mislim da sam vidio cijenu od 75 eura..160 stranica..rodijevi korijeni..ovo je kao neka trilogija, uz blekove, okultisove, i rodijeve korijene ili porijeklo.
mislim da sam vidio cijenu od 75 eura..160 stranica..rodijevi korijeni..ovo je kao neka trilogija, uz blekove, okultisove, i rodijeve korijene ili porijeklo.
na bedetheque.com stoji 9 stranica... mnogo je 160 za rodijeve korene zar nisu ionako sve epizode bleka "rodijevi koreni"... to me podseca na "kutak za kolekcionare" i oglase u kojima se trazi "mikijevo detinjstvo"
ja sam izgleda gledao blekove korijene,oni imaju 158 stranica..okultisovi imaju 75...
da, 9 strana ima ova kratka priča..na nekom forumu spominju 75 eura za knjižicu od 12 stranica..tu vjerovatno broje i ove tri ilustracije šta idu uz sami strip...tiraž 200 komada, i već spomenuta cijena od 75 eura..
a mi pljujemo po libelusu kad za nik rajdera,tiraž 250 komada, stave cijenu 20-ak eura...
Jučer sam uspio kompletirat Bleka (Ludens), tako da imam dosad svih 77 brojeva (+ onih 7 specijala) bili su mi na kraju falili brojevi 18 i 52, uspijem ih jučer naći na kioscima u onim paketima.
Ovaj broj 52 mi je automatski bila poznata naslovnica i sjetim se da imam takav primjerak doma iz LMS-a (koji i nije baš u bajnom stanju ). Ali eto, fora.
Jučer sam uspio kompletirat Bleka (Ludens), tako da imam dosad svih 77 brojeva (+ onih 7 specijala) bili su mi na kraju falili brojevi 18 i 52, uspijem ih jučer naći na kioscima u onim paketima.
Ovaj broj 52 mi je automatski bila poznata naslovnica i sjetim se da imam takav primjerak doma iz LMS-a (koji i nije baš u bajnom stanju ). Ali eto, fora.
I priznaj da ovaj primerak sa lepljivom trakom ne bi dao ni zašta na svetu.
@Attila77 - ti stvarno hoćeš da netko od nas dobije srčani
Originally posted by legaz
Je, u pravu si iako ovako na slici izgleda loše, ali sve su stranice tu i može se komotno čitati blaženo to doba kad nam ovakve stvari nisu smetale, kad si bio sretan da dođeš do bilo kakvog primjerka da ga možeš pročitati, a danas ako nisu recimo u zaštitnoj vrećici, odmah je panika
@Attila77 - ti stvarno hoćeš da netko od nas dobije srčani
Originally posted by legaz
Je, u pravu si iako ovako na slici izgleda loše, ali sve su stranice tu i može se komotno čitati blaženo to doba kad nam ovakve stvari nisu smetale, kad si bio sretan da dođeš do bilo kakvog primjerka da ga možeš pročitati, a danas ako nisu recimo u zaštitnoj vrećici, odmah je panika
Ja sam jednom rekao da smo postali matore prdonje kojima svaka dlaka smeta.
Ja sam jednom rekao da smo postali matore prdonje kojima svaka dčlaka smeta.
Dobro i kažeš, istina evo, ja sam prvi put ovdje čuo za pojam "glancer" što se tiče stripova i da ljudi ih stavljaju u te zaštitne folije, vrećice, pa i ja sam tako počeo iako ove stare stripove što imam doma u jednoj kutiji, iako su slabije kvalitete (mislim na papir), i nisu toliko čuvani, opet su i nakon toliko godina i dalje čitljivi.
A danas se bojimo da slučajno ne bi malo prašine palo po njima, mora biti kao u apoteci
Ima tri neobjavljena Bleka koje je Slavko Pejak crtao. Jedan je "Stari Traper" objavljen u Edidzion If Blek broj 167. Da li neko zna u kojem broju su objavili preostale dve epizode?
Ima tri neobjavljena Bleka koje je Slavko Pejak crtao. Jedan je "Stari Traper" objavljen u Edidzion If Blek broj 167. Da li neko zna u kojem broju su objavili preostale dve epizode?
U Italiji nisu objavljene, bar koliko ja znam. Imam italijanske skenove tih nekih što su objavljene u Italiji, a nisu kod nas.
Na stranici 43 ovog topika ti si ovo rekao: "A u jednom Horusu je bila najavljena Plavšićeva epizoda Plaćenik. Je li i ta ostala negdje tako sačuvana?"
Ja sam pregledao sve poslednje bojeve Bleka u Horus izdanju i nigde nisam video tu najavu. Da li znas u kojem broju je bila ta najava?
Na stranici 43 ovog topika ti si ovo rekao: "A u jednom Horusu je bila najavljena Plavšićeva epizoda Plaćenik. Je li i ta ostala negdje tako sačuvana?"
Ja sam pregledao sve poslednje bojeve Bleka u Horus izdanju i nigde nisam video tu najavu. Da li znas u kojem broju je bila ta najava?
Na unutrašnjoj stranici zadnje korice Horus Blek Vanredan broj 1...
U Italiji nisu objavljene, bar koliko ja znam. Imam italijanske skenove tih nekih što su objavljene u Italiji, a nisu kod nas.
Jesi li 100% siguran da nisu objavljene. Koje skenove imas? Ja imam do broja 143. Za dalje ne znam (sem ovog Starog trapera).