sigurno na Maria Mlinariča. Nego kad več pričamo o preskakanju u redovnoj biblioteki Texa, pitanje za Dadu: DALI POSTOJI IKAKVA ŠANSA DA I U COLOR BIBLIOTEKI NAPRAVITE MALI PRESKOK PA OBJAVITE RECIMO NEKI BROJ IZNAD 100-TKE, SVA ČAST TEXU IZ POČETKA ALI TI NOVIJI REPUBLIKINI TEXI IZGLEDAJU DIVOTA (SAD SU NA TONGA TIRANINU-Marchello)RECIMO? TAKO BI RECIMO NA TRI BROJA TEX COLORA IZ POČETKA BIO OBJAVLJEN I NEKI NOVIJI(SA ORIGINALNOM NUMERACIJOM). MALO MUDRUJEM, TO JE MOJA FIKSNA IDEJA KAD GLEDAM TE NOVE REPUBLIKINE U BOJI,NEZNAM DAL BI ITKO DRUGI TO PODUPRO, PA AKO PRIČAM BEZ VEZE NE UZMITE ZA ZLO I ZABORAVITE. Moj recept recimo: 1,2 i 3 broj Tex iz početka 100-broj Texa 4,5 i 6 broj Tex iz početka 101-broj Texa....itd
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Tako je, to sigurno ne bi islo... ali u c/b biblioteki bi bilo veoma pozeljno. :) Narafski, mislim na Villinu pricu. A kasnije - zasto ne - pored best of vec izdatih u ZS/LMS, mogli bi i ove kasnije, mozda koja jos neobjavljena iznad 500. Ima manje dobrih, ali svejedno bi se nasao koji draguljcic... No, opcija bi bila i ove price iz SD/LU, samo to jos nije dovoljno staro, osim ako bi to bila, ne znam, npr. Carsonova proslost, ta bi se sigurno i u HC dobro prodavala.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Hm... ako je crtez u tridesetici isti ko i na Kanadskim pobunjenicima... ili makar, makar pribizan... odmah uzimam, sa sve smeskom na licu . Ne volim preterano Bonellija, al iz podrske Dadama i njihovoj divnoj edicijiji, rad sam da uzmem seniora Bonellija (jedan od dva).
Ne znam vise gde da pitam pa ajde ovde. Koliko sam ukapirao,u Srbiju sad stizu prosle 2 manje ture: MM alm.7,Tex alm.5,Zona X 3,AA 4 i dve knjige NN. Mozda jos Tex 27,za ostalo nema sanse?
To sto si nabrojao bi trebalo biti sigurno (vjerojatno i Tex 27 bi trebao biti siguran). Za ostalo cu ti tek moci reci iduci tjedan, ovisno hocemo li nesto dobiti vec iz tiskare i kad tocno. Uglavnom, pred kraj iduceg tjedna mislim da cu ti moci nesto vise reci o tome sto je tocno otislo u izvozu, samo me ti podsjeti na to...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Originally posted by Tex Willer Koliko sam ukapirao,u Srbiju sad stizu prosle 2 manje ture: MM alm.7,Tex alm.5,Zona X 3,AA 4 i dve knjige NN. Mozda jos Tex 27,za ostalo nema sanse?
Tačno ovo je stiglo! Plus dopuna.
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
hhmmmmm...hmmmmm...auuuu,ugrizo sam se za jezik, svake oči drugčije vide. Ajde, da ne pretjerujemo, nije Muerto najbolje od Libellusa, najbolji Tex je Lov na čovjeka...al zato ima Muerto najbolju naslovnicu,nemože imati sve.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!