forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Lavirint prizents: ZABAVA ZA CELU PORODICU #12!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/10/2009 : 19:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Kap stripova u moru knjiga!

Daklem, zahvaljujući izuzetnoj brzini Vladimira "Fastest pencil of the west" Kuzmanova, te Dekarinim značajnim uredničkim sposobnostima, od sutra u podne na Sajmu knjiga, na štandovima Darkvuda i IP Tardisa mozete potražiti - ZABAVU ZA CELU PORODICU #12!

A unutra: finale "izdajnicke trilogije" u kome preostali Smitovi moraju da izadju na kraj sa - izdajnikom! (znamo da ima vas koji još niste pročitali ZZCP #11 - shame on you! - pa da vam ne spojlujemo) Ko je živ, ko mrtav, a ko nepokretan čitajte u priči "Majka" by moja malenkost & Vlada Kuzmanov!

Plus: BOMBI! Protiv birokrata! By me & The Mico!

A Mitja je odgovoran i za "ready to rumble!" naslovnicu!

Privju je ovde, a nakon Sajma, ZZCP #12 će se početkom nedelje naći i na standardnim BG/NS mestima (Darkvud, Alan Ford, Klub obožavatelja stripa, Beopolis), u Hrvatskoj i šire za CRŠ.

Napomena: novih Lavirintovih izdanja na žalost više neće biti na Trafikama VČ.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.

Edited by - Djole on 30/10/2009 19:48:59

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/10/2009 : 20:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Šta je sa Dekarom, ne radi mu računar ?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/10/2009 : 20:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Rešio da se osami i posveti poslu.

I muzičkoj karijeri.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 30/10/2009 : 20:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da ste dobro osmislili kako da se operete za ona podmetanja ????? Smitu u proslom broju
Ja i dalje ne verujem da on(a) moze da bude izdajnik
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/10/2009 : 20:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Rešio da se posveti osami i poslu.

I muzičkoj karijeri.

Osami kažeš!
Znao sam da u njemu čuči terorista.
Đole ima li te sutra na sajmu ?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/10/2009 : 20:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
We have a cunning plan. ;)

Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 30/10/2009 : 20:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast. Ja nisam procitao 10 i 11 samo zato jer si mi rekao da cine celinu sa dvanaesticom. Ako zelis, mozes da me preslisas gradivo iz ranijih brojeva. :)))

Naslovnice su sve upecatljivije. Mashala!!!

http://kamenje.blogspot.com/
https://stalker.rs/

https://www.facebook.com/Stalker-izdava%C4%8Dka-ku%C4%87a-139197274650766/
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/10/2009 : 20:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Đole ima li te sutra na sajmu ?

Yup, svratim do tribina, a pre i posle tu oko štanda Darkwooda i Tardisa, da pravim gužvu. ;)

Edited by - Djole on 30/10/2009 20:44:58
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/10/2009 : 20:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Heh, taman prošle nedelje uzeh 11. Sad ovo pa da vidim kakvu si to čorbu skuvao .
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/10/2009 : 20:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dzimi Gitara

Svaka cast. Ja nisam procitao 10 i 11 samo zato jer si mi rekao da cine celinu sa dvanaesticom. Ako zelis, mozes da me preslisas gradivo iz ranijih brojeva. :)))

Nemoj ti meni te waiting for the trade fazone, da čekaš da se završi pa da ga pročitaš u cugu. ;)

Šalu na stranu, zato smo malko i ubrzali dvanaesticu, da ne muči ljude predugo klifhenger iz prošlog broja.

Pa, zbog toga i zbog Sajma i CRŠa.

quote:
Originally posted by Dzimi Gitara

Naslovnice su sve upecatljivije. Mashala!!!

Mitja rastura!

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29379 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/10/2009 : 21:02:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ah, sad konačno mogu pročitati prvu priču! Tj. čim poduzetni msje Gjokovik napravi izvoz u Lijepu našu:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 30/10/2009 : 21:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
klark kent vejt

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 30/10/2009 : 22:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Ohohooooo, pa jel' ovo sad vec mesechni ritam?! Kent vejt!

Shteta za Trafike...mada, istini za volju, niste bili u njima adkvatno reprezaentovani. U Sarajavskoj su vasha izdanja bila tako postavljena da ih je mogao videti samo onaj ko zna shta trazhi, walk-in biznis je bio u potpunosti onemogucen...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/10/2009 : 22:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Prošli broj zakasnio, ovaj poranio, tako da smo blizu mesečnog ritma. Al' ne bih se navikavao na njega.

Za Trafike, to mu je šta mu je.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/10/2009 : 23:57:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
Yeah, baby, yeah!;-)

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/11/2009 : 20:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Elem, Lavirint će imati štand na CRŠu, pa ko nije pokupio ZZCP 10, 11 i 12, kao i Životinjsku karmu 4 (kojih, kažu mu, nije bilo u striparnici Libelus), ili da nabavi neka naša starija izdanja, ili samo da proćaska sa našim šarmantnim prodavcem Dekarom - nek' navrati. ;)

Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 05/11/2009 : 20:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Elem, Lavirint će imati štand na CRŠu, pa ko nije pokupio ZZCP 10, 11 i 12, kao i Životinjsku karmu 4 (kojih, kažu mu, nije bilo u striparnici Libelus), ili da nabavi neka naša starija izdanja, ili samo da proćaska sa našim šarmantnim prodavcem Dekarom - nek' navrati. ;)

Dekara konačno u Zagrebu?! Ako sam i imao neke dvojbe oko dolaska na CRŠ, ovime su nepovratno otklonjene

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."

Edited by - Witchblade on 05/11/2009 20:58:53
Go to Top of Page

THEMICO
New Member

Kiribati
112 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 05/11/2009 : 21:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit THEMICO's Homepage  Send THEMICO a Private Message  Reply with Quote
Dobio ovo danas...SUPER!

www.themicos.blogspot.com
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 06/11/2009 : 08:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Witchblade

Dekara konačno u Zagrebu?! Ako sam i imao neke dvojbe oko dolaska na CRŠ, ovime su nepovratno otklonjene

Znao sam da nam je on glavni adut za prodaju... ;)

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9401 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 06/11/2009 : 17:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Kada je dekara na CRŠ-u, jer bio sam danas, i lavrintova izdanja sam vidio smo uz mentorova, ali nigdje nove ZZCP ni karme?

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 06/11/2009 : 17:48:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Pošao jutros, stiže večeras, valjda je sutra tamo. Ako ga nisu makli na granici. ;)

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9401 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 08/11/2009 : 21:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Kupio jučer, završio s čitanjem danas (10-11-12)i moram reći da mi se sviđa...samo nastavite :D

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 09/11/2009 : 11:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Glad you like it - nastavljamo, bez brige. ;) Evo, ovog meseca su dve godine kako ZZCP ide, i to ide na vreme, a sa brojem 13 će postati najduži Lavirintov serijal (i blaženopočivši NeOM je dogurao do trinaestice, ali ZZCP ima i broj nula). A sa trinaesticom ćemo da doguramo i do 350 i kusur objavljenih tabli.

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4649 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 09/11/2009 : 11:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
cestitke za sve ovo gore nabrojano! ;) :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 09/11/2009 : 11:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Shteta za Trafike...mada, istini za volju, niste bili u njima adkvatno reprezaentovani. U Sarajavskoj su vasha izdanja bila tako postavljena da ih je mogao videti samo onaj ko zna shta trazhi, walk-in biznis je bio u potpunosti onemogucen...

Nije istina! Ja sam ZZCP prvi put tu video i kupio, a nisam ga ni tražio :D
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 09/11/2009 : 12:15:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
Kupio u subotu, cijelu pošiljku (Karma + 3 ZZCP-a). Dekara nije bio nešto raspoložen za prodaju, nego je sve delegirao nekoj curi (općenito, na štandovima su prodavačice bile u velikoj većini u odnosu na prodavače), ali je bio itekako raspoložen za "after-work party". I za pričanje viceva o "ispoštovanju".

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000