Author |
Topic  |
Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 31/12/2009 : 18:34:27
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by Colt
I posle ako se taj tvoj ESP ne obistini u dogledno vreme da te razotkrijemo kao laznog insajdera? Btw, ovo oko slaganja nesto ne funkcionise, Bruce i Ultras se slazu sa mnom a rekao bih da ti imas suprotno misljenje 
Il' si se napio,il' si poludeo,il' si pod neke lake droge   Ne zbog posta,nego - stavio si smajlic     
To sam i ja primetio i nisam mogao da verujem  Nova godina je, pa cemo Coltu oprostiti   
Pa vidite da i on ima dušu  |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7982 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 31/12/2009 : 20:28:19
|
quote: Originally posted by vronski 2
Koliko se sećam Juliju i Nika sam najavio još u oktobru, pre sajma knjiga jer je cela priča već tada bila uveliko u jeku i tada nisam mogao da kažem detalje ali sam rekao da će se sam izdavač oglasiti krajem godine kao što je i bilo. Mirabilisa je vrlo ozbiljan izdavač sa dugoročnim planom izdavanja i prema tome strpite se još samo malo, 18 januar je tu... A dotle SVIMA SREĆNA 2010. GODINA!!!!
vronski,ako je ovo neka sabotaza,ima te upucam sa colt 45.   |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 31/12/2009 : 21:06:31
|
ako je ovo sve foluška treba mu banovati i praunuke sa sajta :D ustvari sve učesnike prevare banovat iz ove dimenzije :D |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 01/01/2010 : 05:35:19
|
I posle ako se taj tvoj ESP ne obistini u dogledno vreme da te razotkrijemo kao laznog insajdera? Btw, ovo oko slaganja nesto ne funkcionise, Bruce i Ultras se slazu sa mnom a rekao bih da ti imas suprotno misljenje 
Nisam se dobro izrazio, a sad je bezveze da editujem. Kad bih imao bar E od ESP igrao bih loto i uzivao u rezultatima tog dara. Rekoh vec da ja zaista prizeljkujem da to sve krene, posebno Julia jer mi bas nedostaje strip tog tipa, ali necu da se radujem pa da se posle razocaram, bolje je da se prijatno iznenadim kad se stripovi zaista pojave na kioscima |
 |
|
Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2524 Posts
Member since 01/08/2009 |
Posted - 01/01/2010 : 16:12:32
|
Ako im je vjerovati - ovo bi trebala biti naslovnica za prvi broj... Lijepo izgleda u originalu, nema šta!

Miki broj 1 Epizode: I rangers del Nevada i Lo chiamavano El Loco |
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože. |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 01/01/2010 : 16:15:29
|
quote: Originally posted by Tornadomaster
Ako im je vjerovati - ovo bi trebala biti naslovnica za prvi broj... Lijepo izgleda u originalu, nema šta!

Miki broj 1 Epizode: I rangers del Nevada i Lo chiamavano El Loco
fino... |
 |
|
psycho
New Member

212 Posts
Member since 12/08/2009 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 01/01/2010 : 16:50:17
|
Nemojte, molim vas, ko Milojko Pantic protiv Peruanaca ( Iranaca, lapsus tako svojstven njemu)... Po mom casovniku ostalo je...  |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
 |
|
danielp
Senior Member

Serbia
1389 Posts
Member since 29/05/2004 |
Posted - 02/01/2010 : 16:56:24
|
I sta? kao Nathan, Miki, Nik i Julia? Nisam neki hejter, ja bi bio najsrecniji da je sve to stvarno! Od silne zelje smo poceli da dobijamo haludze! |
 |
|
danielp
Senior Member

Serbia
1389 Posts
Member since 29/05/2004 |
|
todorko
New Member

Serbia
154 Posts
Member since 19/08/2009 |
Posted - 04/01/2010 : 21:56:38
|
A zna li se kako su resili problem sa naslovnicama koje je crtao Claudio Castellini, ako krecu sa Nathanom od prvog broja? |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 04/01/2010 : 21:57:58
|
quote: Originally posted by danielp
I sta? kao Nathan, Miki, Nik i Julia? Nisam neki hejter, ja bi bio najsrecniji da je sve to stvarno! Od silne zelje smo poceli da dobijamo haludze!
i legs |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7982 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 04/01/2010 : 22:04:26
|
quote: Originally posted by todorko
A zna li se kako su resili problem sa naslovnicama koje je crtao Claudio Castellini, ako krecu sa Nathanom od prvog broja?
k.miki ce presuditi?ako vidimo njega na kiosku,onda cemo lako za natanove naslovne.     |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 04/01/2010 : 22:13:24
|
Koliko znam problem je bio prvi broj, mozda su dobili dozvolu isto onako kao sto je Libellus dobio dozvolu za GrandeRistampu... ionako je ranije sve islo preko Rustemagica. |
 |
|
todorko
New Member

Serbia
154 Posts
Member since 19/08/2009 |
Posted - 04/01/2010 : 22:23:26
|
Koliko znam problem je bio prvi broj
Ja sam mislio da je problem u svim naslovnicama koje je crtao Castellini, a ima ih valjda preko 50. Pitam zbog toga sto sam procitao na ovom forum da je Bonelli u svadji sa doticnim. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Posted - 04/01/2010 : 22:25:00
|
Onda bi i SD imala problema da izdaje Nathana. Mislim da je samo prvi broj u pitanju... uostalom, videcemo uskoro sta ce da smisle. |
 |
|
Bardho
Senior Member

1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 04/01/2010 : 22:59:20
|
Onda bi i SD imala problema da izdaje Nathana. Mislim da je samo prvi broj u pitanju... uostalom, videcemo uskoro sta ce da smisle.
Problem je u svim naslovnicama. Ni Libellusovci za svoje knjige nisu uspjeli dobiti prava na naslovnice, a SD je dogovorila posao prije svađe. |
 |
|
Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 06/01/2010 : 02:07:07
|
Raduje me sto vidim da se prica o Napoleone,Jan Dix,Julia,Volto i Greystorm....tu mi fali Karavan ali za ove naslove mogu da racunaju na mene...ako bude iole kvalitetno izdanje.
Miki je smesno pocinjati ali kapiram da racunaju da kod nas i dalje ta generacija najvise uzima stripove... Nick mi nikad nije bio bas nesto i Julia ga kao krimi strip sisa uzduz i popreko....Nathan mi je ok ali je sve to previse otislo u multiverzum i sl za jedan bonelli,a leggs mi deluje maximalno glupo kao zasebna edicija,jos one crteze koje sam video.....uzas!!
drzi, fige da zazivi!!!!        |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Posted - 06/01/2010 : 02:16:44
|
Nazalost, lako je moguce da ce upravo Miki biti najprodavaniji... strip koji je izumro jos pre 40 godina, sa maksimalno naivnim i nesuvislim epizodama. Legs ce verovatno najslabije da se prodaje, malo ko je cuo za nju i izdavac ce morati da ima mnogo strpljenja dok je publika prihvati. |
 |
|
Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts
Posted - 06/01/2010 : 02:43:17
|
Nazalost, lako je moguce da ce upravo Miki biti najprodavaniji... strip koji je izumro jos pre 40 godina, sa maksimalno naivnim i nesuvislim epizodama. Legs ce verovatno najslabije da se prodaje, malo ko je cuo za nju i izdavac ce morati da ima mnogo strpljenja dok je publika prihvati.
ma to je suludo....trebalo je da sacekaju da se publika upozna sa leggs kroz nathana pa onda da eventualno najave zaseban serijal...ali dobro,mozda iza celog projekta stoji neka jaca lova tipa vc,pa ce moci sebi da priuste period obrazovanja publike a sa nekom smesnom prodajom,bar za neke junake..... A za Mikija...ja ne kontam odusevljenje,ja sam ga nesto malo citao kao klinac,pa to je bilo truba i u ono vreme....I dalje mislim da sem entuzijasta sa foruma i ponekog old school fana to niko nece uzimati.Moj pik je da ce Nick i Natan da im povuku prodaju. A onda se postavlja i pitanje ko ce,osim mene,da kupi Napoleona i Jana Dixa????       |
|
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
|
Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts
Posted - 06/01/2010 : 03:56:00
|
heheheheheheheeheh mozda ali samo ako mu kao kompenzaciju za to obecaju da ce oteti prava za magicnog Wizardu!!!!!!
          |
|
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19564 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 06/01/2010 : 09:02:29
|
Nick i Nathan da povuku prodaju,koje naivnosti? Nicka je Slobodna ukinula poslje 3 broja(ili dva?) a Nathana je Bernard dugo držao na respiratorima dok nije ni on izdahnuo...čemu se zavaravati, od Kapetana zavisi i život ostalih junaka, kako je Magični završio kod Sistema,Sfere,Wizarda valjda več vidite da kvaliteta nije mjerilo prodaje...kupuju se provjerene "stare stvari" dopalo se to nekome ili ne...Miki je naivan, ali ljubko naivan,Smuk i Salaso razbijajo ono sivilo priča,crtež od esse-geese je vrhunski, a cijena če za tako debelo izdanje sigurno bit povoljna... Naslovnice od Mastertuona nisu vrh ali so solidne i zanimljive... Povučeni dobrom prodajom Ludensovog Bleka i Marka evo povukli su pravi potez... Vi bi da stave na "nepoznate"junake kao Legs,Juliju(vidi njenu sudbino kod Van Gogha), Karavan,Volto i što šta još...Nadam se i što više tih izdanja ali kad se uhodaju sa provjerenim junacima, šta če mi 2 broja Legs ili 3 Julije? Več su mi i dvije žene u kuči previše. Dobro, uhvatili se i novi junaci kod VČ, ali bez provjerenih Zagora(sa pratečim izdanjima), Dilana, Texa i Mister Noa...teško bi izlazio i Baron,Dampir o ostali. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 06/01/2010 : 10:12:02
|
quote: Originally posted by Bruce Wayne
A onda se postavlja i pitanje ko ce,osim mene,da kupi Napoleona i Jana Dixa????      
Ja |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21801 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 06/01/2010 : 10:39:15
|
Složio bih se sa Tellerom i Coltom potpuno.Miki će definitivno povući prodaju, iako su Nik,Julija i Natan bolji, ozbiljniji ,.... Inače Miki je strip sa kojim sam počeo, tako da mi je izuzetno drag i kupovaću ga iako ga imam skoro kompletnog od ZS (nedostaje mi Miki i Smuk u obruču), a pretpostavljam da će ga kupovati i ostali od stare garde, ako ništa ono zbog svoje dece. @Vejn & Colt normalno da ću kupovati i Napoleona i Dixa, kao i sve što izađe na kioscima a nije deseti reprint Zagora ili Bleka. Inače izbor Mirabilisa je skoro pa savršen.Ovde mislim na Legs.Po mom ukusu , bolje da umesto nje ide neki od kraćih serijala kao Gea ili Volto, pa i Brendon je daleko bolje rešenje! |
Markose,do neba ti hvala!!! |
 |
|
Topic  |
|