forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Kerac, Macan - ZABAVA!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/07/2009 : 00:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Što se promocije po Nišu i drugim gradovima tiče, šta znam, nekako mi nema smisla kad u tom gradu nemaš gde da kupiš naša izdanja. Mada, postoje naznake da će možda doći do nekih pomaka u našoj distributivnoj mreži, tako da - ko zna?

Ma ovo ce ti bidne pijanka di ce se okupe forumasi s jug Srbije,gosti iz Rvacku i jos pokoji slucajni prolaznik.
Ako im na pijano ne uvaljate neki primerak il' gi ne ubedite da je to k'o Zagor,samo malko bolje nikad necete
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 19/07/2009 : 01:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Šalu na stranu, meni bi bilo bzvz da ja za sajt pišem nešto o ZZCP

Pa nemoj pisati puff-piece, piši ZZCikloPediju!

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 19/07/2009 : 01:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
@Tex

Aha, potrošim 500 dinara na pivo i uvaljam jednu ZZCP od 150 dinara.

To se isplati ovima što rade integrale, ne nama ubogim sveskarima.

Šalu na stranu, dogodine se možda organizujemo.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.

Edited by - Djole on 19/07/2009 01:33:50
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 19/07/2009 : 01:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

Pa nemoj pisati puff-piece, piši ZZCikloPediju!

Da, vidiš, to ima smisla, al' posle broja 12, tad će sve karte biti na stolu.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/07/2009 : 01:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Tex

Aha, potrošim 500 dinara na pivo i uvaljam jednu ZZCP od 150 dinara.

To se isplati ovima što rade integrale, ne nama ubogim sveskarima.

Šalu na stranu, dogodine se možda organizujemo.

A Karma,Sergej,Zorka,Julia od prvog broja?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 19/07/2009 : 01:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Ma šalim se. Kažem, probaćemo dogodine.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/07/2009 : 01:55:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma šalim se. Kažem, probaćemo dogodine.

Ovo gore ti je bilo vise "Pronadji uljeza"
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 19/07/2009 : 02:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Ups.

Pre će Fibra da krene da izdaje sveske nego što će Dekara Berardija.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/07/2009 : 22:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Goksi je uradio recenziju nultog broja ZZCP
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/07/2009 : 00:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote

Uzeh danas ovo kod čika Slobe. Hehe . Odlično je .

Nije tema ali prvi put se susreh sa Životinjskom Karmom. Tojest kupih svoj primerak prvog albuma, malo sam čitao u busu pri povratku kući. Ono je baš baš do jaja. Sjajan detalj da živuljke drže brojeve stranica

Još Sergeja nisam čitao od ovih stvarčica. Ispravićemo.

Samo napred momci.

Edited by - goksi on 22/07/2009 00:51:56
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/07/2009 : 01:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

Još Sergeja nisam čitao od ovih stvarčica. Ispravićemo.

Tu ti treba uputstvo sta sve nabaviti da bi imao kolekciju jer je razbacano u jednom izdanju koje nije Lavirintovo + Mister Macak + Sergej Strip.
To ce Dekara ili Djole
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 22/07/2009 : 09:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Ili isčitaš stare Sergejeve priče ovde:

http://stripvesti.com/sergej/index.htm

Pa ako ti se dopadne, kupiš. ;)

A Karma 4 je još malo pa prevdena, izlazi *gasp* kao što je planirano, u oktobru. :)

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4649 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 28/07/2009 : 00:05:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
bas sam misleo da napisem nesto drugo osim uobicajenog:
bravo, izvrsno, sjajno....
kad videh da su me drugi pretkli, ali ova naslovnica sergeja je stvarno fenomenalna, ima nesto u njoj, ali fali mi rec, a na vrh jezika mi je...

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 28/07/2009 : 10:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message  Reply with Quote
i ja danas dobio svoje primjerke :),
hvala Dekari na susretljivosti :)
pa da usput upitam, dali sam nesto propustio jer na zadnjoj korici karme 3(unutrasnja strana) vidim i naslovnicu od Vrli mrtvi svet br.3.

jeli to jos u pripremi ili mi je stvarno nesto promaklo?

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 28/07/2009 : 11:44:02  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
izashao josh u februaru ali nismo davali na distro jer chekamo da se stvori kritichna masa i rashiri fama pa da ponudimo na aukcijama par primeraka za debele pare:)
chitaj kao - "josh u pripremi":)

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 06/10/2009 : 18:29:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
E da, mene zanima da li je Vrli mrtvi svet "još u pripremi" ili?
I zašto ZZCP 10 još uvijek nema u Libellusu?
(istini na volju nema ni 11)

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 07/10/2009 : 13:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Biće valjda u toku iduće nedelje i 10 i 11 u Libelusu - tako kaže gazda Dekara. ;)

A VMS 3 je u pripremi dok se ne poklope zvezde. ;) Trebalo bi da se nađe u prodaji do kraja godine.

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/10/2009 : 21:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Ukoliko crtac ne buge opet morao da crta New York iz pticije perspektive i to jos by night...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000