Author |
Topic |
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 16/11/2009 : 15:51:19
|
quote: Originally posted by zeljko
bome na lokalnom serveru (državnog telekoma) se pojaviše skenirani almanasi NN i još neka izdanja libelusa... eto samo da znate
mozda kakva tužba :D da se pokrene
I ja sam protiv piraterije,eventualno nekih stvari koje ne izlaze ovde. Mada i tad se umanjuje sansa da se to izdanje ikad pojavi. Imam neke skenove,ko i svi verovatno,ali jos uvek se nisam naterao nijedan da procitam. Uskladistim za slucaj da nikad ne izadju. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17814 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 16/11/2009 : 16:25:58
|
ja sam protiv piraterije u ovom smislu bacanja biserja pred svinje jel 99% na tom serveru nije nikad culo za libelus i sad kao oni mijenjaju stripove... a neće ih pola pročitati ništa... kao što ne gledaju one stotine gigabajta što skinu
ja sam za pirateriju po sistemu try before buy...gdje pirat sam sebi nije svrha |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 16/11/2009 : 17:42:04
|
quote: Originally posted by zeljko
ja sam za pirateriju po sistemu try before buy...gdje pirat sam sebi nije svrha
to ti dodje ko još nešto... a isti je i problem: malo kad se nakon sto si ''procitao'' odlucujes na kupnju...
kako bilo, ovo je za svaku osudu, ali mislim da nema neko znacenje - LB izdanja namijenjena su prije svega kolekcionarima i zaljubljenicima kojima sken ne znaci ni koliko crno ispod nokta... moram ih svakodnevno citati, i to na ogromnu monitoru, no svejedno nije ni blizu papira nit' ce ikad biti...
|
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 16/11/2009 : 18:01:36
|
quote: Originally posted by Curunir
kako bilo, ovo je za svaku osudu, ali mislim da nema neko znacenje - LB izdanja namijenjena su prije svega kolekcionarima i zaljubljenicima kojima sken ne znaci ni koliko crno ispod nokta...
Apsolutno,pogotovo kod serijala koji traju. Mozda vise steti one-shot izdanjima gde procitas album i onda te ne vuku kolekcionarski razlozi jer nema dalje. Ovako bi ga mozda kupio,ali ako me ne fascinira(recimo,samo mi je "dobar") necu se odluciti za kupovinu. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17814 Posts
Posted - 16/11/2009 : 18:56:08
|
ja sam skinuo vendetu pročitao pa kupio origigi spremam se za vocmen da kupim i metabarone
dok recimo sa ghost in the shell nije isti slucaj... nisam procitao do kraja
imam 250. broj dylana ne procitah ga isto sa 100. nathanom na kompu stoji :D ceka papirno izdanje |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 21/11/2009 : 12:14:42
|
Kupio AA4 i već ga apsorbirao polovično... NOvih NN knjiga nije bilo - šteta, sad ću morati čekati drugi tjedan.
Vidim, stavili libelusovci i najlončića malo na knjižice da ne skupljaju prašinu.
Sve u svemu, dojam je pozitivna, pričice u kojem su glavni akteri sporedni agenti Alfe. bacio malo opširniji komentarčić u topic Neverijana... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17814 Posts
|
Gonzo
Starting Member
42 Posts
Member since 17/01/2010 |
Posted - 18/01/2010 : 12:27:09
|
Uh kada bi imala i kesha za ovo!!! Imam samo ono kada su Jack i April deknuti in Outer space! AA 5 je valjda nastavak te epizode. A onda bi LIB trebao valjda da izda Asteroid Argo, ako prati hronologiju? |
Sweet seduction in a magazine, endless pleasure in a limousine, in the back shakes a tambourine, Nicotine from a silver screen |
|
|
Topic |
|