Khm kad kazhesh "glumice" da li se rachunaju i "one" glumice xD
Necemo njih,to je vec nesto sasvim drugo. Ajde da malo uredimo ovo.Stavljajte bar imena glumica kod onih manje poznatih.I sto se tice starijih glumica koje su nekad dobro izgledale,ajde da ih za sada preskocimo,ali ne brinite,ubacicemo i njih kasnije. Zelja mi je da od ovog napravimo nesto,da ne bude kao na svim mogucim forumima totalna zbrka i da se onda dignu ruke. Postavljajte jos,a onda cu da otvorim glasanje gde ce svako da stavi nekoliko kandidatkinja.Bas da vidimo do cega cemo doci i koja je to superriba za nas onako generalno. Da,ubacujte i glumice iz latinoamerickih serija(nema veze sto lose glume),tamo ima ekstra komada da boli glava. Naravno,ubacujte i ove nase domace sa nasih prostora.Ne zaboravite ni one Azijatkinje ako kome vec padne na pamet koja,ima jako lepih.Ali da budu glumice,ne manekenke.
Sawitcu, ti si jedino primjetija taj dašak djevojke iz susjedstva snova i sexipil. Kad se prvi put pojavila u seriji, bloka san, mala je, jebeni vrh ka šta kažeš.Šteta šta je oni ubija.
P.S. Ne mogu da ne spomenem jednu muzu, čiji je život naprasno prekinut. Ko se ne sića ove scene iz Bala Vampira )i da mu nije tada...došlo da popije malo mlika?(joj koji dobar film, takvi više nema, Polanski je kralj).Sharon Tate:
Dobra je veoma,i te starije uopste nisu lose,samo tada je bila malo manja raznolikost i sarenolikost nego danas,a i nije mogao bas bilo ko da bude uspesan glumac.Ubacite u stvari sve slike,pa i ovih starijih da spojimo sve.Onda ce svako na osnovu ponudjenoh da izbaci svojih 10 kandidatkinja pa da otvorimo glasanje.Ajde,fale ove nase domace,ja sam tu slab,neka neki "strucnjak" i njihove slike stavi.