forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 lista nepoželjnih - ne šaljem u inozemstvo
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

mala prodavnica retkosti
Starting Member

44 Posts

Member since 25/04/2008

Posted - 08/09/2009 : 20:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mala prodavnica retkosti a Private Message  Reply with Quote
ima li šanse da se dođe do opcije kojom će jednim klikom u listu nepoželnjih prodavaca moći da de ubace svi prodavci koji ne žele slati stripove u inozemstvo da ne gubimo više energiju i ogromno vreme otvarajući aukcije do kojih se ne može doći ili da se takve aukcije obeleže na neki način da ne moramo otvarati stranu da bi videli da nešto nije za nas

što nema u izlog ima u radnju

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 08/09/2009 : 20:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mala prodavnica retkosti

ima li šanse da se dođe do opcije kojom će jednim klikom u listu nepoželnjih prodavaca moći da de ubace svi prodavci koji ne žele slati stripove u inozemstvo da ne gubimo više energiju i ogromno vreme otvarajući aukcije do kojih se ne može doći ili da se takve aukcije obeleže na neki način da ne moramo otvarati stranu da bi videli da nešto nije za nas

zNAM PRIJATELJU ALI TI OČIGLEDNO SMATRAŠ I pOŽAREVAC INOSTRANSTVOM, A IZ zEMUNA SI, LICITIRAO SAM TI DVA STRIPA PRE TRI MESECA ALI SI ODBIJAO DA MI SE JAVIŠ!nISAM HTEO DA TI LUPAM NEGATIVNE, IOVAKO SU ME PROGLASILI ZA NAJVEĆEG PEDERA NA FORUMU...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/09/2009 : 22:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

zNAM PRIJATELJU ALI TI OČIGLEDNO SMATRAŠ I pOŽAREVAC INOSTRANSTVOM, A IZ zEMUNA SI, LICITIRAO SAM TI DVA STRIPA PRE TRI MESECA ALI SI ODBIJAO DA MI SE JAVIŠ!nISAM HTEO DA TI LUPAM NEGATIVNE, IOVAKO SU ME PROGLASILI ZA NAJVEĆEG PEDERA NA FORUMU...

i sad bi te profesore ja s guštom izbacio...zašto mu nisi dao negativne...aj mi objasni...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47133 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/09/2009 : 22:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
i to je neki huligan.pih

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2009 : 23:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

HAHAHAHAHAHA

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/09/2009 : 09:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Trenutno nije planirano, ali ideja nije losa. Mozda je uspijem realizirati.

Trouble will find me
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 09/09/2009 : 16:02:37  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

i sad bi te profesore ja s guštom izbacio...zašto mu nisi dao negativne...aj mi objasni...

Pa da me proglase za babarogu na forumu, loš si kada pričaš otvoreno, loš si kada pokrivaš nečiju neprofesionalnost, ko će vama da ugodi!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 09/09/2009 : 16:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

i to je neki huligan.pih

Da budem iskren, u međuvremenu sam se i ja pokajao što sam licitirao jer sam našao bolje očuvane, pa mi je odgovaralo to što se ne javlja, ne sumnjaš u mene - bio bi negativni kao vrata!!!!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/09/2009 : 16:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

i to je neki huligan.pih

Go to Top of Page

mala prodavnica retkosti
Starting Member

44 Posts

Member since 25/04/2008

Posted - 13/09/2009 : 15:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mala prodavnica retkosti a Private Message  Reply with Quote
profesore
izvinjavam se zbog kašnjenja, nakon odmora zatekao sam poruke od svih kupaca s mojih aukcija osim tvoje
čisto zarad zluradih forumaša da kažem da vrlo brzo živiš kad ti je od 04.08.99. kad je istekla aukcija za pomenute stripove do danas, 13.09.2009. proteklo 3 meseca. Pošto je danas nedelja, stripove ti šaljem sutra, nemoj mi za njih slati novac, nemoj više igrati na mojim aukcijama i nemoj me više prozivati na forumu.

Markos, hvala unapred

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/09/2009 : 16:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

profesore
izvinjavam se zbog kašnjenja, nakon odmora zatekao sam poruke od svih kupaca s mojih aukcija osim tvoje
čisto zarad zluradih forumaša da kažem da vrlo brzo živiš kad ti je od 04.08.99. kad je istekla aukcija za pomenute stripove do danas, 13.09.2009. proteklo 3 meseca. Pošto je danas nedelja, stripove ti šaljem sutra, nemoj mi za njih slati novac, nemoj više igrati na mojim aukcijama i nemoj me više prozivati na forumu.

Markos, hvala unapred

Hvala i tebi, nemoj da mi šalješ ništa, lažna patetika nije potrebna, mogao si da mi pošalješ mejl i kažeš da nisi u mogućnosti da mi pošalješ. Nabavio sam ta dva stripa i nisu mi potrebni!!!
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 13/09/2009 : 21:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

i to je neki huligan.pih

Da budem iskren, u međuvremenu sam se i ja pokajao što sam licitirao jer sam našao bolje očuvane, pa mi je odgovaralo to što se ne javlja, ne sumnjaš u mene - bio bi negativni kao vrata!!!!

Hmmm...uglavnom se trudim biti neutralan ali ovde si zaista pokazao da si ustvari TI odigrao na "pedersku" kartu u ovoj transakciji a ne suprotna strana...koja svakako snosi svoj deo krivice...
Zaista se gnusam takvih kupaca...ako si vec nasao bolje stripove bilo je dovoljno mailom objasniti coveku o cemu se radi a ne ovako iza ledja iznositi prljav ves na forumu...i to zbog cega...DVA JEBENA STRIPA
Naravno...tu je odmah natrcao i TATA globinjo da i on kaze po neku "pametnu opasku"...Boze moj...kako mu ODMAH nisi dao negativan komentar...pa jeb'te...vi zaista niste normalni!

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/09/2009 : 22:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sdragan@

quote:

quote:

i to je neki huligan.pih

Hmmm...uglavnom se trudim biti neutralan ali ovde si zaista pokazao da si ustvari TI odigrao na "pedersku" kartu u ovoj transakciji a ne suprotna strana...koja svakako snosi svoj deo krivice...
Zaista se gnusam takvih kupaca...ako si vec nasao bolje stripove bilo je dovoljno mailom objasniti coveku o cemu se radi a ne ovako iza ledja iznositi prljav ves na forumu...i to zbog cega...DVA JEBENA STRIPA
Naravno...tu je odmah natrcao i TATA globinjo da i on kaze po neku "pametnu opasku"...Boze moj...kako mu ODMAH nisi dao negativan komentar...pa jeb'te...vi zaista niste normalni!

alo advokat,okani me se...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/09/2009 : 22:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ja ne mogu da verujem.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/09/2009 : 23:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ja ne mogu da verujem.

ni ja...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47133 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/09/2009 : 16:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
"Blago onima koji ne vide a vjeruju"

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 18:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gand

quote:

"Blago onima koji ne vide a vjeruju"

Prilicno nesuvisla izjava, kad bolje razmislis. Ako vidis, onda znas, nemas sto vjerovati... Vjerovati znaci biti siguran u nesto bez da to vidis. Mogu vidjeti upaljeno svjetlo, i to me dovodi u stanje spoznaje, znanja... da je svjetlo upaljeno. ne mozes vidjeti zarulju koja svjetli i reci "Vjerujem da svjetli!". Mozes doduse vjerovati da u wc-u svjetlo stoji upaljeno, ako si na balkonu, i tu se prmjenjuje stanje vjerovanja. Mislim da je netko prevodcei Bibliju jako malo spavao.

nekad vidis, znaci znas,ali i dalje ne mozes da vjerujes.To je bit onoga sto su htjeli reci
Go to Top of Page

mala prodavnica retkosti
Starting Member

44 Posts

Member since 25/04/2008

Posted - 14/09/2009 : 18:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mala prodavnica retkosti a Private Message  Reply with Quote
Sad ja ovo moram da pišem ovde a mesto mu je na podforumu aukcije....
a najradije ne bih nigde..........

Nakon isteka aukcija svima (i kupcima i prodavcima) stigne otprilike ovakva poruka
Čestitamo, aukcija je uspješno završena!
profesor-inz (dexxter@ptt.yu) je osvojio aukciju LMS 611 KEN PARKER s najvećom ponudom od 15 Kn!
Preporučamo kupcu da kontaktira prodavača mala prodavnica retkosti (prodavnicaretkosti@beotel.net) kako bi se dogovorili oko uvjeta isporuke i plaćanja!

znači KUPAC - PRODAVCU

Čovek se javljao na polovini aukcije (mnogo pre isteka iste) mailom:

Pozdrav,
Licitirao sam ti dva stripa, zanimaju me i ova dva:
466 i 661
Pošalji mi još neku sliku ova dva stripa da bih procenio očuvanost.
Odgovor i fotografije i sva dalja komunikacija na ove dve adrese:
goran_xxxxxnovic@yahoo.com i
goran.xxxxxnovic@te-ko.rs
može i sms: (telefon neću navesti, nije pristojno)

Ne razumem zašto je igrao ako sumnja u očuvanost i td .... ali ajd Poslao bih mu odgovor i slike da sam bio kod kuće
ali nisam bio čak ni u zemlji, vratio sam se iz Grčke nakon isteka aukcija.

nakon isteka aukcija javili su se svi kupci, čak je jedan čovek iz crne gore koji je najviše bidao privremeno odustao od kupovine ali se uredno javio, izvinio i dogovorili smo da realizaciju prolongiramo do nove godine

gorepomenuti profesor se nije javio a svi koji su kupovali kod mene i "malo" kasnili sa javljanjem mogu potvrditi da dajem jako puno vremena ljudima pre no što im uputim mail koji glasi
("hoćemo li ovo zatvarati?"), nije me pozvao preko foruma nije mi poslao privatnu poruku, ......ništa,
da bi sačekao da otvorim konkretan topik na potpuno desetom podforumu, tu me bezveze prozivao i nakon toga mi dao neutralne komentare.
Voleo bih da moderatori odreaguju u skladu sa svojim poslom
pa ako sam pogrešio da mi razjasne gde i kako, da mi se to više ne dešava, namera mi je prodati oko 40 000 stripova, pa da ne grešim ubuduće,
a ako nisam.......

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 15/09/2009 : 20:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Ja ne mogu da verujem.

ni ja...

Gospodo Moderatori...covek vas je nesto konkretno pitao u gornjem postu i ne udostojite se odgovoriti...evo vec drugi dan...al ste zato spremni komentirati svakojaka sranja i praviti se pametni u svemu...od sporta do nuklearne fizike...Narocito ti Globinjo koji bi odmah izbacivao i davao negativne komentare bez ikakvog razloga

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Edited by - sdragan@ on 15/09/2009 20:09:41
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/09/2009 : 22:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sdragan@

Gospodo Moderatori...covek vas je nesto konkretno pitao u gornjem postu i ne udostojite se odgovoriti...evo vec drugi dan...al ste zato spremni komentirati svakojaka sranja i praviti se pametni u svemu...od sporta do nuklearne fizike...Narocito ti Globinjo koji bi odmah izbacivao i davao negativne komentare bez ikakvog razloga

Gospodine sdragan@: ne znam čemu ta netrpeljivost prema moderatorima, i ne znam čemu mešanje u stvari u koje nisi direktno umešan, pogotovo na ovakav način?

Kao prvo: moderatori nemaju uticaj na aukcije, već samo na forum.
Kao drugo: otkud ti znaš da neko nije već kontaktirao člana "maila prodavnica retkosti" putem maila ili PM?
Kao treće: ...pa nema treće, pametnom su dovoljna i ova dva...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 15/09/2009 : 22:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gospodine sdragan@: ne znam čemu ta netrpeljivost prema moderatorima, i ne znam čemu mešanje u stvari u koje nisi direktno umešan, pogotovo na ovakav način?

Kao prvo: moderatori nemaju uticaj na aukcije, već samo na forum.
Kao drugo: otkud ti znaš da neko nije već kontaktirao člana "maila prodavnica retkosti" putem maila ili PM?
Kao treće: ...pa nema treće, pametnom su dovoljna i ova dva...
[/quote]

Gospodine Moderator...nema netrpeljivosti...covek je JAVNO postavio pitanje koje bi otprilike znacilo :"Na koji nacin se zastititi od kupaca poput profesora(za kojim sada uzgred svi placu)...koji sami po sebi stvaraju problem i tamo gde ga nema...koliko vidim uspeo je ostaviti prodavcu pomenutih stripova neutralne komentare pre nego je izbacen...mislim da je kupac nepravedno dobio te komentare...otud i moje uplitanje u ovoj temi...

Kao prvo...ok...moderatori nemaju uticaja na aukcije...ok. slazem se...ali onda ne bi trebali niti komentarisati niti uticati na ishod i tok transakcija na aukcijama a najmanje na to da li se treba ostaviti nekome negativan komentar...a iz globinjovog posta ovde to bas ne bih mogao zakljuciti...

Kao drugo NE ZNAM da li je iko od vas kontaktirao prodavca...ako i jeste, pitanje je bilo javno i zeleo bi mozda jos ko znati sta ste mu odgovorili...cisto da bih se i Ja ili vec ko drugi znao postaviti u slicnoj situaciji...

Kao trece...nemam nameru nikoga prozivati ali su me tvoji i globinjovi postovi prosto naterali na to...Ako vam smetaju slicne stvari recite...necu vam vise niti rec reci...igracu kaladont i biti dobar decko...

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000