Author |
Topic |
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 08/03/2010 : 18:20:36
|
Evo mene opet.... ne treba polemizirati bez potrebe,neka svi ocjenjuju stripove po sistemu Pajini Antikviteti i nikad,siguran sam ,nikad nece biti nikom krivo,niti ce ko sta reklamirati,niti biti razocaran onim sto je kupio i posteno platio. Pera im niko odbiti nemoze,sigurno na sajtu,i ja licno presretan sam kad postave stripove koje bih ja trebao...svaka cast |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 08/03/2010 : 22:18:10
|
Ne moramo ice dalje, (vidi smesne aukcije) ili jednostavno pregledas aukcije i vidis "4+" i "solidna 4", ili "5, a skoro glancer", a ja to ne bih stavio u kolekciji. Ne da imam strogi kriterijum, ali u kolekciji hocu samo lepo ocuvane stripove i kraj. Dok se ne uvede kriterijum i "ban" za nepridrzavanje bice ili kao je sad ili bi bilo bolje slika, pa pusti oci nek "govore". A decki sa PA imaju stvarno super ocenke, tamo se lepo vidi sta je 5, a sta glanc. |
so it shall be written, so it shall be done |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Posted - 08/03/2010 : 22:39:54
|
Ja licno u zadnje vrijeme sam dozivio puno razocarenja sto setice mojih kupovina,tj.ocuvanosti onoga sto sam kupio(od raznih prodavaca),kod PA nisam jos ni najmanju zamjerku nikad nasao,stoga sam odlucio stripove samo kod njih kupovati,ili bar pokusati |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 08/03/2010 : 22:46:23
|
quote: Originally posted by bihac-una
Ja licno u zadnje vrijeme sam dozivio puno razocarenja sto setice mojih kupovina,tj.ocuvanosti onoga sto sam kupio(od raznih prodavaca),kod PA nisam jos ni najmanju zamjerku nikad nasao,stoga sam odlucio stripove samo kod njih kupovati,ili bar pokusati
Uh koji WERBUNG im radis, ali sve ovo sto si rekao za njih (po tome sto vidim na aukcijama) prihvatam. |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Posted - 08/03/2010 : 23:22:45
|
quote: Originally posted by rgorgiev
Ja licno u zadnje vrijeme sam dozivio puno razocarenja sto setice mojih kupovina,tj.ocuvanosti onoga sto sam kupio(od raznih prodavaca),kod PA nisam jos ni najmanju zamjerku nikad nasao,stoga sam odlucio stripove samo kod njih kupovati,ili bar pokusati
Uh koji WERBUNG im radis, ali sve ovo sto si rekao za njih (po tome sto vidim na aukcijama) prihvatam.
Placen sam za ovaj Werbung,svaki mjesec po par glancera |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 09/03/2010 : 17:04:24
|
Uh koji WERBUNG im radis, ali sve ovo sto si rekao za njih (po tome sto vidim na aukcijama) prihvatam.
Placen sam za ovaj Werbung,svaki mjesec po par glancera
Ja bih i vise trazio |
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 09/03/2010 : 17:38:57
|
Ja mislim da kod ovih jacih prodavaca (necu da ih imenujem ) skoro svi imaju isti kriterijum i koliko mi se cini svi su odlicni , ali ima ljudi koji prodaju sve i svasta sa nebuloznim ocenama.Ja sam za da se cena vitrine poveca jer bih vitrina dobila na kvalitetu i mozda bih to bilo pravo resenje.Inace mislim da je ponuda bas dobro ocuvanih stripova jako slaba i mislim da polako se trziste glancera susi . |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 09/03/2010 : 19:26:48
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Ja mislim da kod ovih jacih prodavaca (necu da ih imenujem ) skoro svi imaju isti kriterijum i koliko mi se cini svi su odlicni , ali ima ljudi koji prodaju sve i svasta sa nebuloznim ocenama.Ja sam za da se cena vitrine poveca jer bih vitrina dobila na kvalitetu i mozda bih to bilo pravo resenje.Inace mislim da je ponuda bas dobro ocuvanih stripova jako slaba i mislim da polako se trziste glancera susi .
Ma glancera li 5ce ima koko oces. Ali takva im i cena. Visoka za sva vremena da kupis strip |
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 10/03/2010 : 01:05:31
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Ja mislim da kod ovih jacih prodavaca (necu da ih imenujem ) skoro svi imaju isti kriterijum i koliko mi se cini svi su odlicni , ali ima ljudi koji prodaju sve i svasta sa nebuloznim ocenama.Ja sam za da se cena vitrine poveca jer bih vitrina dobila na kvalitetu i mozda bih to bilo pravo resenje.Inace mislim da je ponuda bas dobro ocuvanih stripova jako slaba i mislim da polako se trziste glancera susi .
Ma glancera li 5ce ima koko oces. Ali takva im i cena. Visoka za sva vremena da kupis strip
Ja sam otvorio topic u potraznji za blekove glancere ,niko mi se nije obratio.Prelisto sam cele blekove aukcije nisam nasao 2 glancera ,ima ih ali u policama za prodaju slabo...... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member
410 Posts
Member since 29/12/2009 |
|
Topic |
|