forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Koji strip ste danas kupili, ukrali, dobili... :)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 521

King Warrior
stripovi.com suradnik

22339 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 13/02/2010 : 18:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

Strasno izgleda

ali nije za svaciji ukus.
Odavno me neki serijal nije tako smorio kao TDT.
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1059 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 13/02/2010 : 19:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Strasno izgleda

Ha ha ha...a mene oduševio.....jako opsežno i nakon danas pročitanih dodataka (ovih one shot izdanja) puno toga mi je jasnije i sad sam se još više navuko......nemam para više al čim sakupim nest naručuje i sljedeća dva albuma (peti jos nije izasao do kraja)

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 13/02/2010 : 19:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Kupio sam Tex Ludens 96, napokon je došao u Mostar.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 14/02/2010 : 17:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
Evo situacije u CG - naime VC izdanja ne dolaze na kioske u 2010. i to je takva katastrofa distributera i citavog sistema da sam najdublje razocaran, ali me u ovoj drzavi to ne iznenadjuje. Prije 3-4 dana su na kioske stigla pakovanja od Bookglobe-a po 3 stripa, tako da eto uzeo sam sta je bilo na jednoj trafici a to je pakovanje Ultimates 1/Fantastic Four1; Ultimates 5/Fantastic Four 5; Ultimate Dare Devil - Elektra 2of2. Vidim da je pakovanje doslo posredno iz BiH jer je cijena u KM.
Uz to na trafici su se pojavile i Algoritmove Mange, i to prvo "Slatke Carolije" i mislim "Momo - Peach Girl" koje ne citam, a onda par dana kasnije dodje i Blade of the Immortal, naravno 3-4 mjeseca kasnije od Srbije, tako da je sve vec odavno kupljeno (a da ne pricamo o 2 godine nakon izlaska u Hrvatskoj. Uz to cijene mangi su 5e sto je vise od srbijanskih 390din (4e). Situacija je dakle katastrofalna, ali bar se tjesim tim Bookglobe-om, dok ga bude. Sva sreca da sam u utorak u PG pa ce me valjda Drazen spasiti.

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/02/2010 : 17:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ace of Spades

Evo situacije u CG - naime VC izdanja ne dolaze na kioske u 2010. i to je takva katastrofa distributera i citavog sistema da sam najdublje razocaran, ali me u ovoj drzavi to ne iznenadjuje. Prije 3-4 dana su na kioske stigla pakovanja od Bookglobe-a po 3 stripa, tako da eto uzeo sam sta je bilo na jednoj trafici a to je pakovanje Ultimates 1/Fantastic Four1; Ultimates 5/Fantastic Four 5; Ultimate Dare Devil - Elektra 2of2. Vidim da je pakovanje doslo posredno iz BiH jer je cijena u KM.
Uz to na trafici su se pojavile i Algoritmove Mange, i to prvo "Slatke Carolije" i mislim "Momo - Peach Girl" koje ne citam, a onda par dana kasnije dodje i Blade of the Immortal, naravno 3-4 mjeseca kasnije od Srbije, tako da je sve vec odavno kupljeno (a da ne pricamo o 2 godine nakon izlaska u Hrvatskoj. Uz to cijene mangi su 5e sto je vise od srbijanskih 390din (4e). Situacija je dakle katastrofalna, ali bar se tjesim tim Bookglobe-om, dok ga bude. Sva sreca da sam u utorak u PG pa ce me valjda Drazen spasiti.

Pa što ne zadužiš taštu da ti kupuje stripove od VČ u Vršcu i samo ih pokupiš kad dođeš ovamo?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 14/02/2010 : 22:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1897 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 14/02/2010 : 22:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Prije neki dan ubo:
MN ''Sjeme mržnje''
Zagor ''Vrijeme za osvetu''
Zagor extra ''Sierra Blanca''

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 15/02/2010 : 09:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne dolaze u 2010??????????????????katastrofa
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 15/02/2010 : 10:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
Samo da se razmumijemo, wele, mislim na to da nisu dolazili do sada u 2010. i da je trenutno takva situacija da ne dolaze. Hoce li se sto promijeniti u buducnosti nemam informaciju, a nemam ni mnogo nade, iskreno. Ipak... van svake je pameti da VC ne stize na kioske u CG toliko dugo, valjda ce se naci neko rjesenje.

Go to Top of Page

wer
New Member

113 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 15/02/2010 : 12:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send wer a Private Message  Reply with Quote
zagor extra 183 - Sierra Blanca
zagor klasik 16 - Pruga
mister no 55 - Sjeme mržnje
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 15/02/2010 : 22:21:34  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo da se razmumijemo, wele, mislim na to da nisu dolazili do sada u 2010. i da je trenutno takva situacija da ne dolaze. Hoce li se sto promijeniti u buducnosti nemam informaciju, a nemam ni mnogo nade, iskreno. Ipak... van svake je pameti da VC ne stize na kioske u CG toliko dugo, valjda ce se naci neko rjesenje.

pogresno sam te shvatio,srecom
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3922 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 16/02/2010 : 00:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Mister No Specijal ,,Ljudi Iz Dzungle,,
Mister No Specijal ,,Prica Sa Divljeg Zapada,,
Mister No SA br.55 ,,Sjeme Mrznje,,
Tex Ludens br.96 ,,Helltown,,

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 17/02/2010 : 00:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
DrB mi je samo dao stripovsku infuziju da prezivim do daljnjeg. U Mr. No-u sam nasao samo "Odabrane Price" i "Dampyra" ali i to je nesto. Hvala! Valjda ostalo od VC dobijam do kraja mjeseca. Stripovi se ipak citaju u CG kad je sve tako brzo razgrabljeno.

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 17/02/2010 : 00:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

DrB mi je samo dao stripovsku infuziju da prezivim do daljnjeg. U Mr. No-u sam nasao samo "Odabrane Price" i "Dampyra" ali i to je nesto. Hvala! Valjda ostalo od VC dobijam do kraja mjeseca. Stripovi se ipak citaju u CG kad je sve tako brzo razgrabljeno.

razgrabili podgoricani isti dan
i ja im pomogao malo
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 17/02/2010 : 10:51:39  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
KI Zagor knjiga 10. (Bas je dobar)
HC "Chico robijas"
HC "Chico serif" (Ludens)
Go to Top of Page

wer
New Member

113 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 18/02/2010 : 11:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send wer a Private Message  Reply with Quote
Brad Barron - Moj najbolji neprijatelj
Martin Mystere - 29.veljače
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 18/02/2010 : 12:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by www2

quote:

quote:

Strasno izgleda

Ha ha ha...a mene oduševio.....jako opsežno i nakon danas pročitanih dodataka (ovih one shot izdanja) puno toga mi je jasnije i sad sam se još više navuko......nemam para više al čim sakupim nest naručuje i sljedeća dva albuma (peti jos nije izasao do kraja)

ako ti se toliko svidelo onda se obavezno baci na knjige. ti stripovi su i napravljeni kao tizeri za originalni serijal

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

kenan92
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
388 Posts

Member since 26/01/2010

Posted - 18/02/2010 : 14:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit kenan92's Homepage  Send kenan92 a Yahoo! Message  Send kenan92 a Private Message  Reply with Quote
Zagor Odabrane Priče #6 - Velika Zavera

Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1059 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 18/02/2010 : 14:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Born To Run

quote:
Originally posted by www2

quote:

quote:

Strasno izgleda

ako ti se toliko svidelo onda se obavezno baci na knjige. ti stripovi su i napravljeni kao tizeri za originalni serijal

Bi ja drage volje, al nisam za knjige nikako........zadnja knjiga (književna) koju sam pročitao je valjda Šegrt Hlapić

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 18/02/2010 : 14:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
onda cekaj filmove. uveliko se prica o njima

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1059 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 18/02/2010 : 17:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Born To Run

onda cekaj filmove. uveliko se prica o njima

Da da malo sam "guglo" nedavno i čuo isto to.....nadam se da ec biti gledljivo, jer ovo nije tipični kingov horror/triler u svakodnevici....treba dobro prikazati taj cijeli svijet.....

Go to Top of Page

psycho
New Member

212 Posts

Member since 12/08/2009

Posted - 18/02/2010 : 19:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Send psycho a Private Message  Reply with Quote
Brad Barron br.7 - Svetlost jedinstvenog
Go to Top of Page

wer
New Member

113 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 23/02/2010 : 12:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Send wer a Private Message  Reply with Quote
Blek 28 - Mister Misterij
Mark sp.5 - Crni strah i trepet
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1897 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 23/02/2010 : 13:14:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Zagor spec. ''Anulkino prokletstvo''...

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4762 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 23/02/2010 : 16:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
MM Libellus 1

Go kneel and weep
Go to Top of Page
Page: of 521 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.66 seconds. Snitz Forums 2000