za sve potencijalne kupce...NE PRODAJEM DIO KOLEKCIJE ,NE PRODAJEM SAMO LMS, NE PRODAJEM SAMO ZS,NE PRODAJEM SAMO PAR EPIZODA... IDE SVE U KOMPLETU...HVALA...
ne, ozbiljno ... a zasto ne probas da prodas pojedinacno ? vise para ces dobiti to je sigurno, a i mislim da ces pre prodati .... (ne spamuje, ozbiljno pitam)
ne, ozbiljno ... a zasto ne probas da prodas pojedinacno ? vise para ces dobiti to je sigurno, a i mislim da ces pre prodati .... (ne spamuje, ozbiljno pitam)
jesi siguran da cu dobit više para...jesi siguran da cu prodat bas sve stripove...razgrabit će se najzvučnija imena,a ostalo će se vući po aukcijama...a da ne govorim da ja za to nemam vremena,slikati 343 stripa pojedinačno...eto
Ma ja mislim da je on stavio neku rezervisanu cenu od 100.000 e i da je sve ovo uradio samo zato da vidi koliko su ljudi spremni da plate ( ili iz slicnih pobuda), toliko sam siguran da sam sinoc hteo da licitirama, a da tom prilikom ne rizikujem da premasim rezervisanu cenu :) ... na kraju sam odustao da ne pravim sprdnju od svega ... :)