Author |
Topic |
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 30/10/2009 : 19:37:20
|
Kap stripova u moru knjiga!
Daklem, zahvaljujući izuzetnoj brzini Vladimira "Fastest pencil of the west" Kuzmanova, te Dekarinim značajnim uredničkim sposobnostima, od sutra u podne na Sajmu knjiga, na štandovima Darkvuda i IP Tardisa mozete potražiti - ZABAVU ZA CELU PORODICU #12!
A unutra: finale "izdajnicke trilogije" u kome preostali Smitovi moraju da izadju na kraj sa - izdajnikom! (znamo da ima vas koji još niste pročitali ZZCP #11 - shame on you! - pa da vam ne spojlujemo) Ko je živ, ko mrtav, a ko nepokretan čitajte u priči "Majka" by moja malenkost & Vlada Kuzmanov!
Plus: BOMBI! Protiv birokrata! By me & The Mico!
A Mitja je odgovoran i za "ready to rumble!" naslovnicu!
Privju je ovde, a nakon Sajma, ZZCP #12 će se početkom nedelje naći i na standardnim BG/NS mestima (Darkvud, Alan Ford, Klub obožavatelja stripa, Beopolis), u Hrvatskoj i šire za CRŠ.
Napomena: novih Lavirintovih izdanja na žalost više neće biti na Trafikama VČ.
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
Edited by - Djole on 30/10/2009 19:48:59
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21125 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 30/10/2009 : 20:38:10
|
Rešio da se osami i posveti poslu.
I muzičkoj karijeri. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 30/10/2009 : 20:41:56
|
Nadam se da ste dobro osmislili kako da se operete za ona podmetanja ????? Smitu u proslom broju Ja i dalje ne verujem da on(a) moze da bude izdajnik |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21125 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 30/10/2009 : 20:43:08
|
quote: Originally posted by Djole
Rešio da se posveti osami i poslu.
I muzičkoj karijeri.
Osami kažeš! Znao sam da u njemu čuči terorista. Đole ima li te sutra na sajmu ? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 30/10/2009 : 20:43:08
|
We have a cunning plan. ;) |
|
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1922 Posts
Member since 14/11/2001 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 30/10/2009 : 20:44:18
|
quote: Originally posted by anto
Đole ima li te sutra na sajmu ?
Yup, svratim do tribina, a pre i posle tu oko štanda Darkwooda i Tardisa, da pravim gužvu. ;) |
Edited by - Djole on 30/10/2009 20:44:58 |
|
|
goksi
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 30/10/2009 : 20:48:07
|
quote: Originally posted by Dzimi Gitara
Svaka cast. Ja nisam procitao 10 i 11 samo zato jer si mi rekao da cine celinu sa dvanaesticom. Ako zelis, mozes da me preslisas gradivo iz ranijih brojeva. :)))
Nemoj ti meni te waiting for the trade fazone, da čekaš da se završi pa da ga pročitaš u cugu. ;)
Šalu na stranu, zato smo malko i ubrzali dvanaesticu, da ne muči ljude predugo klifhenger iz prošlog broja.
Pa, zbog toga i zbog Sajma i CRŠa.
quote: Originally posted by Dzimi Gitara
Naslovnice su sve upecatljivije. Mashala!!!
Mitja rastura! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29379 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 30/10/2009 : 21:02:30
|
Ah, sad konačno mogu pročitati prvu priču! Tj. čim poduzetni msje Gjokovik napravi izvoz u Lijepu našu:) |
Trouble will find me |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 30/10/2009 : 22:37:33
|
Ohohooooo, pa jel' ovo sad vec mesechni ritam?! Kent vejt!
Shteta za Trafike...mada, istini za volju, niste bili u njima adkvatno reprezaentovani. U Sarajavskoj su vasha izdanja bila tako postavljena da ih je mogao videti samo onaj ko zna shta trazhi, walk-in biznis je bio u potpunosti onemogucen... |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 30/10/2009 : 22:58:59
|
Prošli broj zakasnio, ovaj poranio, tako da smo blizu mesečnog ritma. Al' ne bih se navikavao na njega.
Za Trafike, to mu je šta mu je. |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 05/11/2009 : 20:46:26
|
Elem, Lavirint će imati štand na CRŠu, pa ko nije pokupio ZZCP 10, 11 i 12, kao i Životinjsku karmu 4 (kojih, kažu mu, nije bilo u striparnici Libelus), ili da nabavi neka naša starija izdanja, ili samo da proćaska sa našim šarmantnim prodavcem Dekarom - nek' navrati. ;) |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 05/11/2009 : 20:58:30
|
quote: Originally posted by Djole
Elem, Lavirint će imati štand na CRŠu, pa ko nije pokupio ZZCP 10, 11 i 12, kao i Životinjsku karmu 4 (kojih, kažu mu, nije bilo u striparnici Libelus), ili da nabavi neka naša starija izdanja, ili samo da proćaska sa našim šarmantnim prodavcem Dekarom - nek' navrati. ;)
Dekara konačno u Zagrebu?! Ako sam i imao neke dvojbe oko dolaska na CRŠ, ovime su nepovratno otklonjene |
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat." |
Edited by - Witchblade on 05/11/2009 20:58:53 |
|
|
THEMICO
New Member
Kiribati
112 Posts
Member since 28/11/2008 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 06/11/2009 : 08:39:14
|
quote: Originally posted by Witchblade
Dekara konačno u Zagrebu?! Ako sam i imao neke dvojbe oko dolaska na CRŠ, ovime su nepovratno otklonjene
Znao sam da nam je on glavni adut za prodaju... ;) |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9401 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 06/11/2009 : 17:11:37
|
Kada je dekara na CRŠ-u, jer bio sam danas, i lavrintova izdanja sam vidio smo uz mentorova, ali nigdje nove ZZCP ni karme? |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 06/11/2009 : 17:48:41
|
Pošao jutros, stiže večeras, valjda je sutra tamo. Ako ga nisu makli na granici. ;) |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9401 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 08/11/2009 : 21:21:27
|
Kupio jučer, završio s čitanjem danas (10-11-12)i moram reći da mi se sviđa...samo nastavite :D |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 09/11/2009 : 11:09:22
|
Glad you like it - nastavljamo, bez brige. ;) Evo, ovog meseca su dve godine kako ZZCP ide, i to ide na vreme, a sa brojem 13 će postati najduži Lavirintov serijal (i blaženopočivši NeOM je dogurao do trinaestice, ali ZZCP ima i broj nula). A sa trinaesticom ćemo da doguramo i do 350 i kusur objavljenih tabli. |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4649 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 09/11/2009 : 11:24:43
|
quote: Shteta za Trafike...mada, istini za volju, niste bili u njima adkvatno reprezaentovani. U Sarajavskoj su vasha izdanja bila tako postavljena da ih je mogao videti samo onaj ko zna shta trazhi, walk-in biznis je bio u potpunosti onemogucen...
Nije istina! Ja sam ZZCP prvi put tu video i kupio, a nisam ga ni tražio :D |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 09/11/2009 : 12:15:07
|
Kupio u subotu, cijelu pošiljku (Karma + 3 ZZCP-a). Dekara nije bio nešto raspoložen za prodaju, nego je sve delegirao nekoj curi (općenito, na štandovima su prodavačice bile u velikoj većini u odnosu na prodavače), ali je bio itekako raspoložen za "after-work party". I za pričanje viceva o "ispoštovanju". |
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat." |
|
|
Topic |
|