Napokon sam nakon godina i godina kupija i ponovo pročita ovu priču. Boselli i Laurenti vrh totalni!
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Nazalost nema nekih posebnih dodataka ovaj put, samo "posveta"-rukopis Polanskoga u smislu "prije svakog Hermannovog albuma me zapanji: To je pravi film!"
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Frend je čistio vikendicu te našao 30-tak Bonellija.Odlučio mi je ih pokloniti, ja ga odlučio počastiti s 2 menija u Mac-u.No, u međuvremenu mi je slučajno strgao kvaku u Feliciji pa je iz grižnje savjesti odustao od Maca. Onda sam ja imao grižnju savjesti što dobivam stripove džabe pa sam ga častio jednim menijem. Još čekam koliko će me doći nova kvaka .
---------- Trenutačno se sluša: This Mortal Coil - Song to the Siren
- Orlovi Rima 3 (sada se konacno mogu bacit na citanje sva 3) - Esmeralda i druge price - Julia 24-26 (svaka nova Julia dođe ko praznik) - Lilit 7 - BB 18 (vec citam, barem crtaci u ovom broju ubijaju) - DDSB VC 20
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Politikin Zabavnik br.3164. Zagor Extra br.132. "Sedma runda" (Ludens) Zagor Extra br.133. "U službi cara" (Ludens) Zagor Extra br.184. "Povratak Jima Gitare" (Ludens)