Budući da sad već neko vrijeme surađujem s jednom knjigovežnicom u Zagrebu, a svojedobno sam naletio na YouTube tutorial o tome kako se stare knjige mekog uveza relativno jednostavno može konvertirati u tvrdi uvez (https://www.youtube.com/watch?v=ADKyXu8ZnwQ), razmišljam da taj svoj primjerak odnesem u knjigovežnicu da s njim naprave isto.
Pa sam tom prilikom izdizajnirao ovu pripremu za otisak na tvrde korice po uzoru na Alan Ford klasik ediciju:
Inače ne skupljam Alan Fordove, ali ne volim da se stripovi i knjige općenito bacaju ako se mogu popraviti. A i ako bih se jednog dana odlučio na skupljanje Fordova, bili bi to Klasik HC-ovi pa bi se ova knjižica mogla lijepo uklopiti s njima.
Eto, za mene baš ovaj strip ima sentimentalnu vrijednost jer je jedan od prvih koje sam kupio kao klinac, no nebitno. Svakom njegovo veselje valjda, ne?
ne znam je li to bilo ali kako ispravljate zakošene hrbate prvenstveno mislim na zs lms
Ideš strpljivo okretat stranice jednu po jednu sa suprotne strane. Znači počneš sa zadnje strane i okreneš strip na glavu i listaš jednu po jednu stranicu.
Ideš strpljivo okretat stranice jednu po jednu sa suprotne strane. Znači počneš sa zadnje strane i okreneš strip na glavu i listaš jednu po jednu stranicu.
Manga jbte
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
ne znam je li to bilo ali kako ispravljate zakošene hrbate prvenstveno mislim na zs lms
probat ću ovu manga taktiku ako je fake news, bome ću se uključit u covid rapravu
if you tolerate this, then your children will be next