forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: Martin Mystere biblioteka 33-36
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 11/03/2010 : 16:07:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Dobro, ali, nemoj da ti to bas bude pokazatelj. Ja cu 100%, npr. kupiti reprinte giganata MM 1&2.
Poenta je da sad jurim izdanja koja nemam, a blizu su rasprodaje. Ta su mi bitnija. MM 1 & 2 giganti su, takodje, i duplo skuplji od izdanja koja trenutno jurim, tako da su na cekanju. Mozda cete bolji uvid u situaciju imati za godinu - godinu ipo...

A koliko mislis da ima takvih poput tebe?

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 11/03/2010 : 17:41:22  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Evo , samnom nas je već dva

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/03/2010 : 17:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Da je umisto MM u pitanju NN, bija bi i ja treći

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 11/03/2010 : 17:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
A kad je predviđeno da će izaći nova tura MM-a ?

Go kneel and weep
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5083 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 11/03/2010 : 17:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
očito se najviše isplati kupiti gigant čim iziđe i to je to..

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 11/03/2010 : 18:13:05  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Da li mi se to samo čini ili su MM giganti prodavaniji od drugih giganata?

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 11/03/2010 : 19:05:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:

Dobro, ali, nemoj da ti to bas bude pokazatelj. Ja cu 100%, npr. kupiti reprinte giganata MM 1&2.
Poenta je da sad jurim izdanja koja nemam, a blizu su rasprodaje. Ta su mi bitnija. MM 1 & 2 giganti su, takodje, i duplo skuplji od izdanja koja trenutno jurim, tako da su na cekanju. Mozda cete bolji uvid u situaciju imati za godinu - godinu ipo...

Nisam siguran. Stvarno ne bih ni mogao da pretpostavim, osim da se slozim sa tobom da vam nije isplativo za sada raditi ikakve reprinte.
Jedino da sacekamo jos neko vrijeme i vidimo razvoj situacije sa MM gigantima 1 i 2.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 11/03/2010 : 21:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

A kad je predviđeno da će izaći nova tura MM-a ?

Vjerojatno krajem iduceg mjeseca.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 11/03/2010 : 21:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Da li mi se to samo čini ili su MM giganti prodavaniji od drugih giganata?

Pa s obzirom da mi imamo MM i NN gigante, da MM giganti prodaju se vise u istom vremenskom odmaku.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 11/03/2010 : 22:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
sve mi se cini da ce biti i bonus knjiga:
misterij nestalog prevoditelja

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.

Edited by - Curunir on 11/03/2010 22:01:29
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5083 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 18/03/2010 : 22:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
u Libellusu više nemaju MM Gigante 9 & 10 ali kažu da će dobiti za 15-ak dana.. tko treba nek prvo tamo nazove da ne šeta uzalud
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
41 godina Alan Forda u HR

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 19/03/2010 : 09:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Dado

quote:

Nisam siguran. Stvarno ne bih ni mogao da pretpostavim, osim da se slozim sa tobom da vam nije isplativo za sada raditi ikakve reprinte.
Jedino da sacekamo jos neko vrijeme i vidimo razvoj situacije sa MM gigantima 1 i 2.

Mozda bi najbolje bilo da neku peticiju napravimo sto se tice ovih reprintanih izdanja da dade znaju koliko nas ustvari ima i kada bi se naprimjer skupilo stotinu istomisljenika koji su za reprint toga i toga izdanja , onda bi dade mozda to odobrovoljilo i onda bi nam ga reprintali Tako bi dade mogli da reprintaju samo stotinu primjeraka za te istomisljenike i onda ne bi bilo gubitaka ni kod nas a i kod njih mozda

feka
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5083 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 19/03/2010 : 16:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
a čuj, kad bi cca 2oo ljudi uplatilo AVANSNO reprint, sigurno bi ga otisnuli...
bilo bi im pametno da zaprime predbilježbe pa vide da li treba u akciju ići - na taj način oni ništa ne gube, a mi (i oni kasnije) možemo dobiti
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
41 godina Alan Forda u HR

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000