Molila bih vas da mi pomognete jer ja opet ne mogu naci nesto a voljela bih ponovo procitati tekst koji je netko stavio o stripovima, talijanskim kioscima, i proslim nekim vremenima. To je tako lijepo napisano da mi ne izlazi iz glave.. podsjetih se i sebe u toj prici..
Molila bih vas da mi pomognete jer ja opet ne mogu naci nesto a voljela bih ponovo procitati tekst koji je netko stavio o stripovima, talijanskim kioscima, i proslim nekim vremenima. To je tako lijepo napisano da mi ne izlazi iz glave.. podsjetih se i sebe u toj prici..
Imam pitanje, novajlija sam pa iako mi je na forumu sve jasno, nikako da shvatim kako mogu komentirati recenzije na site-u? Iako sam logiran nigdje ne vidim opciju da ostavim komentar.
Klikneš na "ocijeni strip", imaš to kod ocjena, na početku recenzije.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
ovo je najlošije sučelje foruma u povijesti, toliko nepraktično, jadno i zastarjelo. Imate li objašnjenje za ovakav apsurdno inertan izgled ovog, podosta posjećenog foruma?
ovo je najlošije sučelje foruma u povijesti, toliko nepraktično, jadno i zastarjelo. Imate li objašnjenje za ovakav apsurdno inertan izgled ovog, podosta posjećenog foruma?
Unaprijed hvala na odgovorima.
Poštovani
Hvala vam na vašim sugestijama i konstruktivnim predlozima. Otvoreni smo za kritiku bilo koje vrste, pogotovo kada je ona potkovana jasnim i utemeljenim činjenicama, kao što je slučaj sa vašom kritikom.
Moderacija nije zadužena za izgled foruma, već za njegov sadržaj. Vaša primedba će biti prosleđena našem administrativnom odeljenju, u čijem sastavu se nalazi i služba zadužena za grafički dizajn. Uveravam vas da ćete u dogledno vreme dobiti odgovor.
Do tada, zahvaljujem vam na strpljenju i želim vam lep ostanak na forumu.
Gledajte, ovaj forum ne nudi opciju multiquotanja, niti nudi opciju koja quotani sadržaj vraća na originalni post(koji se, recimo, nalazi 10 stranica unazad). Forum je nepregledan i nepraktičan. NESVRSTANI, ajde sada ti nabcai koju ulitmativnu debilanu, na ovu glupoću.
Gledajte, ovaj forum ne nudi opciju multiquotanja, niti nudi opciju koja quotani sadržaj vraća na originalni post(koji se, recimo, nalazi 10 stranica unazad). Forum je nepregledan i nepraktičan. NESVRSTANI, ajde sada ti nabcai koju ulitmativnu debilanu, na ovu glupoću.
Ajd' ti odmori jedno dva dana.To ti je taman dovoljno vremena da smisliš novo grafičko rješenje za sajt.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Ne može. Ti si ka Davor Šuker. Aj njega pobjedi u njegovoj disciplini.
Ne može. Ti si ka Davor Šuker. Aj njega pobjedi u njegovoj disciplini.
:) haha, prc milojko:) mali pobjegao od stinkija pa i ovdje dobija po labrnji:)
Sram vas bilo, nasilnici jedni. Umjesto da ste čovjeku dali paket Fibrinih izdanja (minimalno komplet Kena Parkera, prvo izdanje From Hell i Moebius), te poziciju global moderatora vi ovako...
Baš, ništa drugo nego moderatorska taština i samovolja. Sad će opet slijedećih par dana- ˝Zašto ste ga izbacili? Blablabla, kmekme.˝
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.