Sta mislite o tome da napravimo jedan album sa slicicama kao dopunu onom starom zagorovom albumu. Neki zanimljivi tekstovi, samo da nisu oni stereotipni sa osnovnim podacima i ogranicen broj slicica ... recimo 60 kom.
evo ja sam pokusao da obojim i neke od mogucih slicica
raspolozeni ste da mi pomognete oko tekstova koji ce biti u albumu ?
slicice sam zamislio da budu podeljene u sledece oblasti: - samo zagor i njegova ličnost - zagor i ciko i njihov odnos - zagor i njegove ljubavi - novi prijatelji - novi neprijatelji - naslovnice, domace i strane
Nakupio sam oko desetak novih neprijatelja koji se nisu pojavili u albumu. Trebalo bi nakupiti i deset prijatelja. Ajd pomozite mi da ih skupim ... koji bi to trebali biti ?
Mortimer i Grofica Varga naravno, Hagot pod obavezno. Može te tri sličice. I gde nađe ove Mikičine naslovnice pored svega
ideja je da u tom delu sa naslovnicama bude : - 5 italijanskih naslovnica - 5 domacih naslovnica (od domacih autora) - francuska,nemacka,brazilska,turska, po jedna
Nakupio sam oko desetak novih neprijatelja koji se nisu pojavili u albumu. Trebalo bi nakupiti i deset prijatelja. Ajd pomozite mi da ih skupim ... koji bi to trebali biti ?
Cain Škiljavi Bob Sivi Vuk Grofica varga Nakai i Shumavi Murdo Honest Joe Jean Laffite Conor Lord Fraser Otočki klan Maria i Porfirio Adam i teksaški rendžeri ...