Author |
Topic |
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 02/07/2009 : 01:47:41
|
nikad se nije preporucljivo svadjati osim u slucaju kad trenutak nalaze potrebito razvodnjavanje nesvadjalackog mentaliteta i razbijanje dosadnog zahtjevnog koncepta nesvadjalacke svakodnevnice s primjesom radoholicnog neulaska u sukob koji se mozda moze izbjec |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 02/07/2009 : 01:48:08
|
Ljudi procitao sam ceo topic i zgrozen sam.Predaleko ste otisli,svi,zaboravljate sta je cilj ovog sajta,sta nas sve zblizava tako da nema razlike medju nama ziveli mi na moru,kopnu,planini,bili crni ,beli,crveni... Preporuka-stanite na loptu,prvo razmisli pa reci,i imajmo malo razumevanja jedni za druge
end |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 02/07/2009 : 02:00:47
|
quote: Originally posted by elfak nish ...nema razlike medju nama ziveli mi na moru,kopnu,planini,bili crni ,beli,crveni... Preporuka-stanite na loptu,prvo razmisli pa reci,i imajmo malo razumevanja jedni za druge
A sta je sa sharenima kao sto sam ja? I, da..sa planine sam se juce spustio, ali nikako da odem na more! Razmisljam doduse..ako stanem na loptu..tesko da cu moci da razmislim..sto bi rekli moji vranjanci: utepacu se! A kad smo kod razumevanja...Da! - Imajte malo razumevanja za mene...
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 02/07/2009 : 02:06:39
|
quote: Originally posted by elfak nish
Ljudi procitao sam ceo topic i zgrozen sam.Predaleko ste otisli,svi,zaboravljate sta je cilj ovog sajta,sta nas sve zblizava tako da nema razlike medju nama ziveli mi na moru,kopnu,planini,bili crni ,beli,crveni... Preporuka-stanite na loptu,prvo razmisli pa reci,i imajmo malo razumevanja jedni za druge
end
ma nije moguce, kad se s loptom ode predaleko to je samo dobro, narocito ako se ode do gola koji nije branjen od strane tvoje ekipe vec od ekipe koja je protivnicka |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 02/07/2009 : 02:10:06
|
Tko je izbrisa post? |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 02/07/2009 : 02:22:45
|
Pih, vidin ja, večeras ništa od nekih provokativno-škakljivih postova Iden spavat. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 02/07/2009 : 10:38:02
|
Sedam strana u dva dana se može na ovom forumu dogodili ili kad netko napiše nešt "provokativno" ili kad Ferri neproporcionalno nacrta Zagorovu lijevu nogu na novoj naslovnici.
edit... sad ima više smisla, hehe |
itsyourworldyoucanchangeit |
Edited by - alen on 02/07/2009 10:39:46 |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 02/07/2009 : 12:02:19
|
Santa barbara je goli qrac. Ne čitam ih puno, ali treba li brisati glupe postove. OOOO daaa! Jedan hrvat katolik staje na stranu dekare srbina brisaca kojemu treba odati priznanje sto je prvi uspio srediti kaos(haos)medju podforumima. Za uvrijedjene koji prijete da ce otici ne bih se brinuo:)
A za ovo sto ste napravili gospodji ste totalni idioti, ako je to uopce gospodja, a ne nekakav nastavak poprilicno bolesne zajebancije.
Ispricavam se sebi, pa onda i svima drugima sto citam ovakve pizdarije! |
https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign |
|
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 02/07/2009 : 12:04:53
|
najljepša pa valjda smo ja i ti rođeni isti dan,i za isti klub navijamo |
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
|
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 02/07/2009 : 12:09:28
|
quote: Originally posted by Rico
Santa barbara je goli qrac. Ne čitam ih puno, ali treba li brisati glupe postove. OOOO daaa! Jedan hrvat katolik staje na stranu dekare srbina brisaca kojemu treba odati priznanje sto je prvi uspio srediti kaos(haos)medju podforumima. Za uvrijedjene koji prijete da ce otici ne bih se brinuo:)
A za ovo sto ste napravili gospodji ste totalni idioti, ako je to uopce gospodja, a ne nekakav nastavak poprilicno bolesne zajebancije.
Ispricavam se sebi, pa onda i svima drugima sto citam ovakve pizdarije!
|
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Obelix
Average Member
Serbia
537 Posts
Member since 06/04/2009 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 02/07/2009 : 16:02:45
|
a kako su ga do sada valjda svi videli moze da se preseli gde mu je prvobitno i bilo mesto. |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 02/07/2009 : 17:19:36
|
quote: Originally posted by ken2
nadam se da je s ratkom sve ok, drži se ljudino pročitao sam taj post sinoć, čista, dobra zajebancija, odvalio sam, i ne znam zašto nisam ostavio smajliće u počast tome postu kojeg više nećemo imati priliku vidjeti, jer, budimo realni, ne da se to ponoviti :-)))
-Normalno da je zajebancija i samo uštigljeni kompleksaš može brisat takvu šalu,tko god da je.Baš jadno,više zabrinjavajuće.Uvrijedio se takav srbin sa velikom funkcijom. -E moj Deksi,brisat ćete vi još puno toga.Vidiš kako uz funkciju stekneš naviku "kompromisa" ,a bogami i laganja.Kad te netko malo pričepi u šali uza zid---"riješit ćemo preko PM"????---....IDEŠ! |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 02/07/2009 : 17:32:28
|
tvoje shale nemaju isti efekat na skupinu ortaka i skupinu sluchajnih forumskih prolaznika ma kolikom kolichinom smajlija filovao svoj post. to je valjda jasno. "reshavanje preko PM-a" nikad nisam sugerirao nigde. + budi dovoljno pristojan da ne vredjash. |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 02/07/2009 : 17:33:27
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by dveribad E nisi i obojica znamo zašto nisi.Zašto je konkretan topic zaključan??Hoćemo javno ili uz kaficu u Novom Sadu o tome??
chek bre, trebalo mi vremena da nadjem topik:) zakljuchan je zbog ponavljanja stare, dosadne teme o skupim HC stripovima. zakljuchan bi bio i da je u pitanju bilo koji od drugih izdavacha a ne onoga za koga radim. na tebi da verujesh u to ili ne ali meni je stvarno tu savest chista. a za kaficu(odnosno) sokitj - uvek voljan, pa mozemo natenane pretrebiti sve ostale teme za koje smatram da im nije mesto na javnom forumu.
...da,baš dosadan topic!????.....nisam znao za novo pravilo "dosadan topic"!???
|
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 02/07/2009 : 17:38:16
|
kljuchna rech je "ponavljanje". |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 02/07/2009 : 18:00:02
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
tvoje shale nemaju isti efekat na skupinu ortaka i skupinu sluchajnih forumskih prolaznika ma kolikom kolichinom smajlija filovao svoj post. to je valjda jasno. "reshavanje preko PM-a" nikad nisam sugerirao nigde. + budi dovoljno pristojan da ne vredjash.
-Mnogo si ,bre,uvredljiv!Čak sam iznenađen.Obzirom da si mi "ortak",a ne prolaznik,pretpostavljam da se na ovo nećeš uvrijedit!?....evo vic!
...sreli se jednom 3 ortaka sa stripovskog foruma:dcarapo2,dveribad i Bleken Dekara.Malo popiju(ne sokića) i na pijaci ugledaju hrpu lubenica.Bleken Dekari slučajno sine ideja,pa priupita;...ajmo vidjet tko može ponest od nas trojice više lubenica?-dcarapo2 krene prvi i pod pazuh obje ruke stavi po jednu lubenicu i ponese dvije.Bleken Dekara napravi isto,stavi po jednu ispod svake ruke,a treću nabije na k....(ud),te veselo povika;...ja mogu tri!...dveribad,malo razmisli i dosjeti se!-Uzme i on pod svaku ruku po jednu lubenicu,znači dvije,ali se dosjeti da "ortaka" BlekenDekaru nabije na k....(ud) te ponese 5!! komada odjednom...i zaradi sokić!!
....eto,to je zajebancija,običan vic,a ti bi kao dobar moderator trebao znat primit šalu i na svoj račun.Nema potrebe da prisilom i brisanjem dovodiš u red podforume,malo stila i opuštenosti ne škodi.Stripovi su hobi,samo opušteno. |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
Topic |
|