Imaš kupit priko ebaya figure kauboja i indijanaca potpuno nove u kutijama od Mehanotehnike iz Izole i nisu skupe .Imaš slike kako izgledaju na ovom topicu tj. na ovoj stranici. E sad ti bi i kraljičinu gardu , ja bi rađe kraljicu .
super hvala za info, budem pogledao e-bay
a 'kraljicu' sam našao i.. a šta da ti kažem, da sam se bar ostao igrati s igračkama
Na ebayu mozete naci mnogo toga...pogotovo na Njemackom ebay-u. ...ukucate ebay.de. .da vas baci na Njemacki ebay i onda u trazilici ukucate heinerle domplast manurba figuren...mozete i pojedinacno...naime na licence ovih proizvodjaca u ex Yugoslaviji isla je carobna vrecica....samo u siromasnijem izdanju...kasnije Sredinom sedamdesietih isla je i indi kolekcija licence teem mee
..a ove fotke figura sto si postavio su remake na indi ediciju iz kasnih sedamdesetih i pocetka 80-tih....neke figure su mi nepoznate....Indi je radjen po licenci Tim Mee americke wild west figurice....bilo je pet kaubojica razlicitih poza i pet indijanaca i naravno u svim bojama....Sjecam se da je na vrecici bio indijanac u stojecem stavu koji napinje luk...mislim crvena vtrecica u koju je isla jedna figura i jedna zvakaca guma....kupovao sam to sumanuto...mislim za 1 dinar...ehhhh....kakava vremena :-)