Evo malog praznika za oci,ovde bi se mogle postavljati slike lepih glumica,sto poznatih,sto onih malo manje poznatih.Bez manekenki i pevacica(osim ako nisu i glumice). Evo mog favorita,atraktivna Rosalyn Sanchez,glumi u seriji Bez Traga(Without a trace):
Glumi detektivku.Uh sto bih ja voleo da me jedna takva malo proispita.
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Tumen genije.. Rosalyn je jedna od najboljih riba ikad... Gledao sam par filmova sa njom, ali kada sam odgledao Boat trip... Tu je bombetina... Kakva je to riba... Stavicu ja kasnije par slika mojih omiljenih..
Svasta,ne vidim po cemu je ona muskarasta.Ima zaista neobicnu lepotu,jedino sto nije bas medju najzgodnijima.Ako se gleda po ulogama,to su vise bile uloge u stilu zena ratnica nego neka muskaraca.
Usput mogu i komentari koja je najbolja i slicno,mogli bi smo kasnije i da suzimo izbor. Meni je Rosalyn na prvom mestu, i ova plava Sarah je fantasticna.
Sawitch,hvala za informaciju za Boat trip gde igra Rosalyn,nisam ga gledao.
svaka u svoje vrijeme... Kate Beckinsale Angelina Jolie Brigitte Bardot Charlize Theron Jennifer Lopes Jessica Alba Jessica Biel Pamela Anderson Megan Fox Liv Tyler Sharon Stone M.Monroe Denise Richards Beyonce Aishwarya Rai Rani Mukherjee Elisha Cuthbert
Aishwaryau si stavio dva puta jer je duplo bolja od ostalih ili
Khm kad kazhesh "glumice" da li se rachunaju i "one" glumice xD
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju