da ne govorim o crtezu. bignotti mi je bio car u mr nou, a danas kad citam vidim sto je diso ovdje ucinio... maestralno... bignotti je amater pocetnik diletant prema njemu...
bignoti ko bignoti?diso je isto sto i milazzo za kena,al to nije nikakva novost.kad citam krv na snegu dozivljavam extazu filmske produkcije 80-tih.divota i savrsenstvo i dokaz pravog pravcatog bonellija koji je takvim pricama prevaziso i nadgradjeni bd.
ma sve stoji. samo sto ja kao mali klinjo nisam to primjecivao. milazzo mi je bio nekakva strahota koja unistava strip, mislio sam da je coovjek valjda poluslijep ili na umoru, a diso najgori u mr nou
pa njujorske noci, dakako. ali cjelokupni naslov je pakleni plan. ovdje su izvorni naslovi odlicni, nema tu smisla ista dirati. ti ces onda uzivati, jer je u ovoj turi i 32.
A da sam ja mislio isto kao Curunir, da li bi i mene podrzao?
Uvek me nasmejes kad u istoj recenici upotrebis reci "ja" i "mislio". Da se nisi poistovetio s necim kad imas zelju da te podrzim Jer,to "e" a ne "i" skroz menja smisao recenice
A da sam ja mislio isto kao Curunir, da li bi i mene podrzao?
Uvek me nasmejes kad u istoj recenici upotrebis reci "ja" i "mislio". Da se nisi poistovetio s necim kad imas zelju da te podrzim Jer,to "e" a ne "i" skroz menja smisao recenice
Pisao sam dveribadu, pa nisam video ovo. Tacno sam znao sta ces da napises, mada malo drugacije. Mislio sam (evo ga opet )da ce tvoj odgovor da glasi ovako: " Mislio si?" A ovo drugo mi zvuci kao neka sexualna aluzija. Mani se toga, ja volim zenski pol. (Hmmm ova poslednja recenica ce imati dvostruku vrednost. Ako razumes, shvatices )
krv na snijegu, dakako, samo sto je cijela knjiga pod naslovom pakleni plan, ako me sjecanje ne vara... ma sad ce oni najave, jos malo...
Krv na snijegu je glavni naslov knjige. A najave ce zbilja uskoro...
a jos jucer sam gledao korice eh sto ti je starost... a zamisli jos da sam ozenjen... i ljepse da je glavni naslov ovaj...
A ne, kad si ozenjen ne postajes senilan. Zena te svaki dan podsjeti na nesto; tko je gazda, tko koga je*e (u zdrav mozak), tko je tu glup, i tako redom. Bilo bi bolje da me ne podsjeti vec da me podsjeca na nekog, recimo Laetitiju Casta...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
A ne, kad si ozenjen ne postajes senilan. Zena te svaki dan podsjeti na nesto; tko je gazda, tko koga je*e (u zdrav mozak), tko je tu glup, i tako redom. Bilo bi bolje da me ne podsjeti vec da me podsjeca na nekog, recimo Laetitiju Casta...
pročitana 30 USKRŠNJI OTOK, divota od stripa...Nolitta-Bignotti razturaju, pohvala za izabranu naslovnicu za knjigu,iako se mi na prvu loptu nije dopala, ipak najvjernije izražava tematiku knjige pa....pohvala Libellusovcima. Odličan je taj period pilota...nenadjeb...ljiv.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!