forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 strip-knjizara.hr - Strip knjižara Palach
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 10/02/2010 : 14:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message
quote:
Originally posted by THeMiSFiT

quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:
Originally posted by Obi-wan

Zatvorena je striparnica nedjeljom, javit će ti se sutra vjerovatno.
Ako provjerava poruke...

odgovora nema

quote:
Originally posted by feka82

slao sam mu nekoliko emailova .... volio bih da znam je li ziv

ziv je nadam se, ali odgovore nema. Nadam se da je reklama na forumu dovela do toga da covek ima hrpu mejlova, pa dok stigne sve da odgovori. Ako je to postujem i zelim da sposo krene lepo i da tece intenzivno. Ako je nesto drugo u pitanju...

javim se danas, trebalo mi je malo vremena da ti detaljnije odgovorim

neko mi se javio iz tvog stuff-a , ja mislim .... sve je u redu cujemo se kada novci stignu ...

feka
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 10/02/2010 : 16:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
Na ljeto ću ić' u Rijeku pa bum svratil'

Go kneel and weep
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 10/02/2010 : 17:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
quote:
Originally posted by THeMiSFiT

quote:

quote:
Originally posted by Obi-wan

Zatvorena je striparnica nedjeljom, javit će ti se sutra vjerovatno.
Ako provjerava poruke...

odgovora nema

quote:
Originally posted by feka82

slao sam mu nekoliko emailova .... volio bih da znam je li ziv

ziv je nadam se, ali odgovore nema. Nadam se da je reklama na forumu dovela do toga da covek ima hrpu mejlova, pa dok stigne sve da odgovori. Ako je to postujem i zelim da sposo krene lepo i da tece intenzivno. Ako je nesto drugo u pitanju...

javim se danas, trebalo mi je malo vremena da ti detaljnije odgovorim

Ok

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 12/02/2010 : 09:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
Svima koji su poslali mail vlasnika striparnice - ja sam svoj mail juce dobio. Coveku treba vremena da odgovori, jer radi stvarno ciste i pregledne ponude i ima dobre (malo skakljive:-), ali dobre)cene. Na zalost ja sam to vec narucio na drugo mesto, a necu gaziti svoju rec.
Ali potencijal za buducnost svakako postoji. TOP od mene.

Go to Top of Page

blueberry
Average Member

Croatia
527 Posts

Member since 30/03/2006

Posted - 19/02/2010 : 18:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit blueberry's Homepage  Send blueberry a Private Message
Stigla nova Libellus izdanja. Navali narode!
http://www.strip-knjizara.hr/zadnje-novosti/stigla-nova-libellus-izdanja
Go to Top of Page

blueberry
Average Member

Croatia
527 Posts

Member since 30/03/2006

Posted - 06/03/2010 : 21:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit blueberry's Homepage  Send blueberry a Private Message
Pridružite se našoj grupi na Facebooku i budite prvi koji će saznati sve novosti vezane uz strip-knjizara.hr.
Facebook vas povezuje s drugim ljudima i olakšava razmjenu informacija.

Pridruži se grupi na: http://www.facebook.com/group.php?gid=342801619510
Go to Top of Page

chado
Starting Member

Croatia
85 Posts

Member since 05/04/2005

Posted - 08/03/2010 : 21:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Send chado a Private Message
Pošto više od tjedan dana nisam dobio odgovore na mailove koje sam slao, odlučio sam iznjeti svoj problem ovdje gdje se nadam da će prije biti viđen.
Prije oko tri tjedna naručio sam 8 Libellusovih izdanja putem web shopa. Cijena tih izdanja je bila oko 1000 kuna. Kod plačanja sam naveo uplatu na račun. Nakon što je moja narudžba potvrđena, uplatio sam novce na račun naveden u narudžbi i poslao mail da sam izvršio uplatu. Nakon toga sam dobio mail da je paket poslan.
Kad je paket stigao u pošti su mi rekli da moram platiti iznos paketa. Rekao sam im da je paket plaćen i pokazao potvrdu o uplati, rekli su mi da mi vjeruju da je plaćeno ali da mi ne mogu dati paket ako to nije potvđeno od pošiljatelja. Rekli su mi da ih kontaktiram i neka ih oni nazovu. Poslao sam mail s potvrdom o uplati, te telefonski broj poštanskog ureda da potvrde da je sve u redu. Pošto nisam dobio nikakav odgovor tokom tri dana, ponovo sam otišao na poštu i pitao dali su ih možda nazvali. U poštanskom uredu su rekli da će paket vratiti drugi dan ako ga ne podignem. Odlućio sam platiti otkupninu za paket, da ga ne moraju ponovo slati zbog poštarine, jer su možda bili nedustupni ili u gužvi tih dana, te da će se javiti kroz koji dan. Platio sam ponovo iznos paketa plus poštarinu u iznosu od 35 kuna, a navedeno je da je poštarina za narudžbe preko 500 kuna besplatna. Taj dan sam im ponovo poslao mail, da mi se jave da mi vrate jednu od ulata. Prošlo je skoro dva tjedna od toga i još nisam dobio nikakav odgovor.

http://www.strip-knjizara.hr/nacini-placanja-i-dostava
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 09/03/2010 : 07:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message
pa imas dostupan mobitel vlasnika i za sekundu si s njim u kontaktu, te riješiš eventualni nesporazum, sumnjam da te je marko namjerno htio prevariti, tim činom bi sam sebi dao šamar, ne vidim tu neki marketing
tel ti je pod kontakti

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 09/03/2010 : 08:20:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Da. Vjerojatno je nažalost došlo do nekog nesporazuma. Ja sam u petak po prvi put bio u Palachu i mogu na prvi dojam slobodno reći da je vlasnik knjižare i više nego susretljiv i o.k. i to od svih strip knjižara koje sam posjetio (More Comics, Libellus, SN2).
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 09/03/2010 : 10:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Tu imaš 100% pravo. More Comics je najbolje ne spominjati i što prije zaboraviti što se uljudnosti prodavača tiče .

P.S. Je li ti prenio moje pozdrave?

Edited by - Dalen on 09/03/2010 13:32:59
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 09/03/2010 : 10:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message
quote:
Originally posted by Gand

Budimo iskreni, ljubaznost ljudi u More Comicsu je ipak nenadmasna. Mislim da svi dijele moje misljenje, pocevsi od uljudnog pozdravljanja kad ulazis u shop, preko preporuka vezanih uz zanr koji preferiras, pa sve do nutkanja savjetima u jednom vise nego ugodnom razgovoru, s uljudnim ispracajem iz shopa bez obzira jesi li sto kupio ili ne...

Not!
Posljednji sam put nervozu njihovih trgovaca pozdravio sa "Oprostite na smetnji", nakon sto sam ostavio 1500 kn na blagajni.
Takve drkose u zivotu nisam sreo, tako da Marko iz Palach strip shopa, i kad bi te na izlazu sutirao nogom u guzicu, ne bi mogao biti manje simpatican.

Pretpostavljam da nisi dugo bio tamo?
Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 11/03/2010 : 17:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
Greška je moja, nepažnjom sam stvorio probleme, krešimire imaš popust 10% kod slijedeće narudžbe

Strip Knjižara Palach / WEB SHOP: http://www.strip-knjizara.hr/
Go to Top of Page

blueberry
Average Member

Croatia
527 Posts

Member since 30/03/2006

Posted - 19/03/2010 : 16:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit blueberry's Homepage  Send blueberry a Private Message
U Rijeku stigle nove Libellus poslastice
http://www.strip-knjizara.hr/zadnje-novosti/u-rijeku-stigle-nove-libellus-poslastice
Go to Top of Page

matija_k
Starting Member

Croatia
28 Posts

Member since 28/01/2007

Posted - 22/03/2010 : 15:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send matija_k a Private Message
THeMiSFiT ili blueberry, tkogod da je glavni u Palachu.
Narudžba broj 42. Plaćena 18.2.2010.

Sve što vam mogu reći je: neprofesionalno, neposlovno, nekorektno...
Na žalost moram vas ovako javno prozvati jer mi se više ne da trošiti novac na mobitel i prazna obećanja.
Mjesec dan je više nego dovoljno.
Očekujem da se situacija riješi najkasnije do kraja tjedna.

Pozdrav, Matija
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 22/03/2010 : 16:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message
takodje se javljam sto se tice vlasnika knjizare .... novac za knjigu je dobio prije mjesec dana i ja od tada nisam dobio svoju narudzbu , takodje sam stupio u kontakt sa njim nekoliko puta i zvao ga na mobitel u hrvatsku da rijesimo tu situaciju , a on mi je tada obecavao da ce narudzba doci u petak i tako svaki petak mi obecava da ce doci ali nje nigdje nema , satrah se cekajuci .... zvao sam danas da vidim opet sta se desilo ali se nije javio i poslao sam mu poruku na PM i opet nema odgovora i takodje mislim da bi opet bilo pusto obecanje... ja takodje vise nemam zivaca za ovo ....tako da zelim ili da mi se vrati novac ili da knjiga dodje u sto kracem roku .... ovo je krajnje neprofesionalno od ljudi koji se zele baviti ovim poslom i nema smisla vise.... ljudi sa kojima sam ucestvovao na aukcijama koji se bave ovim u slobodno vrijeme su profesionalniji od njih ... molim da se ovo rijesi vise jer mi je dosta

pozdrav feka

feka
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 23/03/2010 : 10:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Pod pretpostavkom da je istina što trojica nezadovoljnih kupaca kažu (a nema razloga misliti da nije), moj skromni prijedlog za razješavanje ovih situacija je ovakav:

Chado - izvinjenje, vratiti mu novac od uplate na račun, vratiti mu novac koji je dao za otkupno + poštarina, pokloniti mu stripove koje je naručio.

matija_k - izvinjenje, vratiti mu novac, a stripove koje je naručio pod hitno poslati besplatno.

feka82 - izvinjenje, vratiti mu novac koji je platio, knjigu mu pod hitno poslati kao poklon.

Naravno, ako se želi sačuvati dojam profesionalnosti i brige za svoje kupce.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 23/03/2010 10:05:24
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19603 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/03/2010 : 12:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
žao mi ako su neki ljudi imali problema, nadam se da će se to riješit na dobrobit svima, ja bi samo kazao da
sam baš danas naručio neke stvari Libellusove kod njih(dignut če mi jih bratič)i da su ljudi susretljivi i
uljudni(bar preko telefona,neznam sa kojim gosp. sam razgovarao) ali sa moje strane veliki plus za dećke iz Palacha.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 23/03/2010 : 13:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message
quote:
Originally posted by teller

žao mi ako su neki ljudi imali problema, nadam se da će se to riješit na dobrobit svima, ja bi samo kazao da
sam baš danas naručio neke stvari Libellusove kod njih(dignut če mi jih bratič)i da su ljudi susretljivi i
uljudni(bar preko telefona,neznam sa kojim gosp. sam razgovarao) ali sa moje strane veliki plus za dećke iz Palacha.

takodje je i kod mene bio taj slucaj uljudni susretljivi sto se tice price , ali zato su neprofesionalni sto se tice posla , jer od jucer nisu odgovorili na pm a narudzba mi ni danas nije dosla , a ko zna kada cu je dobiti knjigu ili odgovor ( niti gledaju svoj topic jer vide da su zeznuli stvar sudeci po ljudima koji se zale ) sudeci po njihovoj brzini .... ovo je bezveze

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 24/03/2010 : 08:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
Pa ovo je gore nego na aukcijama.
@matija_k
Platio si nesto pre vise od mesec dana i to ti ne salju???
@feka
pa sta si trazio da tamo uzimas a ne kod ovog tvog kuci???

Kad su pocele i striparnice da zajebavaju, to je vise previse. Pa im sajt jos daje da sve i svasta sa cenama reklamiraju.

@Ultras
u tom slucaju dajte im bar jedan topic:
"Striparnice", pa nek tamo kace ponude, slike, cjene i sl.

Neki od njih, nemaju konkretne ponude na svojim topiciuma, a kad ih pitas za nesto konkretno, fino ti kazu "O tome na PM" i cao. Nema sta da se diskutira. A u ovom slucaju gore - Obi wan je dao dobar prijedlog i mislim da je to veoma jeftina situaucija da se knjizara izvuce iz ove bruke. Ako vlasnici smatraju da to nije u redu, a da je u redu i profesionalno ne javljati se sljudima mjesecima, onda ...... (aj to cu za sebe da zacuvam)

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 24/03/2010 : 09:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message
quote:

Pa ovo je gore nego na aukcijama.
@matija_k
Platio si nesto pre vise od mesec dana i to ti ne salju???
@feka
pa sta si trazio da tamo uzimas a ne kod ovog tvog kuci???

Kad su pocele i striparnice da zajebavaju, to je vise previse. Pa im sajt jos daje da sve i svasta sa cenama reklamiraju.

@Ultras
u tom slucaju dajte im bar jedan topic:
"Striparnice", pa nek tamo kace ponude, slike, cjene i sl.

Neki od njih, nemaju konkretne ponude na svojim topiciuma, a kad ih pitas za nesto konkretno, fino ti kazu "O tome na PM" i cao. Nema sta da se diskutira. A u ovom slucaju gore - Obi wan je dao dobar prijedlog i mislim da je to veoma jeftina situaucija da se knjizara izvuce iz ove bruke. Ako vlasnici smatraju da to nije u redu, a da je u redu i profesionalno ne javljati se sljudima mjesecima, onda ...... (aj to cu za sebe da zacuvam)

narucio sam to jer tada nije bilo odnosno nisam bio dobro informisan da postoji zeljko u sarajevu sto se tice libelusovih izdanja i u vremenu dok cekam ovu knjigu od palacha ja sam sa zeljkom sklopio vec nekoliko poslova uredno profesionalno uljudno i odgovorno

feka
Go to Top of Page

matija_k
Starting Member

Croatia
28 Posts

Member since 28/01/2007

Posted - 24/03/2010 : 09:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Send matija_k a Private Message
Meni vratili novce. Ja zadovoljan.
Ne očekujem ništa više.

Želim dečkima iz Palacha svako dobro, da riješe i s ostalim kupcima nesuglasice, i u svakom slučaju više ozbiljnosti ako se misle baviti stripovima kao poslom.
Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 25/03/2010 : 16:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
Greške su moje i svima će sve stići za koji dan kome nije. Poklopit ću se ušima jer sam pogriješio i ostavio dojam neprofesionalnosti i neodgovornosti ...ja sam one-man band sa dva (i pol) posla i prebacile su me neke stvari preko glave Ispadam šupak ali eto sam sam si kriv i ljudi su s pravom ljuti žao mi je ali preko foruma neću dalje raspravljati.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19603 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/03/2010 : 20:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
nemoj tako, ljudski je grešit...samo mi ti stavi na stranu što smo dogovorili:
Marti Mistere biblioteka knjige 13 i 14 i
Marti almanah broj 4..
digne sljedeći tjedan jedan pand...pardon policajac Željko i prosljedi do mene...
nije to lagan posao kako ljudi misle, evo Ljub.Buch kuka iz dana u dan...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/03/2010 : 21:13:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
sigurno je lakše od rada na skeli :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 26/03/2010 : 12:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
e moj željko, radim ja i na skeli tu i tamo...nije teže ali bome ni unosnije, ni približno...

teller - stavljeno!

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000