forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Koji strip ste danas kupili, ukrali, dobili... :)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 524

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 20/12/2011 : 23:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

a austin verovatno misli što LaToSM 1 nema na BD već podugo..

nije dugo, pre 2 meseca ga je bilo :(

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 20/12/2011 : 23:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by austin

vaderu, jebite se i ti i tvoja norveska izdanja diznija 8-) .....pa bre otkud ti ideja da nam lupash moshu tako.....:P
Trazim ja po amazonu ko budala , misleci da je izdanje koje si pomenuo u postu na engleskom :P

pa ja pisem danima nedeljama i mesecima o cemu se radi na pet razlicitih mesta :D
al nekada dzaba ljudima pisati :D

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 21/12/2011 : 01:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
jbg, zhena, deca, komshinica 8-) .....ne stizhem da ispratim sve na forumima :P

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/12/2011 : 03:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84

Legends of the dark knight - Marshall Rogers

Daj par slika, zanima me kako izgleda.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 21/12/2011 : 09:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Torpedo vol 2 - IDW

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 21/12/2011 : 10:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

Legends of the dark knight - Marshall Rogers

Daj par slika, zanima me kako izgleda.

Trenutno nisam u mogucnosti, ali cu ti verbalno opisati. Ima dustjacket jasno, sam dizajnc hc-a je potpuno obican, nema sjajnih slova.. Iskreno, marvelovi su mi tri puta ljepsi. Na dustjacketu ima jedva koja rijec o rogersu, biografija mu je izuzetno mala. Sam strip je na dosta kvalitetnom sjajnom papiru, ima skoro 500 stranica. Nazalost, nema nikakvih dodatnih sadrzaja, naslovnice su na kraju sto bas ne preferiram. Nije mi zao sto sam kupio strip, jer su price zbilja dobre, ali da su mogli napraviti malo bolji posao, jesu.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/12/2011 : 12:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Da, sad kad tako kažeš i ja sam očekiva nešto više moran priznat. Šteta šta nema nikakvih popratnih sadržaja, pogotovo kad je toliki opseg samog stripa. Nema mi ništa mrže nego kad su dodaci totalno šturi, a samo izdanje je ogromno i sigurno se moglo potrošit 3-4 stranice na par tekstova. Čisto usporedbe radi, ja sam tu priko naših aukcija kupija trejd The Greatest Batman Stories Ever Told za ravno 60 kn (ovaj strip: http://dccomics.com/dcu/graphic_novels/?gn=1297 ), ima skoro 330 strana, MASU tekstova o situacijama kako su nastali stripovi koji su unutra uključeni, biografije svih pisaca i crtača koji su sudjelovali na pričama i slično. Moran priznat da me to dosta lipo iznenadilo, nisan očekiva tako dobro odrađen trejd.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/12/2011 : 13:59:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Upravo stiglo 336 stranica uživancije, jedva se čekan bacit na ovo.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 21/12/2011 : 19:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Tintin: Dragulj Kastafjore & Pikarosi
5. Strumpfovi od Papercutza
i SW Invasion vol.2

plus je i knjigica nekih zanimljivih palo
bice ovo bajan sjajan raspus'

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27617 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 21/12/2011 : 20:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Iskreno, marvelovi su mi tri puta ljepsi. Na dustjacketu ima jedva koja rijec o rogersu, biografija mu je izuzetno mala. Sam strip je na dosta kvalitetnom sjajnom papiru, ima skoro 500 stranica. Nazalost, nema nikakvih dodatnih sadrzaja, naslovnice su na kraju sto bas ne preferiram. Nije mi zao sto sam kupio strip, jer su price zbilja dobre, ali da su mogli napraviti malo bolji posao, jesu.

To su one priče iz EKSa.Imam ih doma negdi po ormaru.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 21/12/2011 : 22:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
"By Crom!"

Nusprodukt Crnog Petka.

TFAW je super.
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1601 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 21/12/2011 : 23:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
@windwalker-odličan ulov :)
Da nema Darkwoodovog Konana definitivno bih financije okrenuo ovim izdanjima

“All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1910 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 21/12/2011 : 23:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Stigla Gea od Darkwooda, brojevi 13-18! Hvala, osmo!

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/12/2011 : 00:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
@Windwalker: jel se na Tfaw-u može plaćat Paypalom?

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 22/12/2011 : 01:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Nemam pojma.
Ovo mi je bila prva kupovina od njih, i platio sam karticom.
Nisam gledao koje još opcije imaju.
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 22/12/2011 : 08:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
A da li je neko od mojih zemljaka ranije kontaktirao TFAW i pitao zbog čega nema Srbije na listi podržanih zemalja? Kad sam išao na "Create my account" video sam da su tamo skoro sve ex-Yu zemlje (HR, BiH, SLO, CG), nema samo Srbije i Makedonije. Izlistane su i razne ostrvske mikro državice, takođe i npr. Demokratska Republika Kongo, Ruanda i druge nestabilne afričke države. Dakle, nisu mnogo probirljivi gde šalju. Zbog čega nas onda nema? Vredi li da im šaljemo neke mejlove? Jesu li nešto odgovorili ranije?
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 22/12/2011 : 10:03:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Moze se placati paypalom. Provjereno.
I meni su jucer stigli conani, ali chronicles. TFAW je super.

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 22/12/2011 : 10:32:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Extra Zagor br.206: "Krug života".
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/12/2011 : 11:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moze se placati paypalom. Provjereno.
I meni su jucer stigli conani, ali chronicles. TFAW je super.

Fala na informaciji Čini se da će onda past narudžba ili dvi, hehehe...

Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 22/12/2011 : 12:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
čeka me El nino 2, Alvar Mayor 3 i Pandora.
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1601 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 22/12/2011 : 19:36:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Božićni poklon koji sam naravno kupio sam sebi :)

Edited by - Andrej on 22/12/2011 19:37:24
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/12/2011 : 19:38:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Koliko si da za Masterworks?

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1601 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 22/12/2011 : 19:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Koliko si da za Masterworks?

190 kuna je bio...
Fenomenalan je strip,danas sam ga dobio a već sam ga pročitao

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17108 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 22/12/2011 : 21:58:50  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
LEX Zagor 206 "Krug života"
Klasik Zagor 22 "Ocean"
Klasik Zagor 17 "Indijanski cirkus"
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 22/12/2011 : 22:11:10  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
quote:

... TFAW je super.

"Nekom majka, nekom maćeha." Vi iz Hrvatske možete da kažete da je TFAW super, ali mi iz Srbije ne možemo da kažemo ništa slično tome.

Da odgovorim na pitanje koje sam danas ovde postavio - poslao sam im mejl danas i pitao zašto nema Srbije. I evo šta su mi odgovorili:
"Thank you for contacting us. Unfortunately, at this time we are unable to accept order originating from or shipping into Serbia. Please accept my sincere apologies for any inconvenience this may cause you.
Have a great day!"

Kako su me samo elegantno otkačili i ništa mi nisu odgovorili. Naravno da sam znao da ne mogu da naručujem iz Srbije. Moje pitanje je bilo zašto je to tako. Izgleda da neću dobiti odgovor, niti će se stanje promeniti.

Ali mi stvarno nisu jasni. Zaboga, oni šalju stripove u Bocvanu, Gvineju Bisao, Ruandu, Niger, Sudan!!!
Nikada se ne čudim ako nas nema na listi podržanih zemalja ako vidim da taj prodavac šalje robu samo u stabilne i poznate zemlje. Ali ovi likovi šalju svuda redom, čak i u navedeni Sudan, ali kod nas neće! Ima li neko ideju zašto je to tako?!

P.S. Zaista nisam želeo da uvredim građane zemalja koje sam ovde naveo, ako ima takvih koji čitaju ovaj forum. Samo sam želeo da istaknem da je TFAW spreman da šalje stripove i u daleko siromašnije i neorganizovanije zemlje od Srbije, a kod nas eto neće.
Go to Top of Page
Page: of 524 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000