forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Martin Mystere 76
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

DOMI
Advanced Member

Croatia
5133 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 21/10/2009 : 09:13:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
A na žalost, na žalost... Zagor ide ko blesav a ovakvi dobri stripovi nikako..Istina, novi Martyji su slabiji od prvih 150, ali najslabiji Marty meni je duplo bolji od bilo kojeg Zagora. Naravno, to je samo moje mišljenje, da ne navale sad zagorovci s topicima...

Sva sreća da Marty trenutno doživljava reprinte (Libellus) jer takav strip zaista to zaslužuje
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
4o godina Alan Forda u HR

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/10/2009 : 10:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Pa zar nije koštao 25 kuna prijašnji MM, a sad 29,90 (super cijena s s 90 lipa btw.)? To jest malkice skuplje.

Strip? Uzet ću ga zasigurno, ovo je jedino što zapravo i čekam na kioscima.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/10/2009 : 10:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mars1
E sad, sto si ti mislio ne znam.

Da je cinizam usmjeren prema meni a ne čitam kraš-bang stripove paa..., jbga, sorry

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter

Edited by - Renky on 21/10/2009 11:00:25
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/10/2009 : 11:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Pa zar nije koštao 25 kuna prijašnji MM, a sad 29,90 (super cijena s s 90 lipa btw.)? To jest malkice skuplje.

Strip? Uzet ću ga zasigurno, ovo je jedino što zapravo i čekam na kioscima.

Da ali zar ne ovisi o broju stranica? Što znači da ( možda ) sljedeći bude jeftiniji... ili još skuplji.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/10/2009 : 11:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky
Da ali zar ne ovisi o broju stranica? Što znači da ( možda ) sljedeći bude jeftiniji... ili još skuplji.

NE bih rekao, jer je zadnjih 3 i više bilo različitih broja strana,a cijena ista, 25kn. Isto toliko dođu i specijalci. Ja bih rekao da je ovo konstantno povećanje cijene.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

aleksa crnobrnja
New Member

276 Posts

Member since 19/02/2009

Posted - 21/10/2009 : 13:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Send aleksa crnobrnja a Private Message  Reply with Quote
Sve si mislim da ću odsada Marti Misteriju kupovati samo u onim "ljetnim" kompletima. Ovo mi je već polako too much plaćati strip za koji ionako opasno gubim interes. Meni je praktički jubilarni "Spektar" bilo posljednje što me se od Marija dojmilo.
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 21/10/2009 : 14:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
Zanimljiva epizoda ali ipak ništa spektakularno.Jedino što mi se svidjelo u ovom stripu su reference na one stare brojeve MM.Prosječan MM ali drago mi je da još uvijek izlazi.
Ovo šta nas očekuje trebalo bi biti bolje
Jedva čekam.
P.S. platio bi ovu cijenu svaki put kad bi izlazio mjesečno
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 21/10/2009 : 15:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ja se samo nadam da ce SA izdati brojeve do Veselog cetvrtka. Ovo povecanje cijene nije strasno, ako se zna brzina izlazenja. Maltene je niko nece ni osjetiti...
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 21/10/2009 : 15:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Samo traljava varijanta (izdr......) suvremenih mitova. Torti mi počinje bit prihvatljiv, puno je gore kad crta zelinilo, stabla i slično.

NAJVAŽNIJE: 1 broj smo daleko od povratka Algernona Mabusa.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/10/2009 : 16:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
S obzirom da je gostujući scenarist - Deplano, ja ovdje niti ne očekujem puno. Torti je valjda svako malo crtač jer je brz, no ne očito i previše kvalitetan.

Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 21/10/2009 : 16:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by provodina

Zanimljiva epizoda ali ipak ništa spektakularno. Jedino što mi se svidjelo u ovom stripu su reference na one stare brojeve MM.

Dakle, ako ima barem pet stranica koje te zanimaju, strip je zanimljiv??

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 21/10/2009 : 21:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dnevni boravak

quote:
Originally posted by provodina

Zanimljiva epizoda ali ipak ništa spektakularno. Jedino što mi se svidjelo u ovom stripu su reference na one stare brojeve MM.

Dakle, ako ima barem pet stranica koje te zanimaju, strip je zanimljiv??

Pa naravno ipak je riječ o MM .... Nije mi se dalo nešto dublje sad to raščlanjivati pa sam napisa tek tako da nešto napišem
A te reference su meni najdraži dio epizode.pogotovo one na Tempo Zero
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7780 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 23/10/2009 : 18:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Ova epizoda se može opisati jednom riječi: dosadno.
O Tortiju ne treba trošiti riječi.

Priča nezanimljiva: 4/10
Scenarij nerazrađen i dosadan: 2/10
Crtež - Torti: 3/10
Naslovnica može proći zbog efeknih boja: 5/10

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2364 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 23/10/2009 : 19:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
Nemojte ga toliko kritizirati,možda ga više ljudi prestane kupovati :), to je ipak Marti
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/10/2009 : 19:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
E ovo mi je stvarno najlošije napisani i na brzinu nacrtani Martin u zadnjih godinu dana. Tako loš rasplet još nisam vidio, i na kraju opet, ko da se ništa nije desilo, anuliramo jednostavno prijašnjih 180 stranica... Scenarij dosadan dozlaboga, tek tu i tamo neka pošalica koja me nasmijala, za ostalo ne treba trošiti riječi. Zadnja kadar dobra fora - Live long and prosper!

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9464 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 27/10/2009 : 21:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Ne znam, ja ne želim biti toliko kritičan, i slažem se s provodinom
Nije neka vrhunska epizoda ali...ja već dugo ne učekujem nešto od Martina, još kad se uzme u obzir da sam se navuka na Martina preko SD epizoda, onda je sve jasno
Epizoda mi je bila ok, čak zanimljiva, vukla me na čitanje, možda malo pretjerivnaje onim Billijevim prijateljima...tj nekako je DSSM prebrzo došao do svega...uglavnom, priča drži sve dok se ne otkrije tko zapravo iza svega toga...užas
I da, onaj gubitak pamćenja mi se NIKAKO ne sviđa, na volim kad stripovi završe tako, još tamo od MM Psihički simboli...(još uvije se nadam da će se DSSM svega prisjetiti)

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 28/10/2009 : 14:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message  Reply with Quote
Slažem se, memory erasing is a bitch. Baš se sjećam kako mi je to bilo ok rješenje kad sam se prvi puta sreo sa takvom solucijom u nekom starijem broju LMS-ovog izdanja, no kada se počelo ponavljati ...

No, tema mi je skroz ok budući da sam pogledao par dokumentaraca sa tom problematikom.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/10/2009 : 15:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Tema je oke, samo razrada smrdi i na pomalo neozbiljan način je to Deplano odradio. Dokumentaristički pristup? Ne baš. Ne poziva se na ama baš ništa u stvarnom svijetu. Likovi sami ne znaju što bi, oni agenti od CIA što rade? NIšta. Glavni negativac i njegova ideja i sam smisao te ideje? Ma daaj... Pred kraj kad upadnu u sjedište glavnog nemezisa pa se pokušava oponašati James Bond finiš no ispao je samo uzaludni ping-pong bez nekog smisla. Ne govorim da su u zadnje vrijeme sve loše epizode, već da je ova loša. A nije niti talijanski ciklus u potpunosti loš, bilo je tu zanimljivih epizoda.

Torti se nimalo nije potrudio. Njegovo najgore izdanje.

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7928 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 04/11/2009 : 18:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
trenutno citam prvu m.m na 190strana od strip agenta.treba mi mala pomoc oko ubacivanja naslovnih strana(koje su izbacene).
posto tu spadaju brojevi od 70-76,hteo bi ubaciti naslovne u boji,ali neznam gde im je tacno mesto.
ko ima italijanske orginale zna tacno izmedju koje i koje stranice je naslovna.
po mogucnosti za sva 6 broja.fala unapred.
p.s-da nije slucajno izbacena neka stranica ili vinjeta u ova 6 broja,i to me zanima?
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7928 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 05/11/2009 : 11:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

trenutno citam prvu m.m na 190strana od strip agenta.treba mi mala pomoc oko ubacivanja naslovnih strana(koje su izbacene).
posto tu spadaju brojevi od 70-76,hteo bi ubaciti naslovne u boji,ali neznam gde im je tacno mesto.
p.s-da nije slucajno izbacena neka stranica ili vinjeta u ova 6 broja,i to me zanima?

martijevci,dajte odgovor il cu vracam topic 100-puta.
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2364 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 05/11/2009 : 11:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa sam možeš skužiti di ubaciti naslovnicu,jer ti obicno ima neka stranica koja ima naslov martin mystere
kad dodjem doma pogledat cu pa javiti
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2364 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 05/11/2009 : 17:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Evo ovako:
br. 70. naslovnica ide između 96 i 97 stranice
br. 71. naslovnica između 46 i 47 str
br. 72. između 96 i 97 str.
br. 73. između 44 i 45 str.
između 138 i 139 str.
br. 74. između 44 i 45 str.
br. 75. između 96 i 97 str.
br. 76. između 96 i 97 str.

nadam se da sam pomogao
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7928 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 05/11/2009 : 17:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivan_micic

quote:

quote:

Evo ovako:
br. 70. naslovnica ide između 96 i 97 stranice
br. 71. naslovnica između 46 i 47 str
br. 72. između 96 i 97 str.
br. 73. između 44 i 45 str.
između 138 i 139 str.
br. 74. između 44 i 45 str.
br. 75. između 96 i 97 str.
br. 76. između 96 i 97 str.

nadam se da sam pomogao

hvala puno!
Go to Top of Page

Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts

Member since 03/11/2004

Posted - 05/11/2009 : 22:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Stari borac a Private Message  Reply with Quote
MM 71 je skraćen za dvije pasice, upravo na prijelomu (prve dvije pasice nastavka).
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7928 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 06/11/2009 : 09:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stari borac

MM 71 je skraćen za dvije pasice, upravo na prijelomu (prve dvije pasice nastavka).

eto ti sad,i meni je bilo sumnjivo kod 71,ali kako to radi strip agent mozda se ponovi i kod narednih brojeva.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000