forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Kronologija izlazenja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/10/2009 : 16:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Posto se stalno spominje nova verzija sajta, ne znam da li se planiraju kakve promjene u kronologiji izlazenja?

Bilo bi mi jako drago kad bi kronologija izlazenja bila prosirena s mogucnoscu pretrazivanja po junaku neovisno o godinama, znaci da ima jo s vrijednost "sve godine" pod godinom.

Isto tako kronologija ide od 2003., znam da si rekao da bi ti bio problem ubaciti podatke od 2001., 2002. retroaktivno, ali mislim da bi bila velika stvar to imati na sajtu, a uvjeren sam da netko s foruma ima kod sebe popisane datume nekih izdanja.

Recimo, bilo bi mozda previse popisivati datume izlaska izdanja slobodne dalmacije i stripova koji su zavrsili izlaziti puno prije nego sto je zapocela kronologija na sajtu. Ali vjerujem da bi se moglo dodati bar za one serijale kojima fale samo prvi brojevi u kronologiji. Npr. usagi yojimbo, torpeda, marketprintovi albumi, bone. Dakle radi se o albumima. Za redovna mjesecna izdanja se da ionako otprilike izracunati kad su izasla.

Znam da je tesko sve dodati, ali meni je ova rubrika nesto najvrijednije na sajtu i mislim da ce imati sve vecu vrijednost kako vrijeme bude prolazilo.

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/10/2009 : 16:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
A ovo su albumi kojima fale poceci serijala na kronologiji:

akira 1-8
bic bozji 1-2
bilal 1
bernard prince 1-6
bois maury 1-2
bone 1-4
cat claw 8
jeremiah 22, 23 krivi datum
maurovic 1
petar pan 1-4
ratnici s akbara 1-2
torpedo 1-6
usagi 1-2
XIII 1

Za kiosk izdanja nisam gledao.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/10/2009 : 17:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Problem je sljedeci: 70% datuma u bazi su datumi 2001. i 2002. Npr. dodas popis ZS/LMS i ostane im default datum od dana kad su dodane, dakle, na samom početku rada na sajtu kad su ti popisi bili prve stvari na kojima sam radio.
Ono sto ja trenutno radim je interface putem kojega ce se to sve moci administrirati i mijenjati neovisno o meni (jer ja ne stizem, ocito). I onda, kad to zavrsim, cemo naci nekoga tko ima volje i vremena i znanja za neku razumnu naknadu izeditirati sve te stripove i te datume. Čak dosta podataka imamo, samo ih treba unijeti. "Samo". To je ogroman posao i to ce trajati ali jednom kad se završi, bit će iznimno vrijedno, kao što i sam kazes. Ali ja prvo moram dovršiti cijeli interface, user management, privileges, security itd itd. Do sad sam vise manje sve radio sam, pa nije bilo jos te dodatne security gnjavaze, sad to sve treba implementirati. Kad ne bih morao spavati svaki dan, bilo bi super:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/10/2009 : 19:05:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Bitno je da se to ima u planu, pa jednom kad bude. Ja zadovoljan.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/10/2009 : 19:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

I onda, kad to zavrsim, cemo naci nekoga tko ima volje i vremena i znanja za neku razumnu naknadu izeditirati sve te stripove i te datume. Čak dosta podataka imamo, samo ih treba unijeti. "Samo".

ako onog boldanog nije previse potrebno (kao sto si rekao: dosta podataka je vec poznato) ja se slobodno javljam da to sredim od 7-9 mjeseca dok su mi praznici na faksu
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/10/2009 : 21:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
OK, imam te na umu!

Trouble will find me
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000