde pricha, ali ako je onakav kakav mogu da pretpostavim da jeste, ne vidim shtetu u brisanju istog. Osim ukoliko nije sadrzhavao informaciju koju je trazhio momak koji je topik otvorio, tj. da li ce izaci Indijansko leto na hrvatskom, to je offtopic koji se treba brisati.

-Kako možeš pretpostaviti ukoliko nisi pročitao post?????Bila je informacija o prevodu,barem onako kako ja to vidim,ali u šaljivo posprdnom tonu.Zaista ništa strašno.
-Sada zamisli da ti meni želiš sada nešto replicirat,a ja ti to obrišem.Jel to fer?
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 01/07/2009 : 19:04:40  Show Profile Show Extended Profile
Bob Rok za moderatora!
Bobe, legendo neponovljiva!!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29343 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/07/2009 : 19:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad
----za Markosa----

1.-Ukoliko se Deksi ne ispriča i otvori topic sa javnom isprikom,molio bih te da mi zaključaš nick-dveribad.

2.Također bih te molio da mi obrišeš jučer sve postavljene aukcije(može i Deksi-brisač,jer mu ide),te me isključiš sa foruma i aukcija.

-Deksi,tebi puno sreće u moderiranju i izdavanju stripova.Ostale članove foruma ljepo pozdravljam,a svima koji su učestvovali u natrag 4 godine na aukcijama,zahvaljujem se od srca.Živjeli!
------

Ne znam što bih ti pametno rekao na ovo. Trenutno sam u delikatnom procesu testiranja i puštanja u rad nove aplikacije i nemam vremena čitati i pratiti forum kao inače. Sve što mogu reći je sljedeće: meni je žao kad bilo koja pozitivna osoba odluči otići s foruma, ali svatko se ponaša prema svom nahođenju i nismo mala djeca pa ćemo se sad natezati za rukav. Nisam nikoga molio da ostane, pa neću ni tebe. A niti ću na Dekaru utjecati da se ispriča ili ne, to je njegova stvar. Kao što rekoh, nismo djeca, mada se ponekad tako ponašamo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/07/2009 : 19:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Zašto si zaključavao topic-e kada je bilo tko pokrenuo temu o skupoći određenih izdavača??????????????

koje sam ja to topike takve sadrzine zakljuchavao i kada?

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/07/2009 : 19:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Iskreno odvalija san od smija pretpostavija da si se družija sa nekim čudnim tekućinama i stvarno i sad mislim da je bila dobra zajebancija koja je dotakla i jednu i drugu stranu u istom tonu. Po meni nije bilo razloga za brisanje ali možda je Deki djelova preventivno da eventualni komentari ne odvuku sve u krivom smijeru. inače san začuđen time da se naša uvriđen, no moguće i dajem za pravo, jer ga privatno poznajem kao osobu koja se u tom stilu šali i na svoj i na tuđi račun. No opet, to je u ril lajfu, ode je možda nezgodno za treću stranu. Ih koliko puta ja odustanem od komentara jer ne znam kako će reagirati netko treći. Problem je što se nas gomila poznaje i privatno pa se priče presele i na forum a za one koji čitaju može izgledati vrlo čudnovato.
Da zaključim, dok ne udavim, bilo je i većih sranja od tog posta no poznajući vas obojicu vidim rasplet situejšena ali neću naglas...

I nemoj da mi netko takne post!!!!!!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/07/2009 : 19:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ovo gori je komentar na Ratkovo pitanje.

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 01/07/2009 : 19:14:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:

Po čemu je gori Meni se ne čini baš tak strašan
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 01/07/2009 : 19:16:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

quote:
----za Markosa----

------

Ne znam što bih ti pametno rekao na ovo. Trenutno sam u delikatnom procesu testiranja i puštanja u rad nove aplikacije i nemam vremena čitati i pratiti forum kao inače. Sve što mogu reći je sljedeće: meni je žao kad bilo koja pozitivna osoba odluči otići s foruma, ali svatko se ponaša prema svom nahođenju i nismo mala djeca pa ćemo se sad natezati za rukav. Nisam nikoga molio da ostane, pa neću ni tebe. A niti ću na Dekaru utjecati da se ispriča ili ne, to je njegova stvar. Kao što rekoh, nismo djeca, mada se ponekad tako ponašamo.

-Sve najbolje i puno sreće.Nema to veze sa djecom,stvar je fer odnosa.Kako si se ti osjećao kada su ti brisali postove na onom upps-u(ili kako već).?.....ti si ga postavio za moderatora.Nije ni bitno,samo te molim da mi skineš aukcije i isključiš sa foruma.Meni je to jednostavno uvreda i napad na slobodu izražavanja,a 100% sam siguran da bi i ti tako reagirao.Čak sam uvjeren da bi puno žešće reagirao od mene.Uopće se ne durim,jednostavno mi je nevjerojatno da netko obriše takav bezazleni post jer nije priča o pilićima i vevericama.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/07/2009 : 19:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

Po čemu je gori Meni se ne čini baš tak strašan

Plamti!

Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000