Author |
Topic |
manhunter
Moderator
Switzerland
25288 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 01/07/2009 : 19:59:52
|
Opa, Dekara je upotrebio glagol "pretrebiti", mora da ga je sve ovo bas pogodilo...;-))))))) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 01/07/2009 : 20:05:37
|
quote: Originally posted by manhunter
Opa, Dekara je upotrebio glagol "pretrebiti", mora da ga je sve ovo bas pogodilo...;-)))))))
Glagol trebiti sam ja jedino čuo da se pominje kad se trebi pasulj ili kad jedan moj kolega kaže:"Bolje da smo se od buva trebili". |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 01/07/2009 : 20:41:07
|
quote: Originally posted by REJS
Moze i da se Srdan izvine za neke postove i ja sam bio jednom uvreden od njega,dugo sam cekao da mu to vratim ali sam se ohladio,ali sada sam se setio.
Ja sam uvek za izvinjenje i pomiranje, evo ispričavam se. |
|
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 01/07/2009 : 20:43:20
|
čitao sam te postove sinoć,rajko je pisao o hrvatima kako su jurisali s istoka prema zapadu te guzili sve pred sobom dok je bobone pricu lijepo zaokruzio pomenuvsi vuka karađorđevića(ili onog drugog) i njegovo jatovanje..sve u svemu dobra zajebancija ..imao sam dojam da ce se rajko i bobone dobro zezati u nastavku topica no ispade drugacije..moja konstatacija DEFINITIVNO da ne postoje dva pozitivnija lika u danasnjem svijetu stripa od bobana kneževića i rajka dragaša...ali pošto mi idemo prema evropi,nadam se s zakašnjenjem,ljudske vrline danas ne vrijede ništa i sve s manje gledaju i moj drug rajko će imam osjećaj odstupiti dok je bobone odavno ušutio na ovom sajtu..dekara je jedan zgodan,ok mladić,nadam se i krut,mana mu je jer kod njega nema pušenja i lav piva..stvarno mi nije jasno jasno za kaj se petljao za moderatorea..usput upravo mi javljeno da je prije 15 minuta drug rajko imao izvrtanje na auto putu prema lici.živ je i zdrav |
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 01/07/2009 : 20:49:01
|
quote: Originally posted by dcarapo2
čitao sam te postove sinoć,rajko je pisao o hrvatima kako su jurisali s istoka prema zapadu te guzili sve pred sobom dok je bobone pricu lijepo zaokruzio pomenuvsi vuka karađorđevića(ili onog drugog) i njegovo jatovanje..sve u svemu dobra zajebancija ..imao sam dojam da ce se rajko i bobone dobro zezati u nastavku topica no ispade drugacije..moja konstatacija DEFINITIVNO da ne postoje dva pozitivnija lika u danasnjem svijetu stripa od bobana kneževića i rajka dragaša...ali pošto mi idemo prema evropi,nadam se s zakašnjenjem,ljudske vrline danas ne vrijede ništa i sve s manje gledaju i moj drug rajko će imam osjećaj odstupiti dok je bobone odavno ušutio na ovom sajtu..dekara je jedan zgodan,ok mladić,nadam se i krut,mana mu je jer kod njega nema pušenja i lav piva..stvarno mi nije jasno jasno za kaj se petljao za moderatorea..usput upravo mi javljeno da je prije 15 minuta drug rajko imao izvrtanje na auto putu prema lici.živ je i zdrav
Pa kad prije??? Pa sad je kreno iz Karlovca! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 01/07/2009 : 20:50:11
|
Nadam se da je sve u redu sa Ratkom, drž se stari! |
|
|
Milazzo
Senior Member
Croatia
2127 Posts
Member since 30/01/2008 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Posted - 01/07/2009 : 20:53:40
|
sad već ima i 22 minute,dobro je..mora da je nešto loše jeo kod đure |
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 01/07/2009 : 20:58:34
|
sad već ima i 22 minute,dobro je..mora da je nešto loše jeo kod đure
Da, kod Đurota! Aj bitno da je živ i zdrav, jebeš pleh |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 01/07/2009 : 20:58:51
|
Kao prvo, nadam se da je s Ratkom sve u redu!
Ja sam sinoć pročitao taj post, ne poznajem nikog od aktera, pa mogu biti objektivan, i da, post je mogao biti uvredljiv određenim ljudima... Ne poznaju svi ljude s foruma osobno, i jako je teško protumačiti pravi smisao posta... A Ratkov post je bio nešto tipa 'Srbi su u biti stari Hrvati i oni njeguju pravi starohrvatski jezik...' Tako nešto, samo puno duže :) E sad, može Ratko biti najveća dobričina, ali ja ga ne znam i da sam Srbin, taj post bi mi vjerojatno bio uvredljiv... Sigurno bi se našlo par usijanih glava i prepirka bi bila neizbježna... Pretpostavljam da je i Dekara tako razmišljao... E sad, tko je mogao znati da će do prepirke doći i tako i tako... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25288 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 01/07/2009 : 21:00:30
|
Sedi citav dan ispred kompjutera, a posle juri autom, umesto da fino natenane krene. Ratko, ne se zajebaji!!! ;-) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
ginko
New Member
Croatia
114 Posts
Member since 23/09/2004 |
Posted - 01/07/2009 : 21:02:49
|
Pa uvijek je dobro raspoložen!Pojeo je,popio kavu,čak popapo sladoled !!!Otišao je točno u 20.03 sa smješkom na licu. Jebga,očito ga je sve ovo pogodilo !! |
|
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Posted - 01/07/2009 : 21:05:37
|
quote: Originally posted by Beva
Ja sam sinoć pročitao taj post, ne poznajem nikog od aktera, pa mogu biti objektivan, i da, post je mogao biti uvredljiv određenim ljudima... Ne poznaju svi ljude s foruma osobno, i jako je teško protumačiti pravi smisao posta... A Ratkov post je bio nešto tipa 'Srbi su u biti stari Hrvati i oni njeguju pravi starohrvatski jezik...' Tako nešto, samo puno duže :) E sad, može Ratko biti najveća dobričina, ali ja ga ne znam i da sam Srbin, taj post bi mi vjerojatno bio uvredljiv... Sigurno bi se našlo par usijanih glava i prepirka bi bila neizbježna... Pretpostavljam da je i Dekara tako razmišljao... E sad, tko je mogao znati da će do prepirke doći i tako i tako...
fora je u tome što je i on srbin |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 01/07/2009 : 21:06:33
|
Umalo čovek da strada zbog izvinjenja, pa dajte jednom to izvinjenje ili ispriku, isti đavo. |
|
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Posted - 01/07/2009 : 21:07:13
|
quote: Originally posted by ginko
Pa uvijek je dobro raspoložen!Pojeo je,popio kavu,čak popapo sladoled !!!Otišao je točno u 20.03 sa smješkom na licu. Jebga,očito ga je sve ovo pogodilo !!
đuro pa i ti napisao nekaj..ne mogu da verujem..da su bolja vremena i ja bi navratio u karlovac na sat dva,hm..pa za ličko lešće na prasetinu,belu i gajbu |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 01/07/2009 : 21:07:59
|
Ja sam sinoć pročitao taj post, ne poznajem nikog od aktera, pa mogu biti objektivan, i da, post je mogao biti uvredljiv određenim ljudima... Ne poznaju svi ljude s foruma osobno, i jako je teško protumačiti pravi smisao posta... A Ratkov post je bio nešto tipa 'Srbi su u biti stari Hrvati i oni njeguju pravi starohrvatski jezik...' Tako nešto, samo puno duže :) E sad, može Ratko biti najveća dobričina, ali ja ga ne znam i da sam Srbin, taj post bi mi vjerojatno bio uvredljiv... Sigurno bi se našlo par usijanih glava i prepirka bi bila neizbježna... Pretpostavljam da je i Dekara tako razmišljao... E sad, tko je mogao znati da će do prepirke doći i tako i tako...
fora je u tome što je i on srbin
ne,on je ličanin,pa tek onda srbin |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 01/07/2009 : 21:09:34
|
quote: Originally posted by globinjo
fora je u tome što je i on srbin
ne,on je ličanin,pa tek onda srbin
Isto veli i moja žena. |
|
|
kasper
Advanced Member
10878 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Topic |