forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA predstavlja: Ken Parker 65-72
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Markos
Webmaster

Croatia
29482 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/08/2009 : 13:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Objavit ću sve što su napravili Berardi i Milazzo. Springwille je planiran za zimu, već sam ga preveo, Darko radi lekturu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 04/08/2009 : 14:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
ima li nade da ce libelus objaviti i juluju?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29482 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/08/2009 : 14:29:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
To nije pitanje za mene...

Trouble will find me
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 04/08/2009 : 16:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Bravo Fibra!

Bravo Marko!

Parkeri su sigurno moji čim se netko zaleti do ZGa!

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 04/08/2009 : 20:42:35  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Pih. Moja nekriticna samosvest o tipu sa novim, svezim i pre svega genijalnim idejama potonula ko nakovanj
Pozdravljam inicijativu. Pretenciozno pitanje - hoce li se dizajnom uklapati u Kena?
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1377 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 05/08/2009 : 17:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

@Markos
Hoce li posle i one kratke price ili o cemu je vec bilo reci?
Znam da si pominjao da imas jos nesto u planu pored ovih 79 knjiga.
I ima li nade da dogodine i Normin princ bude objavljen u boji jer je bilo reci o tome u jednom uvodniku?

Imam ja Normin Princ, pa ako je neko za razmenu...
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 05/08/2009 : 19:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Bravo Fibra!

Bravo Marko!

Parkeri su sigurno moji čim se netko zaleti do ZGa!

Dobro da je zaboravio da nas 6 ide na U2 inače bi mu morali to teglit odgori
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 05/08/2009 : 20:21:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rocco21
Dobro da je zaboravio da nas 6 ide na U2 inače bi mu morali to teglit odgori

Odlično.
Uzmi mi to.
Koji si ono rekao da je koncert?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29482 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/08/2009 : 22:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

Pih. Moja nekriticna samosvest o tipu sa novim, svezim i pre svega genijalnim idejama potonula ko nakovanj
Pozdravljam inicijativu. Pretenciozno pitanje - hoce li se dizajnom uklapati u Kena?

Ne, Springville ce ici u biblioteku Orka, kao i Tom's Bar i Marvin i Tike, ostali Berardi&Milazzo c/b albumi koje sam objavio (pogledaj http://www.fibra.hr/index.asp?cat=3&SeriesID=3 ) - dakle, veliki 215x280mm format.

Trouble will find me
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 05/08/2009 : 22:58:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
planira li fibra juliju ili brendona ?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29482 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/08/2009 : 23:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne. Prije 5 godina, da, ali danas ne. Julija je dobar serijal, pa i vrlo dobar, ali, nedovoljno da bi sebi opravdao da potrosim narednih 10 godina zivota na njega. Pročitati, svakako, ali objaviti, ne. S druge strane, Brandon je, meni osobno, nečitljiv.

Trouble will find me
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 06/08/2009 : 09:45:16  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne, Springville ce ici u biblioteku Orka, kao i Tom's Bar i Marvin i Tike, ostali Berardi&Milazzo c/b albumi koje sam objavio (pogledaj http://www.fibra.hr/index.asp?cat=3&SeriesID=3 ) - dakle, veliki 215x280mm format.

Aaaah, Trevisan za nas corave matorce. Preko ocekivanja. Sad kad si rekao, to me i podsetilo da nije u pitanju klasican Bonelijev format.
Jedva cekam.
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2641 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 07/08/2009 : 09:47:02  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
'bem ti tiskaru!
Em kasne, a onda naprave i pizdariju u broju 69.
Na dnu svake stranice, uz broj stranice piše "Tjeskobni sati", što je naslov 64. knjige, a ne "Kraj Crnog medvjeda", što je naslov te 69. knjige.
Pretpostavljam da je takav slučaj u svim primjercima, a ne samo mom.

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 07/08/2009 : 10:10:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 76

'bem ti tiskaru!
Em kasne, a onda naprave i pizdariju u broju 69.
Na dnu svake stranice, uz broj stranice piše "Tjeskobni sati", što je naslov 64. knjige, a ne "Kraj Crnog medvjeda", što je naslov te 69. knjige.
Pretpostavljam da je takav slučaj u svim primjercima, a ne samo mom.

Ima li neko da je jos kupio ovu turu KP da kaze dal' je greska svuda?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29482 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/08/2009 : 10:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
O, Bože...
Nažalost, nije greška tiskare, nego moja, u pripremi. Zaboravio sam promijeniti naslov epizode u paginaciji.
Nažalost, to nije i jedina moja greška u ovoj turi. U broju 70 je umjesto uvodnika za taj broj ostala biografija Gorana Parlova. Napisao sam ga i pripremio, ali ga nisam poslao tiskari da zamijeni tu stranicu.

Mogao bih se sad izvlačiti da sam baš tada kad su stripovi išli u tisak postao tata i na hrpu drugih olakotnih okolnosti, ali činjenica je da su to neoprostive greške za koje nema opravdanja i nema mi druge nego istrpjeti vaše kritike i potruditi se da se to više ne dogodi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 07/08/2009 : 11:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
Ma nema veze,bitno je ono sto je u stripu i da je Ken izasao
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29482 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/08/2009 : 11:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ma ima veze, ali ne mogu iz te kože sada.

Trouble will find me
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2864 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 07/08/2009 : 11:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Marko, kad ce albumi sledeci tjedan?

Taylor.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29482 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/08/2009 : 11:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne znam, zaista. Uopce se bojim išta reći jer toliko su mi puta obećali i prekršili to obećanje, da nema smisla da išta najavljujem. Žao mi je, ali mislim da je bolje nikakva nego kriva informacija.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 07/08/2009 : 12:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

O, Bože...
Nažalost, nije greška tiskare, nego moja, u pripremi. Zaboravio sam promijeniti naslov epizode u paginaciji.
Nažalost, to nije i jedina moja greška u ovoj turi. U broju 70 je umjesto uvodnika za taj broj ostala biografija Gorana Parlova. Napisao sam ga i pripremio, ali ga nisam poslao tiskari da zamijeni tu stranicu.

Mogao bih se sad izvlačiti da sam baš tada kad su stripovi išli u tisak postao tata i na hrpu drugih olakotnih okolnosti, ali činjenica je da su to neoprostive greške za koje nema opravdanja i nema mi druge nego istrpjeti vaše kritike i potruditi se da se to više ne dogodi.

Joj, sused, škandal. Al totalni!

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2641 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 07/08/2009 : 12:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
Ustvari, najvažnije je da su sve stranice na broju i da idu točnim redoslijedom. Ovo u 69. knjizi samo "žulja", a nije ozbiljan problem.

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

JefCostello
New Member

257 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 07/08/2009 : 12:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Send JefCostello a Private Message  Reply with Quote
shit happens...

tako je to kad je jedan covek odgovoran za sve...

i pored najbolje velje i truda, jednostavno, neki put se potkradu i takve greske...

mada statisticki gledano trebalo bi da ih je veci broj...

"Comics will be the culture of the year 3794"
Salvador Dali
Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
732 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 07/08/2009 : 15:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam, zaista. Uopce se bojim išta reći jer toliko su mi puta obećali i prekršili to obećanje, da nema smisla da išta najavljujem. Žao mi je, ali mislim da je bolje nikakva nego kriva informacija.

Mogu si samo misliti koliko se ždereš zbog ovog kašnjenja... Ali eto, ako ti to što znači, meni neće biti problem još malo čekati savršena izdanja Fulua i Alvara Mayora.

I nemoj se žderati zbog greškica... Ken 69 malo "žulja", pa što? 69 treba malo žuljat'. Ovaj izgubljeni uvodnik sedamdesetom broju je malo veće s*anje, ali da se podnijeti. Da čitam Kena, bio bih prezadovoljan ovom turom, cijelom serijom, ritmom izlaženja. Thumbs up. Nemaš pojma koliko me vesele tvoja izdanja.

THUMBS UP!!!

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 07/08/2009 : 15:09:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Ja planiram da napravim poseban deo na polici za Kena. Trenutno sam na broju 60. Ovo ce biti stvarno velicanstveno izdanje.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29482 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/08/2009 : 15:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shuckey

quote:

Mogu si samo misliti koliko se ždereš zbog ovog kašnjenja... Ali eto, ako ti to što znači, meni neće biti problem još malo čekati savršena izdanja Fulua i Alvara Mayora.

I nemoj se žderati zbog greškica... Ken 69 malo "žulja", pa što? 69 treba malo žuljat'. Ovaj izgubljeni uvodnik sedamdesetom broju je malo veće s*anje, ali da se podnijeti. Da čitam Kena, bio bih prezadovoljan ovom turom, cijelom serijom, ritmom izlaženja. Thumbs up. Nemaš pojma koliko me vesele tvoja izdanja.

THUMBS UP!!!

Cekanje da stripovi izadju iz tiskare mi je vjerojatno najveci stres u zivotu, a kad se otkrije neka greška, ko da me netko opali svom snagom posred trbuha. Danas, kad sam procitao Zvonin post o ovoj greski s paginacijom, toliko mi se zeludac stegao da mi je došlo muka.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000