Zadovoljstvo nam je da najavimo izlazak prvog broja stripa Kapetan Miki (Capitan Miki), koji ce se u okviru izdavake kuce Mirabilis pojaviti na kioscima u ponedeljak, 18 januara, naredne godine. Serijal ce obuhvatati epizode koje u Italiji, zemlji porekla ovog stripa, izlaze u okviru edicije "Edizioni IF", planirano je izdavanje jedne sveske mesechno, po ceni od 220 dinara. Takodje, planiramo da od marta krenemo sa detektivskim stripovima Julija i Nik Rajder, u ritmu jeno izdanje mesechno.
Poshtovanje i svako dobro za predstojece praznike redakcija Mirabilisa.
Jebes Juliju kad je Miki tu.. A posto nisam neki strucnjak za italijanske edicije, moze li mi neko objasniti da li je to od broja jedan? I zna li se ista o broju stranica, naslovnicama, o izdavacu generalno..??
Jebes Juliju kad je Miki tu.. A posto nisam neki strucnjak za italijanske edicije, moze li mi neko objasniti da li je to od broja jedan? I zna li se ista o broju stranica, naslovnicama, o izdavacu generalno..??
Trebalo bi da furaju od broja 1,a naslovne su valjda orginalne..Ma samo nek ide bre..
Bojim se da je u pitanju mali izdavač novajlija, koji sa svojim skromnim i ne pretjerano atraktivnim izborom strip junaka, neće daleko dogurati... No, nadam se da nisam u pravu.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Bojim se da je u pitanju mali izdavač novajlija, koji sa svojim skromnim i ne pretjerano atraktivnim izborom strip junaka, neće daleko dogurati... No, nadam se da nisam u pravu.
Slažem se. Dobili smo još jednog Horusa, Abatona ili čak i Wizarda...
A posto nisam neki strucnjak za italijanske edicije, moze li mi neko objasniti da li je to od broja jedan? I zna li se ista o broju stranica, naslovnicama, o izdavacu generalno..??