Author |
Topic  |
Caldera
New Member

Croatia
251 Posts
Member since 12/09/2007 |
Posted - 22/12/2009 : 20:47:15
|
Da li netko zna člana pod ovim nickom? Uzeo je jedan strip od mene ali se ne javlja na mail. Ili možda zna mail na koji odgovara pa da mi javi.
Da znam da li da strip opet stavim na prodaju ili je možda čovjek bolestan pa ne prati mail.
Hvala.
|
----Mjesto za oglas---- |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 23/12/2009 : 01:44:32
|
Imam dobro iskustvo sa njim. Mislim da nema razloga za nervozu. Možda predblagdanska gužva pa ne stigne. Javit će se. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41094 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 23/12/2009 : 10:53:13
|
damir.hokman@vz.t-com.hr
Preko ove adrese sam se ja cuo sa Damirom i sasvim korektno odradio transakciju... I ja spadam u grupu "ladovina" sto kaze sawitch ...i zaista ne ocekujem da mi se kupac javi istog trena po zakljucenju aukcije...sacekam dva tri dana...pa onda ja poslajem mail...ako je problem u lovi kazem kupcu da nije problem da ga sacekam do "prvog" kada legne plata i slicno...
Prvi koji mi se javio isto vece po zavrsetku aukcija...i to me nazavao na mobilni bio je clan "Zeljko1" kome cu izgleda morati ostaviti negativne komentare jel mi se vise uopste ne javlja. Bice mi zaista zao jer do sada nisam imao prilike nikome ostaviti negativan komentar... |
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
 |
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 23/12/2009 : 12:45:50
|
Da parafraziram popularnu reklamu mobilnog operatera...
Eto vidiš!
@sawitcheva devojka Nije sve u brzini! Đava odnija prišu! |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41094 Posts
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 24/12/2009 : 20:56:17
|
quote: Originally posted by Caldera
Da li netko zna člana pod ovim nickom? Uzeo je jedan strip od mene ali se ne javlja na mail. Ili možda zna mail na koji odgovara pa da mi javi.
Da znam da li da strip opet stavim na prodaju ili je možda čovjek bolestan pa ne prati mail.
Hvala.
Damir je,ako sam dobro primjetio aktivan na aukcijama.Moguće je da čovijek ne čita forum,a ako slučajno čita moram i ja nešto napisat,odnosno savjetovat-recimo pomoć.
Dakle,..
Damire,obzirom da licitiraš na mojim aukcijama Tex-a u boji u izdanju neprikosnovene izdavačke kuće Libellus i da je cijena na aukcijama premašila cijenu tog stripa u striparnicama,evo pomoć.
Konkretan strip,koji je savršenstvo štampe i dizajna i svega što uz to ide,možeš kupit u striparnici u Zagrebu za 250,00 kn! Zatim ga možeš pokušat naručit direktno od izdavača i priupitat za eventualni popust,ali ga nećeš dobit ukoliko se ne pozoveš na nekoga od prijatelja ili poznanika cijenjene izdavačke kuće.Uglavnom,možeš strip kupit za nekakvih trivijalnih 20% niže od cijene(ušteda je 50,00 kn) u striparnicama,ali je uvijet da si jedan od prijatelja izdavača.Obojica su na ovom forumu i imaju prekrasne nick-ove..Dado i Gaston....Pokušaj,ali se svakako pozovi na nekoga od prijatelja.Jedini je uvijet da u budućnosti o tome ne govoriš u javnosti,odnosno da ne deskreditiraš cijenjenu izdavačku podružnicu.Sretno!(ovaj dobronamjerni savjet vrijedi za sve eventualne nove potencijalne kupce Libellus izdanja.Recimo,ukoliko naručite direktno stripova u vrijednosti cca.6000 kuna,ušparat ćete 1200 kn u odnosu da te iste stripove kupite u striparnici-a to definitivno nije mali novac!)
Na kraju,ukoliko ti niti jedna striparnica nije uz put ili nisi blizu nekoga grada u kojem striparnica postoji(ima ih par otvorenih),možeš stripove kupit kod nekoliko strip dilera,ali je kod njih taj strip također 250 kn kao u striparnicama.Tu također ima jedan uvijet-ne smiješ javno reć od koga si strip kupio,a naročito ne bi bilo zgodno da to saznaju vlasnici striparnica.
Ima još jedna mogućnost,a ta je da u svibnju posjetiš festival u Makarskoj i kupiš konkretan strip 10% jeftinije jer vlasnici izdavačke kuće vlastitom prodajom svojih stripova uvelike potpomažu taj festival.Nemoj slučajno pomislit da je Libellus=Mafest,jer to nije istina,a ova dvojica se mogu i uvrijedit na takvu pomisao.
Nadam se da sam ti pomogao.Još da ne zaboravim,svakako bih te molio da slučajno ne zatražiš na poklon eventualnu majicu na festivalu.Aku ju ti dobiješ besplatno(na poklon),mi ostali morat ćemo istu tu majicu platit skuplje jer svaka poklonjena povećava cijenu onih koje su namjenjene za prodaju "širokim masama"(povećavaju se troškovi izrade).
I na kraju,obzirom da od mene do sada nisi kupio niti jedan strip,moguće je da ga dobiješ na poklon,kako bih ja stekao novog prijatelja među ljubiteljima stripa(jedino se nadam da mi Dado neće na tom bit zavidan)
Pozdrav-dveribad |
Edited by - dveribad on 24/12/2009 20:59:20 |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 24/12/2009 : 21:13:56
|
quote: Originally posted by dveribad
Hvala.
Damir je,ako sam dobro primjetio aktivan na aukcijama.Moguće je da čovijek ne čita forum,a ako slučajno čita moram i ja nešto napisat,odnosno savjetovat-recimo pomoć.
Dakle,..
Damire,obzirom da licitiraš na mojim aukcijama Tex-a u boji u izdanju neprikosnovene izdavačke kuće Libellus i da je cijena na aukcijama premašila cijenu tog stripa u striparnicama,evo pomoć.
Konkretan strip,koji je savršenstvo štampe i dizajna i svega što uz to ide,možeš kupit u striparnici u Zagrebu za 250,00 kn! Zatim ga možeš pokušat naručit direktno od izdavača i priupitat za eventualni popust,ali ga nećeš dobit ukoliko se ne pozoveš na nekoga od prijatelja ili poznanika cijenjene izdavačke kuće.Uglavnom,možeš strip kupit za nekakvih trivijalnih 20% niže od cijene(ušteda je 50,00 kn) u striparnicama,ali je uvijet da si jedan od prijatelja izdavača.Obojica su na ovom forumu i imaju prekrasne nick-ove..Dado i Gaston....Pokušaj,ali se svakako pozovi na nekoga od prijatelja.Jedini je uvijet da u budućnosti o tome ne govoriš u javnosti,odnosno da ne deskreditiraš cijenjenu izdavačku podružnicu.Sretno!(ovaj dobronamjerni savjet vrijedi za sve eventualne nove potencijalne kupce Libellus izdanja.Recimo,ukoliko naručite direktno stripova u vrijednosti cca.6000 kuna,ušparat ćete 1200 kn u odnosu da te iste stripove kupite u striparnici-a to definitivno nije mali novac!)
Na kraju,ukoliko ti niti jedna striparnica nije uz put ili nisi blizu nekoga grada u kojem striparnica postoji(ima ih par otvorenih),možeš stripove kupit kod nekoliko strip dilera,ali je kod njih taj strip također 250 kn kao u striparnicama.Tu također ima jedan uvijet-ne smiješ javno reć od koga si strip kupio,a naročito ne bi bilo zgodno da to saznaju vlasnici striparnica.
Ima još jedna mogućnost,a ta je da u svibnju posjetiš festival u Makarskoj i kupiš konkretan strip 10% jeftinije jer vlasnici izdavačke kuće vlastitom prodajom svojih stripova uvelike potpomažu taj festival.Nemoj slučajno pomislit da je Libellus=Mafest,jer to nije istina,a ova dvojica se mogu i uvrijedit na takvu pomisao.
Nadam se da sam ti pomogao.Još da ne zaboravim,svakako bih te molio da slučajno ne zatražiš na poklon eventualnu majicu na festivalu.Aku ju ti dobiješ besplatno(na poklon),mi ostali morat ćemo istu tu majicu platit skuplje jer svaka poklonjena povećava cijenu onih koje su namjenjene za prodaju "širokim masama"(povećavaju se troškovi izrade).
I na kraju,obzirom da od mene do sada nisi kupio niti jedan strip,moguće je da ga dobiješ na poklon,kako bih ja stekao novog prijatelja među ljubiteljima stripa(jedino se nadam da mi Dado neće na tom bit zavidan)
Pozdrav-dveribad
zašto ovo ratko? |
 |
|
zoemis
New Member

Croatia
118 Posts
Member since 24/11/2008 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 24/12/2009 : 23:11:31
|
A ne znam.Vjerojatno pretjerujem.Htio sam čovjeku pomoć da ne licitira na aukcijama strip preko nabavne cijene iz striparnica. Vjerojatno nije u mogućnosti drugačije nabavit strip.U stripovima na2 ih nema,a oni imaju internet prodaju. Na kraju krajeva,neka svi znaju sve mogućnosti kupnje.Znam da se ne slažeš samnom,ali nisam napisao ništa što nije istina.(argumentirano dokazana i većina ljudi na forumu to zna.Ako baš treba,možemo navest sve te ljude,mada ti to sigurno znaš.) Neka za sve vrijede ista pravila. Zašto? Zato jer su lažljivci,pokvarenjaci i škrtci,a ljudima prodavaju moral,poštenje i čestitost.Jer su nule i neljudi koji sve mjere novcem.Ponovit ću po stoti put-napisane riječi pretstavljaju isključivo moje mišljenje i spoznaje. Mogu to potkrijepit hrpom primjera,događaja,svijedoka . |
 |
|
bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 26/12/2009 : 19:22:12
|
Hvala.
Dakle,..
Pozdrav-dveribad
ma bravo majstore,svaka čast na objašnjenju,ti si izgleda ko pravi robin hood,samo je jedno problem ,nešto gledam ove zagore tvoje na aukcijama po 1000 kn ,700 kn stvarno bagatela,prozivaš jedne za skupoću i lihvarenje a ne vidiš sebe ,pa kad si tako plemenit i pošten prodaji i ti stripove fiksno po 100,200 kuna, ali nema šanse bi ti srce stalo..
pozdrav NAJPOŠTENIJEM DILERU STRIPOVA. |
 |
|
kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
Posted - 26/12/2009 : 20:03:59
|
Hvala.
Prosli su samo 4-5 dana,a ti trcis da ovde postavis neki topik,kao da je proslo tri meseca,i kao da je covek najveca varalica..smesno,umesto da si pisao ovde,mogao si coveku poslati mail,evo ja mu poslao pre nekih 5-6 sati,i covek mi je vec odgovorio....
|
 |
|
elva
Junior Member

391 Posts
Member since 22/01/2006 |
Posted - 26/12/2009 : 21:57:17
|
I ja sam sa Damirom imao ugodnu suradnju i sve je završeno kako treba. Polako Caldera,imaju ljudi i drugih obaveza,možda skijanje,neki hitan put,ili nešto... Odredi si jedan rok,recimo mjesec dana u kojem ćeš ti poslati 2-3 maila i onda ako se ne javi staviš na forum da ti se pomogne ako je moguće... A Ratko,ovo stvarno ne razumijem.Ovaj topic nema veze s ovim šta si sve napisao,pa mi izgleda ko da si na silu tražio priliku da se razračunaš sa dotičnima jer je očito da je nešto osobno. Moje je mišljenje da je ovo iznošenje prljavog rublja. Da ne mislim da si ok tip,mislio bi da je ovo podlo,ovako mislim samo da je simpatično naivno,ali u svakom slučaju nepotrebno... |
Ja ili drugi,razlike su to posrijedi. Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 26/12/2009 : 22:11:48
|
quote: Originally posted by elva
I ja sam sa Damirom imao ugodnu suradnju i sve je završeno kako treba. Polako Caldera,imaju ljudi i drugih obaveza,možda skijanje,neki hitan put,ili nešto... Odredi si jedan rok,recimo mjesec dana u kojem ćeš ti poslati 2-3 maila i onda ako se ne javi staviš na forum da ti se pomogne ako je moguće... A Ratko,ovo stvarno ne razumijem.Ovaj topic nema veze s ovim šta si sve napisao,pa mi izgleda ko da si na silu tražio priliku da se razračunaš sa dotičnima jer je očito da je nešto osobno. Moje je mišljenje da je ovo iznošenje prljavog rublja. Da ne mislim da si ok tip,mislio bi da je ovo podlo,ovako mislim samo da je simpatično naivno,ali u svakom slučaju nepotrebno...
Upravo tako. Mjesec dana je neki razuman rok. U prva 23 dana pošalješ jedno 3 maila pa ako se ne javi, zadnji tjedan se otvori topic da bi se trebao javiti i ako se ni onda ne javi (30 dana ukupno), završava se suradnja... No, najčešće, onaj tko se ne javi u prva 3 dana, ne javi se nikada. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
mystere
New Member

Croatia
100 Posts
Member since 04/04/2006 |
Posted - 26/12/2009 : 23:48:00
|
[/quote]ma bravo majstore,svaka čast na objašnjenju,ti si izgleda ko pravi robin hood,samo je jedno problem ,nešto gledam ove zagore tvoje na aukcijama po 1000 kn ,700 kn stvarno bagatela,prozivaš jedne za skupoću i lihvarenje a ne vidiš sebe ,pa kad si tako plemenit i pošten prodaji i ti stripove fiksno po 100,200 kuna, ali nema šanse bi ti srce stalo..
pozdrav NAJPOŠTENIJEM DILERU STRIPOVA. [/quote]
Ne bih da se miješam u Ratkovu raspravu sa ekipom iz Libellusa, ali što se tiče ovoga posta mislim da nisi u pravu. On većinu stripova stavlja po početnoj cijeni od jedne kune pa dokle dođe, dođe. I ostali mogu postavljati po tom principu, ali to je ipak donekle rizično pa svega nekoliko njih to radi. I da, da se ne misli da sam sad tu neki koji je tek došao pa lupa; član sam stranice već dosta dugo, ali ne sudjelujem na forumu već me prvenstveno aukcije zanimaju. A kako je ovo ipak topic o aukcijama...eto...
p.s. I da, vjerovao ili ne, Ratko je uistinu (uz BO-a) najpošteniji prodavač stripova. Vidi samo kolikom broju ljudi je poklonio stripove. I ovo ne kažem da se uvlačim njemu jer ionako jako rijetko bidam kod njega (ovo napominjem jer vidim da se ovdje često svaki argument uzima kao ulizivanje nekome). |
Edited by - mystere on 26/12/2009 23:49:08 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41094 Posts
Posted - 27/12/2009 : 01:09:50
|
Sta se trudis da objasnjavas... Koga interesuje, zna ko je Ratko... U raspravu izmedju njega i Dada ne ulazim, ali Ratko je ljudina samo takva.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Caldera
New Member

Croatia
251 Posts
Member since 12/09/2007 |
Posted - 27/12/2009 : 19:12:25
|
quote: Originally posted by kerber
quote:
Prosli su samo 4-5 dana,a ti trcis da ovde postavis neki topik,kao da je proslo tri meseca,i kao da je covek najveca varalica..smesno,umesto da si pisao ovde,mogao si coveku poslati mail,evo ja mu poslao pre nekih 5-6 sati,i covek mi je vec odgovorio....
Koji je tvoj problem? Tko je napisao da mislim da je čovjek varalica? Napisao sam mail i? Da li sam trebao ići na forum odmah pitati, vjerojatno ne ali nisam krenuo s nikakvim negativnostima (kao ti uostalom). Postavio sam jedno normalno pitanje i dobio normalan odgovor od Elve.
I ja sam sa Damirom imao ugodnu suradnju i sve je završeno kako treba. Polako Caldera,imaju ljudi i drugih obaveza,možda skijanje,neki hitan put,ili nešto... Odredi si jedan rok,recimo mjesec dana...
Ok, hvala na savjetu. |
----Mjesto za oglas---- |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 27/12/2009 : 20:51:30
|
I ja sam sa Damirom imao ugodnu suradnju i sve je završeno kako treba. Polako Caldera,imaju ljudi i drugih obaveza,možda skijanje,neki hitan put,ili nešto... Odredi si jedan rok,recimo mjesec dana u kojem ćeš ti poslati 2-3 maila i onda ako se ne javi staviš na forum da ti se pomogne ako je moguće... A Ratko,ovo stvarno ne razumijem.Ovaj topic nema veze s ovim šta si sve napisao,pa mi izgleda ko da si na silu tražio priliku da se razračunaš sa dotičnima jer je očito da je nešto osobno. Moje je mišljenje da je ovo iznošenje prljavog rublja. Da ne mislim da si ok tip,mislio bi da je ovo podlo,ovako mislim samo da je simpatično naivno,ali u svakom slučaju nepotrebno...
Moguće Elvis,sve je moguće.Podlo?...moguće,ali je ništa u odnosu na njihove postupke.Prljavo?...definitivno podlo i prljavo.Osobno?...ne,jedino sam si uzeo za pravo napisati nešto i o "prljavom vešu".Čovjek očito nije informiran o kupnji čim novi strip licitira preko cijene koja je u striparnicama. Ustvari,ja im dođem kao reklama.Naveo bih svakako i pozitivnijih stvari,ali ih ne vidim i ne primjećujem. Naivno?..moguće da nekome tako djeluje,ali napisano je činjenica.Ima tog još,sve u svoje vrijeme,bit će prilike. Forum je javan,slobodno mogu demantirat,ali su se povukli- i to po prvi puta,pa je možda i to znakovito...pozdrav.... |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 27/12/2009 : 21:09:21
|
quote: Originally posted by bubo
Hvala.
Dakle,..
Pozdrav-dveribad
ma bravo majstore,svaka čast na objašnjenju,ti si izgleda ko pravi robin hood,samo je jedno problem ,nešto gledam ove zagore tvoje na aukcijama po 1000 kn ,700 kn stvarno bagatela,prozivaš jedne za skupoću i lihvarenje a ne vidiš sebe ,pa kad si tako plemenit i pošten prodaji i ti stripove fiksno po 100,200 kuna, ali nema šanse bi ti srce stalo..
pozdrav NAJPOŠTENIJEM DILERU STRIPOVA.
Oprosti,meni se čini da ti ne čitaš uopće moje tekstove.Pišem o postupcima i djelima spomenutih preporoditelja bonelijevih stripova u Hrvatskoj(i šire).Cijene su tu samo dio mozaika. Što se tiče mojih aukcija,ne znam.Staviš cijenu koja te zadovoljava ili ponudiš po najnižoj cijeni.Vjeruj mi,ja nikoga ne tjeram da licitira te stripove i koju će oni cijenu postić,ne znam.Jedino što je u mojim moćima,to je stvar inspiracije.Moguće da ću strip nakon aukcije ponudit po nižoj cijeni,moguće je da ću nešto poklonit,vidjet ćemo.... Što se tiče pitanja o fiksnoj cijeni 100,200 kn?...da li bi ti prodao auto koji posjeduješ po 1000 kuna,a znaš da možeš dobit 6-7 tisuća eura?Ipak,kod stripova imaš takvu mogućnost.Evo,ako bi ti platio takve i slične stripove po 100-200 kna,može.Jedino je uvijet da moraš kupit količinu,recimo barem desetak tisuća komada.Ako si voljan,samo se javi i želim ti sretnu trgovinu i dobru zaradu. Kad smo već kod želja i obzirom da revno pratiš moje reklame za cijenjene izdavače,a uz put malo me i vrijeđaš,evo i tebi:...želim ti sve najbolje u Novoj godini,kako tebi,tako i svima oko tebe.Uz puno sreće i zdravlja,molio bih te da pozornije pročitaš što pišem,a ako te to i smeta,ignoriraj me.Ako i dalje čitaš što napišem,a očito se ne slažeš,možemo konstruktivno raspravljat o tom,bez vrijeđanja.Ipak smo odrastli ljudi.Svako dobro. |
 |
|
elva
Junior Member

391 Posts
Member since 22/01/2006 |
Posted - 27/12/2009 : 21:20:21
|
Znaš kako,kad je bog rekao Avramu neka mu nađe 10 pravednika i neće spaliti sodomu... Šta se tiče stavljanja ponude,i ja sam nedavno stavio na taj isti strip više nego što košta,a znam kolika mu je cijena.Tako,došlo mi. Meni je od svega očitog najočitije da je posrijedi nešto između vas.Ne kažem da nije točno to što kažeš,samo mislim da bi to vi između sebe(ili sami sa sobom)trebali riješiti. Jer ovo prozivanje preko medija mi liči na isto sranje na koje smo okruženi svaki dan. Sjednite ko ljudi,pokušajte razumjeti,ako ne,poštujte...nemojte ovako.Možete,ali nemojte.Ili hajte. Ko šta je rekao jedan pametan čovjek,brinem svoju brigu,to me jako veseli.
|
Ja ili drugi,razlike su to posrijedi. Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli. |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 27/12/2009 : 22:02:56
|
quote: Originally posted by dveribad Cijene su tu samo dio mozaika. Što se tiče mojih aukcija,ne znam.Staviš cijenu koja te zadovoljava ili ponudiš po najnižoj cijeni.Vjeruj mi,ja nikoga ne tjeram da licitira te stripove i koju će oni cijenu postić,ne znam.poklonit,vidjet ćemo....
Najnezgodniji trenutak za komentirati tvoje ponovne napade na Dadu & Dadu. No budući da ponavljanje neistine može kod nekih ljudi stvoriti pogrešnu sliku ja ću komentirati pa kud puklo. Moga san i ranije ali mislija san da nećeš ići, ne toliko nisko jer niže ne može, nego tako uporno...
Zašto onda tvoj veliki prijatelj redovito bida tvoje aukcije dok ne dođu do prihvatljive cijene. Uh, da, zaboravija san. Samo Dado & Dado svojim prijateljima omogućuju jeftiniju nabavku.
Ti si fer i na sve kupce gledaš istim očima pa tvoji prijatelji bidaju na tvojim aukcijama. |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 27/12/2009 : 22:33:04
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by dveribad Cijene su tu samo dio mozaika. Što se tiče mojih aukcija,ne znam.Staviš cijenu koja te zadovoljava ili ponudiš po najnižoj cijeni.Vjeruj mi,ja nikoga ne tjeram da licitira te stripove i koju će oni cijenu postić,ne znam.poklonit,vidjet ćemo....
Najnezgodniji trenutak za komentirati tvoje ponovne napade na Dadu & Dadu. No budući da ponavljanje neistine može kod nekih ljudi stvoriti pogrešnu sliku ja ću komentirati pa kud puklo. Moga san i ranije ali mislija san da nećeš ići, ne toliko nisko jer niže ne može, nego tako uporno...
Zašto onda tvoj veliki prijatelj redovito bida tvoje aukcije dok ne dođu do prihvatljive cijene. Uh, da, zaboravija san. Samo Dado & Dado svojim prijateljima omogućuju jeftiniju nabavku.
Ti si fer i na sve kupce gledaš istim očima pa tvoji prijatelji bidaju na tvojim aukcijama.
Navedi ga Renato,koji?Imam ih puno (pokupovao sam ih),pa ne znam na kojeg misliš točno?
Ne zam što to toliko tebe pogađa oko mojeg pisanja i što je tu nisko?Iznosim argumentirane činjenice i istine.Ako ti želiš nešto kontrirat ili otkrit,samo daj.Svakako navedi ime i daj mi dokaz i primjer,a ja ću tebi također.Zašto se ti uopće osjećaš ovdje prozvanim,pa dovoljno su stari i pismeni da sami nešto demantiraju? Navedi svakako primjer i argumentiraj ga.Čestitam ti na hrabrom potezu,dugo ti je trebalo.Što je tu neistina? |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 27/12/2009 : 22:39:32
|
quote: Originally posted by Renky
Ti si fer i na sve kupce gledaš istim očima pa tvoji prijatelji bidaju na tvojim aukcijama.
Znam za nezgodan trenutak i žao mi je.Svima nam se to događa ili će se dogodit.Ponavljam,ljudski,žao mi je.
I ti si moj prijatelj (na nekakav način),zar ne?Ti također ponekad licitiraš na mojim aukcijama,a je se jedino ne mogu sjetit da sam te na to poticao na bilo kakav način.Samo se ti otvori,piši i pitaj. |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 27/12/2009 : 23:08:26
|
Pa evo otvorija san... Konkretno spominješ Tec Color aukciju na ovom topicu. Simptomatično je da je tvoj ( pouzdano ) dobar prijatelj nagura cijenu do one koja je granica isplativosti. Ovo dalje je samo plus. Pa kad već postavljaš provokativnu aukciju onda si moga i žrtvovati ovaj jedan primjerak ( jer si i ranije poklanja stripove, pa i meni, to nije sporno ) i pustit ga da "radi" sam. Tako savršen i popularan strip ne može otići ispod cijene. Ne mogu virovati da si uz onakav opis posumnja da može otići ispod cijene. Trenutna cijena to dokazuje. Istina, ja bidam i bidat ću i dalje na tvojim aukcijama ako bude zanimljivog neBonelli materijala. Kakve to veze ima?
Zašto se javljam u obranu mojih prijatelja?
Možda zato jer smo prijatelji? Šta ti misliš? |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 27/12/2009 : 23:13:08
|
evo da se i ja javim. vjerujem da se dio ovoga odnosi i na mene (razgovor u Palachu pred koji tjedan, makar u alkoholnim parama:) Gaston i ja smo vec dosta dugo (oko 5-6 godina) dosta dobri. Par puta sam mu pomogao oko nekih stvari (nema veze sa stripovima), i najnormalnije mi izgleda da mi daje kao frendu stripove sa popustom. Pa zar ne bi bilo normalno da tada pljujemo po njemu, a ne ovako. Pa zar je postalo sramotno da si bolji sa frendovima i izadjes im u susret? Po meni je to samo znak da je Gaston pravi frend. Dadota ne znam dobro (vidjeli smo se jednom ili dvaput). Znam da si ljut na njih zbog nekih stvari, ali mislim da ovo nije jedna od stvari koja bi ih trebala diskreditirati. |
Mrzim mrznju! |
 |
|
Topic  |
|
|
|