forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 REDOV BILI-BELI PUT
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 08/11/2009 : 11:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Izdanje "Belog puta"-luksuzna monografija o Redovu Biliju autora Morta Vokera je po mom mišljenju izdavački strip poduhvat godine i svaka čast još jednom za "Beli put"! Posle Hogara i Bili je dobio svoje izdanje za ponos. Dakle šta mislite o ovoj knjizi?

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 08/11/2009 : 13:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message  Reply with Quote
hehe, navijao sam za tu knjižurinu par godina:)

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 08/11/2009 : 14:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Bogamo, vredelo je čekati! ;-)
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/11/2009 : 14:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
BILI-BELI

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 08/11/2009 : 14:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
nista narocito

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/11/2009 : 14:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
pa ne bas tako, ali HOGAR ostaje apsolutni No 1...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 08/11/2009 : 14:25:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
C,c,c...Ovo je stara vijest...

Meni se sviđaju ovakve knjige. Čekam Hogara 2 i još nešto u tom maniru novinskog stripa.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13466 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/11/2009 : 14:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ne znam da li cu nabavljati, zanima me, ali dosta je to para, a ima Beli Put zanimljivije stripove (bar meni) od Bilija.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8064 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 08/11/2009 : 14:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Šteta što BP ne daje neki preview, to bi moglo da zainteresuje nove čitaoce.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 08/11/2009 : 14:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
zakon knjižurina...odlično napravljeno za 170 kuna
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 08/11/2009 : 14:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Redov Bili je jedan od najčitanijih i najduhovitijih Američkih novinskih stripova i svakako da je zaslužio posle Hogara ovakvo jedno izdanje od Belog puta. A kad sam već kod Hogara, zna li neko kada će se pojaviti drugi tom?
Go to Top of Page

Boban
Junior Member

Serbia
485 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 08/11/2009 : 15:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Boban's Homepage  Send Boban a Private Message  Reply with Quote
2010

__________ Put cemo naci, ili cemo ga napraviti.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/11/2009 : 15:13:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ne volim takve stripove, meni to nije duhovito danas.
Danas mi je duhovita recimo serija "My name is Earl". Neki strip da me zasmije... Ne mogu se sjetiti. Simpatično , milo i slatko - da, ali baš smiješno - ne znam...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 08/11/2009 : 15:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Ne verujem da ću kupiti, nisam ni Hogara, mada verujem da ova izdanja imaju svoju publiku.

Voleo bih da BP izda best of Peanuts, ili još bolje, onog malog ludaka Titefa!
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 08/11/2009 : 15:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Ali najpre Gaston... Beli put ga najavljuje već 4 godine pa ništa još uvek...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/11/2009 : 16:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ako hogar nije duhovit, ne znam sto jest...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13466 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/11/2009 : 17:07:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/11/2009 : 17:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 2

Redov Bili je jedan od najčitanijih i najduhovitijih Američkih novinskih stripova i svakako da je zaslužio posle Hogara ovakvo jedno izdanje od Belog puta.

Hogar i R.Bili kvare prosjek nivoa BP izdanja.
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2440 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 08/11/2009 : 17:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message  Reply with Quote
Super izdanje - ali kolor je gro-zan.

Mislim da treba uz knjigu i naočale - takve kao što se upotrebljavaju za posmatranje pomaračenja sunca.

A možda nebi bilo loše ni neki "disclamer" da se otvaranje knjige ne priporučuje epileptičarima.

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo

Edited by - BiDi on 08/11/2009 17:44:07
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 08/11/2009 : 18:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

To mi je namiliji strip u kolekciji, pravi rudnik dobrih fora za svakodnevno oraspoloživanje (postoji li ova riječ uopšte?).

...
Go to Top of Page

Boban
Junior Member

Serbia
485 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 08/11/2009 : 20:02:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Boban's Homepage  Send Boban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan
Danas mi je duhovita recimo serija "My name is Earl".

ljudi su različiti. meni je ova serija dno ispod svakog dna, ne mogu zamisliti koliko čovek mora biti primitivan da u tome uživa.

__________ Put cemo naci, ili cemo ga napraviti.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/11/2009 : 20:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Boban

quote:

ljudi su različiti. meni je ova serija dno ispod svakog dna, ne mogu zamisliti koliko čovek mora biti primitivan da u tome uživa.

A jesi glup i bezobrazan. Ne vidim da je covek nekog uvredio svojim postom,a primitivac si ocigledno ti
Go to Top of Page

Humbert Coe
Average Member

Croatia
592 Posts

Member since 17/02/2005

Posted - 08/11/2009 : 21:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Humbert Coe a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nakon riječi "ispod svakog dna" si trebao završiti rečenicu koja fino prezentira tvoj stav o seriji, uz ključni dio "meni". Nastavak još ljepše prezentira nevjerojatnu netoleranciju i nekulturu. Jadno. Nepotrebno.)
(Niti pratim onu seriju, niti osobno znam Obija, niti znam tebe, niti imam što protiv tebe. Ali nakon ovakvih vrijeđanja...)

Humbert Coe

Edited by - Humbert Coe on 08/11/2009 21:25:14
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
862 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 08/11/2009 : 21:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Humbert Coe

quote:

quote:

Nakon riječi "ispod svakog dna" si trebao završiti rečenicu koja fino prezentira tvoj stav o seriji, uz ključni dio "meni". Nastavak još ljepše prezentira nevjerojatnu netoleranciju i nekulturu. Jadno. Nepotrebno.)
(Niti pratim onu seriju, niti osobno znam Obija, niti znam tebe, niti imam što protiv tebe. Ali nakon ovakvih vrijeđanja...)

Potpisujem.

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

Nameless
Average Member

525 Posts

Member since 16/09/2009

Posted - 08/11/2009 : 22:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Nameless a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by il cattivo

quote:
Originally posted by Humbert Coe

quote:

quote:

Potpisujem.

Potpisujem i ja.Ovo je bezobrazluk najgore vrste.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/11/2009 : 22:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dobar pokušaj...
Ali, nećemo se spuštati na vaš nivo.

Što se tiče stripova Hogar i Redov Bili, iznosim samo moje mišljenje (tj. ukus) što je daleko od bogomdane istine. Jednostavno mi ta vrsta humora nešto ne leži. Sjetio sam se doduše par stripova koji su me nasmijali u zadnje vrijeme: "Osviješteni", a pogotovi "Ništa novo" od Kukića.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 09/11/2009 01:28:15
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000