Ima li sanse da ova poslednja tura zakaci Sajam u BG-u?
Ako mislis na izdanja koja trebaju izaci, mozda. Moramo provjeriti hoce li biti izvodivo. Pod uvjetom naravno da tiskara isporuci pocetkom tjedna sve kako je i dogovoreno. Vjerojatno cu sutra znati nesto vise. A ako budu isla izdanja onda ce i Tex u boji biti s njima, a vjerujem da te to zanima.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Ima li sanse da ova poslednja tura zakaci Sajam u BG-u?
Ako mislis na izdanja koja trebaju izaci, mozda. Moramo provjeriti hoce li biti izvodivo. Pod uvjetom naravno da tiskara isporuci pocetkom tjedna sve kako je i dogovoreno. Vjerojatno cu sutra znati nesto vise. A ako budu isla izdanja onda ce i Tex u boji biti s njima, a vjerujem da te to zanima.
Ma zanima me cela tura osim NN. Ajd ako saznas nesto vise sutra, obavesti.
extra! ujutro hitno u Gajevu __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Jedna prilično humoristička i relaksirajuća priča, kroz koju se fino može ogledati lik pričopričalice i humorista Marka Twaina. Ispričana kroz invaziju izvanemaljskih reptila, vodozemaca i gmizavaca na dragu nam staru Zemlju... Možda na momente malo i preneozbiljna, no klapa super. Kao i u zadnjih par epizoda PIBD stvarno izniman uradak, gomila stvarnih i nestvarnih literarnih i povijesnih osoba upletena je u priču. Da je barem redovna serija toliko nadahnuta... Dobra fora za Rec-ag-no!
PS. Ima i Zagora unutra...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
blago vama neki moraju cekati malo duze __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u HR
Odlična epizoda! Crtež mi je jednostavno fantastičan!!! Spada rastura! Castelli je napisao solidan scenarij, onako u svom prepoznatljivom stilu, provjerena receptura i to... Definitivno knjigica za imati Ocjena 8/10
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Prilično razočarenje! Iskreno,očekivao sam koketiranje sa knjigom Jenki na dvoru kralja Artura a na baš "Starship Troopers" sa ODVRATNIM žabama.Istina ima tu dobrih dionica ali sve skupa dosadno,banalno, razvučeno i u priličnom zaostatku za prve tri knjige!
Prilično razočarenje! Iskreno,očekivao sam koketiranje sa knjigom Jenki na dvoru kralja Artura a na baš "Starship Troopers" sa ODVRATNIM žabama.Istina ima tu dobrih dionica ali sve skupa dosadno,banalno, razvučeno i u priličnom zaostatku za prve tri knjige!
ovo je poslije jedinice definitivno najljepsi i najbolji pibd... toliko je simpaticno, kao da citam marka twaina u nekim neobjavljenim mu radovima, tako se castelli fino poigrava sa svime - a to mi je uvijek prednost pred recagnovim scenarijima koje moras pozorno citati... i da, potrebno je malo onoga sto se zove opca kultura koju ti nijedan strip ne moze donijeti, treba malo knjiga, jelte...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.