Na red su dosle i nove najave koje neki vec odavno prizivaju... No nazalost obaveze nam nisu dopustile napraviti to prije ali knjige su vec odavno u tiskari i ocekujemo ih do kraja mjeseca u prodaji.
Dakle evo i nove 4 knjige iz biblioteke Magicnog Vjetra s prekrasnim naslovnicama koje je kao i uvijek napravio sjajni Goran Parlov.
Knjiga 21 - Epizode: ISPREPLETENE OSVETE ~ META ~ BANDA NEVINIH Knjiga 22 - Epizode: PLAVI VUKOVI ~ SADISTIČKI LOV ~ BUNAR DREVNIH Knjiga 23 - Epizode: FREEDOM ~ TAJNA DILIŽANSE ~ STOTINU PUŠAKA Knjiga 24 - Epizode: PUT BEZ POVRATKA ~ POSLJEDNJA TRKA ~ JERICHO
Cijena u striparnici Libellus u Zagrebu bit ce 125 kn, a Gaston i ja se od srca zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u pripremi i izradi ovih izdanja. Hvala Goranu Marinicu, Curuniru, Dekari, Zlaji, Mirni, Melini i Goranu Parlovu...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
definitivno najljepši "paket" naslovnica do sada.......
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Tko god da je ove naslovnice kolorirao napravio je savršen posao. Ova tura zasad ima najbolje naslovnice. Nadam se da će ih THeMiSFiT što prije dobiti.
ok, sad sam pogledao popis objavljenog. fali vam još 5 epizoda. Znači, sada tiskanje Magičnog malo staje, ne?
ja mislim da je do kraja serijala ostalo 5-6 epizoda,ali nikad se nezna? po tome libellus je preso polovinu,i sad su na 72 broju.uf sto sam srecan,kako to brzo fura!
Ben ti jarca!!! Treća i četvrta naslovnica mi vraćaju onaj stari pozitivni osjećaj kao kad san ugleda Giraudovu naslovnicu "General Žuta glava/Suludi general". Dokaz da je lipota u jednostavnosti. Bravo Gorane!! Bravo Libellus! Neka plače koga smeta!
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter