Author |
Topic |
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7721 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18908 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 16/10/2012 : 08:15:12
|
quote: Originally posted by Tutta
ma i ja sam ih vidio,ljetos,kupit ih je cisto bacena para.
znao sam to i bacio pare...to je jaće od mene...odlični esse-geese na Marku i Mitton i com. na Bleku...odlično za odmor na plaži ili da prođe vrijeme...za kolekciju i nije...ipak je to strip na način paketa...dva u jedan samo ovitak su stavili u Ludensu i obrezali žuticu sa stripova sa strane(manji su ti stripovi od prvoizdanih...).. znaju u Ludensu da postojimo i bolestniki....
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Posted - 16/10/2012 : 11:48:48
|
quote: Originally posted by teller
ma i ja sam ih vidio,ljetos,kupit ih je cisto bacena para.
znao sam to i bacio pare...to je jaće od mene...odlični esse-geese na Marku i Mitton i com. na Bleku...odlično za odmor na plaži ili da prođe vrijeme...za kolekciju i nije...ipak je to strip na način paketa...dva u jedan samo ovitak su stavili u Ludensu i obrezali žuticu sa stripova sa strane(manji su ti stripovi od prvoizdanih...).. znaju u Ludensu da postojimo i bolestniki....
ma svi smo mi na neki nacin. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1928 Posts
Member since 03/02/2012 |
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Posted - 16/10/2012 : 16:12:00
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Ali cinjenica da na polici izgleda prelepo.
vjerujem ti! al na policama sve manje i manje mijesta! onda kad jos vidis da jednu pricu u dva pakovanja imas... . bolje da sibaju naprijed. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
Edited by - Tutta on 19/11/2012 02:01:15 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18908 Posts
Posted - 21/11/2012 : 08:13:55
|
važno da je u SNK več doleteo novi Mark BEZDUŠNI SATAN...točan ko Pony Expres.... Naslovnica perfektna,legendarna i sve druge superlative ima....kod mene još veliko dozu nostalgije jer je ta NA IVICI SMRTI Zlatna Serija br.417 i prvi KOMANDANT MARK kojeg sam ikad vidio ili pročitao....šta pročitao- progutao...kao klinac od 9 godina....od tada traje ta ljubav i kako izgleda do zadnjeg uzdisaja matorog tellera.-.. krasan Mark period sad dolazi....Opsada Ontarija,Blago si-gala,Vojnik smrti,Potraga za Blafom,....pa Mark protiv Mumije serijal....ostaje da vidimo dal če to Ludens ponovit one specijale sa možda novim naslovnicama ili če te brojeve hladno preskočiti....zbog mene mogu nove naslovnice stavit na iste brojeve več objavljene....toliki sam markfan da mi to nije problem nimalo. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 21/11/2012 : 10:30:41
|
važno da je u SNK več doleteo novi Mark BEZDUŠNI SATAN...točan ko Pony Expres.... Naslovnica perfektna,legendarna i sve druge superlative ima....kod mene još veliko dozu nostalgije jer je ta NA IVICI SMRTI Zlatna Serija br.417 i prvi KOMANDANT MARK kojeg sam ikad vidio ili pročitao....šta pročitao- progutao...kao klinac od 9 godina....od tada traje ta ljubav i kako izgleda do zadnjeg uzdisaja matorog tellera.-.. krasan Mark period sad dolazi....Opsada Ontarija,Blago si-gala,Vojnik smrti,Potraga za Blafom,....pa Mark protiv Mumije serijal....ostaje da vidimo dal če to Ludens ponovit one specijale sa možda novim naslovnicama ili če te brojeve hladno preskočiti....zbog mene mogu nove naslovnice stavit na iste brojeve več objavljene....toliki sam markfan da mi to nije problem nimalo.
Vidio jutros za novi broj--odlično! Slažem se s rečenim... Tek sad dolaze odlične epizode... Iako je za mene (kako sam mlađi) zlatni period ZS 600+. Kao klinac gutao sam te epizode... Ne znam zašto ali nijednog junaka nisam obožao čitati kad vani pada kiša kao Marka!?
Po meni, vjerojatno će ponoviti te epizode- nije dugo izišao nijedan specijalac... Iako bih osobno volio da se preskoče. |
|
|
ZoranC
Senior Member
Germany
1917 Posts
Member since 20/09/2010 |
Posted - 21/11/2012 : 16:46:46
|
I ja sam za to da se preskoce. Zasto duplati kad sad ima toliko dobrih epizoda. Eto zajedno s onim tzv. specijalima objavljeno je 160 od 281 epizode. Nije lose... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 21/11/2012 : 20:09:04
|
quote: Originally posted by hrvoje23
važno da je u SNK več doleteo novi Mark BEZDUŠNI SATAN...točan ko Pony Expres.... Naslovnica perfektna,legendarna i sve druge superlative ima....kod mene još veliko dozu nostalgije jer je ta NA IVICI SMRTI Zlatna Serija br.417 i prvi KOMANDANT MARK kojeg sam ikad vidio ili pročitao....šta pročitao- progutao...kao klinac od 9 godina....od tada traje ta ljubav i kako izgleda do zadnjeg uzdisaja matorog tellera.-.. krasan Mark period sad dolazi....Opsada Ontarija,Blago si-gala,Vojnik smrti,Potraga za Blafom,....pa Mark protiv Mumije serijal....ostaje da vidimo dal če to Ludens ponovit one specijale sa možda novim naslovnicama ili če te brojeve hladno preskočiti....zbog mene mogu nove naslovnice stavit na iste brojeve več objavljene....toliki sam markfan da mi to nije problem nimalo.
Vidio jutros za novi broj--odlično! Slažem se s rečenim... Tek sad dolaze odlične epizode... Iako je za mene (kako sam mlađi) zlatni period ZS 600+. Kao klinac gutao sam te epizode... Ne znam zašto ali nijednog junaka nisam obožao čitati kad vani pada kiša kao Marka!?
Po meni, vjerojatno će ponoviti te epizode- nije dugo izišao nijedan specijalac... Iako bih osobno volio da se preskoče.
Ovo je i moje doba, što se Marka tiče, te sam epizode (ZS 600-700) nabavljao naknadno, jako sam volio Marka kao klinac... Inače, prvi Mark kojega sam si sam kupio bio je ZS 792 "Poslednja želja", negdje 1986. To nikad neću zaboraviti |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Posted - 21/11/2012 : 22:26:54
|
quote: Originally posted by ZoranC
I ja sam za to da se preskoce. Zasto duplati kad sad ima toliko dobrih epizoda. Eto zajedno s onim tzv. specijalima objavljeno je 160 od 281 epizode. Nije lose...
ja isto. ne trebaju ponavljati. ta prica od 4 broja,kostala bi skoro godinu dana. nepotrebno. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7721 Posts
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Posted - 22/11/2012 : 02:42:34
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
pa te 4 priče su u jednom broju.. a sad da će ponavljati 8 brojeva,to bi baš bilo
ma ja,upravu si. al najbolje da uopce tu pricu vise ne diraju. specijal je odlican i dovoljan. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 22/11/2012 : 08:36:11
|
pa te 4 priče su u jednom broju.. a sad da će ponavljati 8 brojeva,to bi baš bilo
ma ja,upravu si. al najbolje da uopce tu pricu vise ne diraju. specijal je odlican i dovoljan.
Koliko je bilo specijalaca? 9!? S time, da je 1 objavljen ponovno (priča o KM). Pa ako će to sve ponavljati, onda će godinu i pol biti samo već objavljene epizode... |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Posted - 22/11/2012 : 12:42:18
|
quote: Originally posted by hrvoje23
ma ja,upravu si. al najbolje da uopce tu pricu vise ne diraju. specijal je odlican i dovoljan.
Koliko je bilo specijalaca? 9!? S time, da je 1 objavljen ponovno (priča o KM). Pa ako će to sve ponavljati, onda će godinu i pol biti samo već objavljene epizode...
to bi bila cista katastrofa! nek gone samo naprijed!!! |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18908 Posts
Posted - 23/11/2012 : 04:23:03
|
BEZDUŠNI SATAN kupljen(2 primjerka), naslovnica u živo još bolja nego sa skena...hrbat rikna poslje 3 crna broja opet u boji koja prevladava na naslovnici,ovog puta naranđasta....otisak odličan kao što je u Marku skoro uvijek, bez iznimke...izgleda da za Marka dobiju kvalitetan material ili se možda tiskara više potrudi...ipak sam se zajebo sa godinama kad sam tog NA IVICI SMRTI pročitao kod susjeda...pošto je original izašo 1977 pa postoji mali zamik kod Dnevnika (barem 2 godine)sve izgleda da sam tog Marka omirisao tamo79-te kao klinac sa 11 godina približno...baš ljep povratak u mlade dane...a Blago Si-Gala (kao treči strip u tom trobroju) moralo je izaći negdje na ljeto jer sam taj strip vidio i dobio na jednom kiosku u Novom Vinodolskom... teško je opisat opet to veselje i radost i usporedit sa ovim što osječam danas kad te naslovnicve gledam u izdanju Ludensa ali u bar 50 posto tih emocija podoživljavam ponovo...na moje veliko zadovoljstvo... a specijale nek hladno preskoče, ja jih u kolekciju stavljam na mjesto kamo pašu....ionako malo bijelih hrbta/rikna među svim tim kolorisanima ne smeta nimalo....šteta što specijali ne idu više,dobro smo mogli ubrzat Marka na taj način... ali i ovako je ok...šteta bi bila da taj užitak novih brojeva prebrzo završi. |
|
|
|
ZoranC
Senior Member
Germany
1917 Posts
Posted - 23/11/2012 : 08:27:31
|
Telleru, salis se? Pa ja sam 5 godina zivio u Novom Vinodolskom. Ustvari sam u tih 5 godina procesljao cijelu bivsu drzavu, ali baza mi je bila u Novom. A ti si sigurno proveo godisnji u jednom od onih slovenskih odmaralista, bilo ih je poprilicno u Novom. Nego vratimo se Marku: nece oni ovo poduplavati, eto preskocili su i budjenje mumije koja je izmedju broja 34 i 35. |
|
|
almon
New Member
Croatia
237 Posts
Member since 13/11/2009 |
Posted - 23/11/2012 : 08:58:59
|
BEZDUŠNI SATAN kupljen(2 primjerka), naslovnica u živo još bolja nego sa skena...hrbat rikna poslje 3 crna broja opet u boji koja prevladava na naslovnici,ovog puta naranđasta....otisak odličan kao što je u Marku skoro uvijek, bez iznimke...izgleda da za Marka dobiju kvalitetan material ili se možda tiskara više potrudi...ipak sam se zajebo sa godinama kad sam tog NA IVICI SMRTI pročitao kod susjeda...pošto je original izašo 1977 pa postoji mali zamik kod Dnevnika (barem 2 godine)sve izgleda da sam tog Marka omirisao tamo79-te kao klinac sa 11 godina približno...baš ljep povratak u mlade dane...a Blago Si-Gala (kao treči strip u tom trobroju) moralo je izaći negdje na ljeto jer sam taj strip vidio i dobio na jednom kiosku u Novom Vinodolskom... teško je opisat opet to veselje i radost i usporedit sa ovim što osječam danas kad te naslovnicve gledam u izdanju Ludensa ali u bar 50 posto tih emocija podoživljavam ponovo...na moje veliko zadovoljstvo... a specijale nek hladno preskoče, ja jih u kolekciju stavljam na mjesto kamo pašu....ionako malo bijelih hrbta/rikna među svim tim kolorisanima ne smeta nimalo....šteta što specijali ne idu više,dobro smo mogli ubrzat Marka na taj način... ali i ovako je ok...šteta bi bila da taj užitak novih brojeva prebrzo završi.
Ta tri broja ZS 414,417 I 420 su izašla 1978.Broj 420 u 8 mjesecu, to znam sigurno, jer tad sam proveo ferije u Novom Sadu, pa sam ga tamo kupio. |
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 23/11/2012 : 09:35:49
|
Ja ipak mislim da ce ponovo izdati te kvazi specijale.
Pricu o Komadantu Marku su izdali ponovo,a Budjenje mumije nisu preskocili jer taj trobroj/cetvorobroj nosi numeraciju br.50 iako su u orginalu te sveske izdate kao pojedinacni brojevi od 104 do 107. I ostali specijali su od broja 51 pa dalje. |
|
|
ZoranC
Senior Member
Germany
1917 Posts
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Posted - 23/11/2012 : 12:50:02
|
ja kako sam izracunao,bez ponavljanja,fali jos 130 brojeva. podjeljeno 3 = 43 komada ludens. mozda koji broj imadne 4 price. ne znam. 43:6=preko sedam godina,imamo jos do "L'ultim a Vittoria" il "Konacna pobjeda". sad ako budu ponavljali,moremo godinu dana dodat. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 23/11/2012 : 13:18:33
|
93 trobroja trebaju izaci,ako se dobro secam
6 ili 7 idu godisnje,tako da do kraja ima 7- 8 godina
Ja sam za objavljivanje takozvanih specijala u redovnom izdanju!
Koliko sam skontao,PSDZ i Miki idu 5 godisnje.
PSDZ ima 37 knjiga ,a Miki 54,tako da cemo najrpre zavrsiti sa PSDZ |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Posted - 23/11/2012 : 13:31:32
|
quote: Originally posted by elfak nish
93 trobroja trebaju izaci,ako se dobro secam
6 ili 7 idu godisnje,tako da do kraja ima 7- 8 godina
Ja sam za objavljivanje takozvanih specijala u redovnom izdanju!
Koliko sam skontao,PSDZ i Miki idu 5 godisnje.
PSDZ ima 37 knjiga ,a Miki 54,tako da cemo najrpre zavrsiti sa PSDZ
da. jos nismo ni do polovice. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7721 Posts
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Posted - 23/11/2012 : 15:22:47
|
dobro pa je taj alen m. samo u cetri broja. vc sp nisam ni racunao,imam njih. imat cu i ludensove,samo to kosta vremena i vremena. kad bi ludes barem mjesecno gurao. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
Topic |
|