forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 VRLI MRTVI SVET
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 19/12/2009 : 11:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
Danas svratio do VC objekta TRAFIKA u Novom Sadu i nemaju Vrli Mrtvi Svet.
Ostala izdanja imaju(ZZCP,Zorka,Sergej...).
Hoce li skoro neka dopuna za VMS u NS?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/07/2010 : 12:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Da podignem topic za novog Lavirintasa - docAu iz Vranje
Eve docAo toj ti je taj Vrli mrtVi sVet sas zombiji i svakojaka cudovista koja gi pomazu u nastojanje da potepaju svi ljudi
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 17/07/2010 : 12:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Da podignem topic za novog Lavirintasa - docAu iz Vranje
Eve docAo toj ti je taj Vrli mrtVi sVet sas zombiji i svakojaka cudovista koja gi pomazu u nastojanje da potepaju svi ljudi

OVO JE ODLICNO!

Sramota me malko jer tek sada saznajem za ovo, i opet me ti opravljas kao i za ZZCP
A jel' izasla i cetvorka? Ja ovo narucujem ovih dana, i Zorku i ZZCP od trojke pa navise posto si mi ti kupio u Kg ona prva tri...a da, i Djole mi je poklonio dva komaTa...Ma, mLogo bre ludi ovi njegovi Smitovi!

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 19/07/2010 : 21:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Nije izašla četvorka, i USA je kasnila dugo (odnosno - promenila je format, od svezaka su prešli direkt na trejdove), pa se čeka da Dekara to pročita i proceni situaciju. :)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/07/2010 : 21:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Nije izašla četvorka, i USA je kasnila dugo (odnosno - promenila je format, od svezaka su prešli direkt na trejdove), pa se čeka da Dekara to pročita i proceni situaciju. :)

Sram ih bilo...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 19/07/2010 21:48:13
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 19/07/2010 : 22:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Da Diamond nije uveo druga pravila za sveske - verovatno da ne bi. Al' to je druga i duga priča.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/07/2010 : 22:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Kazi Dekari da ne zeza s procenom nego da se nastavi
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000