forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Koji strip ste danas kupili, ukrali, dobili... :)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 524

404 Not found
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
81 Posts

Member since 31/12/2011

Posted - 28/01/2012 : 14:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send 404 Not found a Private Message  Reply with Quote
Zagor - VČ Specijal br. 14 Smrtonosna mocvara
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 28/01/2012 : 14:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 404 Not found

Zagor - VČ Specijal br. 14 Smrtonosna mocvara

Jedan od najgorih Zagora.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 28/01/2012 : 16:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

A drugi dio tvog posta ne bih komentirao. U suprotnom bi se tema brzo našla pod ključem.

U tom slučaju bolje nemoj!

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 28/01/2012 : 17:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Avengers Defenders war
Avengers disassebled
(HC izdanja oba, prvi je premiere edition, a drugi je onaj oversized, whatever)

+
Exit wounds
uzeo naslepo, mislim da me nece razocarati

a usput sam zgrabio i Sandworms of Dune, posto je bio bukvalno dzaba

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21801 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/01/2012 : 18:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

quote:

A drugi dio tvog posta ne bih komentirao. U suprotnom bi se tema brzo našla pod ključem.

U tom slučaju bolje nemoj!

Ne, komentiraj.Baš me zanima šta ćeš napisati??
Amos je sve lepo izložio i obrazložio - u čemu je problem?

Markose,do neba ti hvala!!!

Edited by - anto on 28/01/2012 18:41:44
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 28/01/2012 : 18:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Čitajući pisma čitalaca, forumske rasprave, itd. - i ja sam stekao utisak da veliki dio američke publike pati od ignorantnosti, i da imaju vrlo malo ukusa. Plus, dosta drugačije doživljavaju mnoge stvari od nas; da, kulturološka razlika, ali ja bih, možda subjektivno, rekao da često "zapnu" za optuno nebitne stvari, promaše sve što nije servirano na tanjiru, i imaju problema sa sagledavanjem opšte slike. Naravno, ovo nikako ne važi za sv čitaoce, ali ima ih dosta ovakvih.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 28/01/2012 : 19:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

Čitajući pisma čitalaca, forumske rasprave, itd. - i ja sam stekao utisak da veliki dio američke publike pati od ignorantnosti, i da imaju vrlo malo ukusa. Plus, dosta drugačije doživljavaju mnoge stvari od nas; da, kulturološka razlika, ali ja bih, možda subjektivno, rekao da često "zapnu" za optuno nebitne stvari, promaše sve što nije servirano na tanjiru, i imaju problema sa sagledavanjem opšte slike. Naravno, ovo nikako ne važi za sv čitaoce, ali ima ih dosta ovakvih.

da
it surely doesn't ring any bells, right

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 28/01/2012 : 23:24:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Upravo tako. Ja posjećujem mnoge blogove, stranice i forume na kojima pišu ljudi koji se dobro razumiju u stripove i zbilja ih vole. Njihove analize i komentari vrijede zlata.

A nije loše ponekad pročitati i rasprave "ignorantnijih". Koliko god se ne slagao s njima, da se i tu izvući dosta korisnih stvari.

Iskreno, tvoji generalni komentari se daju lako primijeniti i za neke druge čitatelje, ne moramo zbog toga nužno ići do SAD-a.

Zapravo, to je ono što me najviše smeta kod Amosovog komentara. Ja znam da je on strašno inteligentan tip koji ima jako široke čitateljske navike, i ja ga izrazito cijenim i poštujem. Ali njegov komentar je u jednu ruku svejedno ispao ignorantan.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 29/01/2012 : 00:09:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
MM Libellus knjiga br.51: "Santa Claus 9000" i br.52: "Sirenin pjev".
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 29/01/2012 : 00:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Upravo tako. Ja posjećujem mnoge blogove, stranice i forume na kojima pišu ljudi koji se dobro razumiju u stripove i zbilja ih vole. Njihove analize i komentari vrijede zlata.

A nije loše ponekad pročitati i rasprave "ignorantnijih". Koliko god se ne slagao s njima, da se i tu izvući dosta korisnih stvari.

Iskreno, tvoji generalni komentari se daju lako primijeniti i za neke druge čitatelje, ne moramo zbog toga nužno ići do SAD-a.

Zapravo, to je ono što me najviše smeta kod Amosovog komentara. Ja znam da je on strašno inteligentan tip koji ima jako široke čitateljske navike, i ja ga izrazito cijenim i poštujem. Ali njegov komentar je u jednu ruku svejedno ispao ignorantan.

A čuj, slažem se da komentar možda nije bio baš posve politički korektan, ali mislim da se iz njega nije trebala isčitati neka uvreda.. bez obzira ispao ja ignorant ili ne
Tim više što to stvarno ne bi bilo fer prema svim onim dobrim i kvalitetnim američkim tekstovima o stripu koje sam ikada pročitao.
A uz to bih volio vjerovati da se do sada na forumu vidjelo kako se iza nicka Amos ne krije neki ksenofob... (već fin čovjek, u društvu dama nešto manje prostači, ne urla preglasno i sada već vrlo rijetko priča sam sa sobom )

Što se tiče mentaliteta, draže mi je čuti što o nekom stripu kažeš ti ili Mali_Mate ili anto ili paro ili D.J. ili noemis ili ...you name it jer vjerujem da ću se lakše razumjeti s ljudima koji su odrasli na Zagoru, Stripoteci, Alanu Fordu i Gastonu, nego na Golden i Silver age-u..

Jedino ti nisam razumio ovaj dio o inteligenciji? Jel me sprdaš () i me podjeba..š ()?

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/01/2012 : 01:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Što se tiče mentaliteta, draže mi je čuti što o nekom stripu kažeš ti ili Mali_Mate ili anto ili paro ili D.J. ili noemis ili ...you name it jer vjerujem da ću se lakše razumjeti s ljudima koji su odrasli na Zagoru, Stripoteci, Alanu Fordu i Gastonu, nego na Golden i Silver age-u..

Takve na forumima možeš nabrojati na prste jedne ruke. Ako i toliko.

Po pitanju odrastanja forumaša, 1970-e godine su nekakva granica, a one su ipak dosta drugačije od Zlatnog i Srebrnog doba.

Uostalom, što to fali Zlatnom i Srebrnom dobu?

quote:
Jedino ti nisam razumio ovaj dio o inteligenciji? Jel me sprdaš () i me podjeba..š ()?

Uhvatio si me.

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 29/01/2012 : 01:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Takve na forumima možeš nabrojati na prste jedne ruke . Ako i toliko.

Kakve možeš nabrojati na prste jedne ruke?

quote:

Uostalom, što to fali Zlatnom i Srebrnom dobu?

Ne fali im ništa, osim što sam ja neznalica po tom pitanju... pa odatle i dolazi cijela rasprava.

Ovo sprdaš-podjeba..š šema, sada sam tek skužio da sam stavio i umjesto ili.. Dakle trebao si odgovoriti je li jedno ili drugo

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/01/2012 : 01:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kakve možeš nabrojati na prste jedne ruke?

Te forumaše koji su odrastali tijekom Zlatnog i Srebrnog doba. Takvi bi danas imali 60-70 godina, i više.

quote:
Ovo sprdaš-podjeba..š šema, sada sam tek skužio da sam stavio i umjesto ili.. Dakle trebao si odgovoriti je li jedno ili drugo

Podjesprdam.

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 29/01/2012 : 01:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
HAHA, Mr.Bushido, dobar si!
Iden prije spavanja prolistati malo Indianu Jonesa

Edited by - Amos on 29/01/2012 01:56:40
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/01/2012 : 02:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

ali i u americi ima bonellija?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/01/2012 : 02:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pustolovni snovi. Lijepo.

Samo nemoj jesti one majmunske mozgove. Tko zna jesu li svježi.

Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 29/01/2012 : 11:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
quote:

@star-duster
Ajde baci koju riječ o Locke & Key kada pročitaš. Nešto me interesiraju ovi stripovi pa čisto da čujem što ljudi koji su čitali kažu

Izvini što kasnim sa odgovorom, nisam bio na forumu par dana. A vidim i da si već dobio odličan odgovor od Gruje.
Ne mogu još da komentarišem celi strip, pročitao sam samo prvi trejd. Naravno, veoma mi se dopao, pa sam zato naručio i preostale tri knjige.
Sviđa mi se što je ovo horor strip samo uslovno rečeno, nema krvavih scena, sve je bazirano na nagoveštaju i građenju lagane jeze. Jak je i dramski elemenat, likovi su veoma uverljivi, nisi šablonizirani, skloni su preispitivanju sebe. Priča je tek u povoju, ali već sada odiše kompleksnošću.
Baš zbog toga što mi se veoma dopao, ja još ne krećem sa čitanjem nastavaka. Čekam da se stvore uslovi (čitaj: da budem sam kod kuće i da čitam na miru). Neke druge stripove mogu da čitam i dok je uključen TV, dok povremeno razgovaram itd. Ovaj strip traži veću pažnju.
Sudeći po svemu onome što si napisao, verujem da bi ti se dopao. Samo napred.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 29/01/2012 : 16:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by star-duster

quote:

@star-duster
Ajde baci koju riječ o Locke & Key kada pročitaš. Nešto me interesiraju ovi stripovi pa čisto da čujem što ljudi koji su čitali kažu

Izvini što kasnim sa odgovorom, nisam bio na forumu par dana. A vidim i da si već dobio odličan odgovor od Gruje.
Ne mogu još da komentarišem celi strip, pročitao sam samo prvi trejd. Naravno, veoma mi se dopao, pa sam zato naručio i preostale tri knjige.
Sviđa mi se što je ovo horor strip samo uslovno rečeno, nema krvavih scena, sve je bazirano na nagoveštaju i građenju lagane jeze. Jak je i dramski elemenat, likovi su veoma uverljivi, nisi šablonizirani, skloni su preispitivanju sebe. Priča je tek u povoju, ali već sada odiše kompleksnošću.
Baš zbog toga što mi se veoma dopao, ja još ne krećem sa čitanjem nastavaka. Čekam da se stvore uslovi (čitaj: da budem sam kod kuće i da čitam na miru). Neke druge stripove mogu da čitam i dok je uključen TV, dok povremeno razgovaram itd. Ovaj strip traži veću pažnju.
Sudeći po svemu onome što si napisao, verujem da bi ti se dopao. Samo napred.

Hvala na osvrtu!

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 29/01/2012 : 16:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pustolovni snovi. Lijepo.

Samo nemoj jesti one majmunske mozgove. Tko zna jesu li svježi.

Jesi ti vidovit?
Baš i imam Omnibus Further adventures vol 2. gdje je Temple of Doom.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/01/2012 : 18:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
S neba u rebra - totalno neočekivano nabasao tu na aukcijama:

Thor Omnibus by Walter Simonson
Ovo je slika s amazona, nije moja, al moran priznat da sam super proša.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 29/01/2012 : 18:51:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
leleeeee

pa kolko kosta?

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/01/2012 : 18:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
430 kn.
Mislin da nije skupo, toliko praktički dođe na Amazonu bez poštarine.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 29/01/2012 : 19:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Paka, ulov godine. Uzivat ces.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/01/2012 : 22:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ma šuti, sjebalo mi je proračun totalno, još kad izađu i Daredevili mogu se pokopat.
Al znan da ću bit miran na duže vrime kad ih nabavin (1200 strana vamo, 5 knjiga Daredevila i još Morrisonov Batman od skoro 400 strana) Stvarno se trudin nekako držat plana i programa za nabavu, al teško je...

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/01/2012 : 00:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

430 kn.
Mislin da nije skupo, toliko praktički dođe na Amazonu bez poštarine.

jao pa do jaja si prosao, zavidim ti :)

ja juce u strparnici video X-men vol.2 omnibus na rasprodaji, to su oni Thomasovi
za 300 NOK, sto ti je skoro isto ko 300 kuna

al mislim se koji ce mi kad imam sve to u essentialu....

Go to Top of Page
Page: of 524 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.93 seconds. Snitz Forums 2000