forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Umjetnost
 |
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic 
Page: of 2

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 06/10/2009 : 22:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
sad si me ulovil....procital sam danas u profilu i posljednju stranicu blokbastera :)
nisi mi odgovoril na pitanje ili jesi!?
i koliko ima istine da se to ekranizira?

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Gruz
Starting Member

Croatia
79 Posts

Member since 20/07/2005

Posted - 07/10/2009 : 12:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Gruz a Private Message  Reply with Quote
Čestitam, čestitam.

Ali imaš li možda neki savjet o tome kako recimo objaviti roman? Treba li slati izdavačima pisma ili ih samo interesriaju već izreklamirana imena?
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 07/10/2009 : 13:45:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Ma okej nisam citao knjigu tako da je glupo i da komentarisem,ali na ovom forumu mi se ucinilo da smo svi uspeli da postanemo jedna velika nacija ljubitelja stripa.
Kada su 90-ih stripovi polako poceli da gube trku i kada su mnogi moji drugovi poceli da rasturaju svoje kolekcije mislio sam da sam jedini covek koji je skupljao stripove.Onda su se pojavili Hrvatski izdavaci pa ovaj sajt,posle svih ti burnih godina ratova pomocu ovog sajta sam shvatio da su svi ljudi isti i da su ratovi besmisleni i da ljudi mogu da budu prijatelji i da komuniciraju bez obzira na sve razlike.
Ovaj sajt mi je najbolji primer za to,pomogao mi je da odbacim odredjene predrasude o nekim proslim stvarima i da naucim da cenim ljude bez obzira na razlike.

procitaj, ne vjerujem da ces pozaliti
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 07/10/2009 : 13:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
zaboravih cestitati :-)
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8236 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 07/10/2009 : 14:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
bravo, čestitam
i pročitat ću knjigu, u planu mi je

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 07/10/2009 : 23:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

a to i delaš vidim (:

ne uspješno kao neki...
Go to Top of Page

SSM
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1005 Posts

Member since 13/10/2002

Posted - 07/10/2009 : 23:18:22  Show Profile Show Extended Profile  Send SSM a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gruz

Čestitam, čestitam.

Ali imaš li možda neki savjet o tome kako recimo objaviti roman? Treba li slati izdavačima pisma ili ih samo interesriaju već izreklamirana imena?

Kod nas u Bosni ti samo treba štela. Možeš biti i izreklamirano ime i anonimus, po izboru :)

No one gets out of childhood alive.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 08/10/2009 : 02:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

quote:
Originally posted by dosada

a to i delaš vidim (:

ne uspješno kao neki...

sad si i crljena ubacil, neumoran si a i naporan..........

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 08/10/2009 02:51:19
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic   
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000