forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate VELIKI BLEK-Blek fanovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 101

ddeki
Advanced Member

3438 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 23/09/2013 : 13:11:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote

http://ddeki.deviantart.com/gallery/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19076 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/09/2013 : 14:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Odlicno pase kolor bleku, grad carolija stize u 73 broju if edizioni, ili tacnije vec kroz pola godine u ludens izdanju..jos blek u londonu,pa bezsmrtni bizon i onda grad carolija, zanimljiva fantazi prica...bas mi je bila malo cudna u dnevniku,tako netipicna za bleka...
Zanimljivi blek u ludensu dolazi ljudi....

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3438 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 23/09/2013 : 14:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Odlicno pase kolor bleku, grad carolija stize u 73 broju if edizioni, ili tacnije vec kroz pola godine u ludens izdanju..jos blek u londonu,pa bezsmrtni bizon i onda grad carolija, zanimljiva fantazi prica...bas mi je bila malo cudna u dnevniku,tako netipicna za bleka...

Hvala na informaciji.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19076 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/09/2013 : 14:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ddeki

quote:

Hvala na informaciji.

nema problema,..a da..odlicnosi kolorirao bleka...bravo.

Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3438 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 23/09/2013 : 14:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ddeki

quote:

Hvala na informaciji.

nema problema,..a da..odlicnosi kolorirao bleka...bravo.

Hvala. Trudio sam se da ne bude tipican Bonelijevski kolor kao kod Zagora gde sve uglavnom izgleda monotono i gde je nebo bez ijednog oblaka...

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19076 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/09/2013 : 20:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Da...netko rece...mislim da pravedni VEDRO JE NEBO NAD DARKVUDOM....malo smeta uvijek ta jasnina ali valjda u snjeznim i kisnim epizodama toga ima manje...

Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2253 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 06/10/2013 : 21:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
BLEK If Edizioni N° 127 & 128
naslovnice: Bane Kerac

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19076 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/10/2013 : 23:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
šta reći....kao BRAVO BANE, ovo je odlično, ja prvo pomislio da crtao Mitton...baš dobra kombinacija naslovnica...
vatra i voda....oboje nacrtano(i obojeno) odlično....jedva čekam da Ludens stigne do tih epizoda.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19076 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 10/10/2013 : 17:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
A u SNK vec novi 50 broj naseg dugokosog trapera... BLEK U LONDONU.......mic po mic i evo vec pred novu godinu i prvog sa mittonovom naslovnicom...bezsmrtni bizon najavljuje zlatan blek period....grad carolija,blekovi korjeni,okultisovo detinjstvo,saratoga,fantasticni kisobrani,okultiskaf....ako je nekom esse-geese period najmiliji,mnogima je ovaj mittonov...meni su oba podjednako draga jer volim
Bleka,malo iz nostalgije,malo iz laganih opustajucih pricica na kojima odmorim mozak od svirepe i krute svagdanasnjice

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 12/10/2013 : 14:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ako neko zna,neka javi koje su to sve epizode i jesu li uopce sve izasle u LMS-u?

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

almon
New Member

Croatia
238 Posts

Member since 13/11/2009

Posted - 12/10/2013 : 16:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Send almon a Private Message  Reply with Quote
LMS 340-Blek u Londonu
LMS 341-Od Londona do Škotske
LMS 336-Ekspedicija Mensfild
LMS 357-Zdenac smrti
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19076 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 12/10/2013 : 17:19:37  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by almon

LMS 340-Blek u Londonu
LMS 357-Zdenac smrti

dobre epizode, pogotovo Zdenac smrti...to je dobar blek period...bar meni.

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 12/10/2013 : 19:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by almon

LMS 340-Blek u Londonu
LMS 357-Zdenac smrti

Hvala!!!

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 12/10/2013 : 21:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
S Blekom u Londonu počinje period priča koje bih i ja mogao spremiti.
Za početak ću uzeti ovo, a siguran sam da ni Okultisovom djetinjstvu, Saratogi itd. neću moći odoljeti.
To su legendarne epizode...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19076 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/10/2013 : 09:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

S Blekom u Londonu počinje period priča koje bih i ja mogao spremiti.
Za početak ću uzeti ovo, a siguran sam da ni Okultisovom djetinjstvu, Saratogi itd. neću moći odoljeti.
To su legendarne epizode...

jos kad je broj 50 jubilarni, dobar početak za nekog ko je do sada bojkotirao...

Edited by - teller on 13/10/2013 09:59:35
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1640 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 13/10/2013 : 10:14:20  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
Je li epizoda Blek u Londonu objavljena u nekome od specijalnih brojeva Strip zabavnika ili sam ja to nesto pobrkao? Bice prije ovo drugo :)

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17043 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 13/10/2013 : 19:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Počeo je period kralja Mittona, sada je Blek postao nezaobilazan!
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 14/10/2013 : 13:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
Uz duzno poštovanje nekada omiljenog mi uz Zagora serijala, od Bleka sam digao ruke, to moj zeludac ne moze da svari, a mozak ne moze da registruje, prenaivno, čak više nni za opuštanje nije...Potpuno pregazeni serijali Mark,Blek, Kit, Miki...A ni meni dragi Zagor nije za čitanje, bar ovih prvih 15 knjiga Libellusa, posle već nekako moze kada pritisne nostalgija...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19076 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/10/2013 : 22:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Timber Bil

Uz duzno poštovanje nekada omiljenog mi uz Zagora serijala, od Bleka sam digao ruke, to moj zeludac ne moze da svari, a mozak ne moze da registruje, prenaivno, čak više nni za opuštanje nije...Potpuno pregazeni serijali Mark,Blek, Kit, Miki...A ni meni dragi Zagor nije za čitanje, bar ovih prvih 15 knjiga Libellusa, posle već nekako moze kada pritisne nostalgija...

Timber, ban mjesec dana....
a što se želudca tiče, pa to se i čita tamo gdje se želudac prazni....
to su stripovi za klince do 15 godina najviše, nostalgičare ili kolekcionare....a ima takvih, iznenadio bi se.

Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3438 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 15/10/2013 : 19:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
Mozda mu se svidi Blek u boji pa ga pocne citati.

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 15/10/2013 : 20:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa,mislim,ovaj,hmm...prenaivno,a tvoj mozak ne moze da registruje!?Tu nesto nije u redu!!!
Ok,tako je to sve sto se nasih junaka iz djetinjstva tice,ali bas u tome i jest draz.Bolje bi bilo da i danasnja djeca imaju Blekove,Markove i Mikije nego,sta ja znam,sve te stvari koje im se ni krivima ni duznima serviraju i koje nam danasnje vrijeme donosi.Svaka bransa ima i dobrih i manje dobrih stvari,ali ne svidja se svakome isto.Niti je ono "dobro" toliko dobro,niti je ono "lose" toliko lose.
Isto tako,da je nesto pregazeno ne stoji,onda se ne bi prodavalo kao sto se prodaje,a izgleda da se dobro prodaje.

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 15/10/2013 : 20:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Jel to sad Blek ide s onim tzv. "velikim crtežom"?

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19076 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 15/10/2013 : 20:58:50  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

quote:

Pa,mislim,ovaj,hmm...prenaivno,a tvoj mozak ne moze da registruje!?Tu nesto nije u redu!!!
Ok,tako je to sve sto se nasih junaka iz djetinjstva tice,ali bas u tome i jest draz.Bolje bi bilo da i danasnja djeca imaju Blekove,Markove i Mikije nego,sta ja znam,sve te stvari koje im se ni krivima ni duznima serviraju i koje nam danasnje vrijeme donosi.Svaka bransa ima i dobrih i manje dobrih stvari,ali ne svidja se svakome isto.Niti je ono "dobro" toliko dobro,niti je ono "lose" toliko lose.
Isto tako,da je nesto pregazeno ne stoji,onda se ne bi prodavalo kao sto se prodaje,a izgleda da se dobro prodaje.

sve je kazao car roby05...poslušajte pametnog čovjeka...
da alene, Blek u Londonu je odličan Mitton ali na malim vinjetama, a več sljedeći BEZSMRTNI BIZON je onaj pravi grande Mitton...
da ne čujem više ni rijeć protiv našeg plavokosog trapera...

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7859 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 16/10/2013 : 00:13:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu naći naslovnicu ovog novog Ludensovog Blek u Londonu na ifedizioni. Kako to da je tamo nema?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27127 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/10/2013 : 00:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
možda je rasprodan?ili brojevi nisu po redu?

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 16/10/2013 00:18:25
Go to Top of Page
Page: of 101 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000