Giganti definitivno, i DD & MM.. Neobični su i jedinstveni
Male formate navedenih junaka imamo već 20 i više godina.. __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Najvise se radujem Libellusovoj Tex color biblioteci
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
specijalci me najviše obraduju, pogotovo oni neočekivani. Recimo GROB VIŠE(ZS-HROMI DABA)od Komandanta Vukova sa Ontarija. i naravno kad Hello najavi Kita Tellera.Mogo bi skoro.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Znači definitivno se ljudi najviše raduju reprintima i to od prvog broja hronološkim redom.Sad bi tu možda trebalo doznati i da li više vole kiosk ili luksuzna izdanja?Zanimljivo je da sve ovo i ne deluje tako ako gledamo neke rasprave na forumu,jedino je baš nahvaljen najavljeni Tex u boji,za sva ostala izdanja ima što većih,što manjih zamerki.A i prodaja ne ide baš tako idealno,viška ima.Čudni li smo svi mi? A sa druge strane reprinti ad-hok su u mnogim temama nahvaljeni(na primer Zagorove Odabrane priče i Klasik),a jedva da su ovde donili nešto glasova.Doduše,možda je uticalo i to što ih i nema baš toliko mnogo,jedino su kod Zagora onako baš naglašeni. Ono što me ipak iznenađuje jeste tolika ubedljiva prednost reprinta u odnosu na redovnu seriju,a redovna serija je otprilike tu negde sa Maxijima.Čudno je da i Giganti i One'shot izdanja ne stoji bolje s obzirom da su na aukcijama,a i u prodaji možda i najtraženiji.Ali sto ljudi i sto ćudi.