Author |
Topic  |
Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
Posted - 18/01/2010 : 15:02:33
|
Pa ne vidim razlog zasto bi neko iznosio lazi i kakvu korist ima od toga,stripovi ce izaci samo polako... |
Nemam potpis... |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11986 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 18/01/2010 : 15:05:43
|
quote: Originally posted by vronski 2
Zašto lepo ne sačekate 18 časova pa će onda sve biti jasno? Informacije koje sam imao za danas sam i izneo, pre nekih tri sata sam dobio potvrdu o održavanju konferencije u SKC-u.
Ala će ovi topic večeras imati dodatnih 40 stranica di ćete se izvinjavati Vronskom i moliti za oprost!    |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7983 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts
Member since 05/04/2009 |
Posted - 18/01/2010 : 15:22:32
|
[/quote]
Ala će ovi topic večeras imati dodatnih 40 stranica di ćete se izvinjavati Vronskom i moliti za oprost!    [/quote]
To se isto i ja milim.Optuzujemo coveka,znaci nema nista od toga.A opet,niko ne napusta forum sto znaci da se svi potajno nadaju da ce Miki ipak izaci. |
 |
|
Zorgoljub
Starting Member

Serbia
16 Posts
Member since 04/01/2009 |
Posted - 18/01/2010 : 15:24:06
|
Ne mogu da verujem da nigde nema skena stripova. Zar je to državna tajna. Ako je već danas trebao izaći trebali bi nesto videti, makar nekakav logo. |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 18/01/2010 : 15:35:10
|
quote: Originally posted by mrmada
Ala će ovi topic večeras imati dodatnih 40 stranica di ćete se izvinjavati Vronskom i moliti za oprost!    [/quote]
To se isto i ja milim.Optuzujemo coveka,znaci nema nista od toga.A opet,niko ne napusta forum sto znaci da se svi potajno nadaju da ce Miki ipak izaci. [/quote] DRUZE BIO SAM U S.K.C.NEMA KONFERENCIJE ZA STAMPU ,JEDINO AKO KRIJU STO JE MOGUCNOST 1%.
|
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 18/01/2010 : 15:43:20
|
Jednog će dana snimiti film o ovome. Bez ljutnje, ali vi dragi forumaši u tom filmu ispadate bedaci, bilo tog stripa ili ne. Vronskog će glumiti Danny deVitto, a žanr će biti komedija/drama (flashbackovi sa zlostavljanjem). |
itsyourworldyoucanchangeit |
 |
|
djukak
Senior Member

2981 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 18/01/2010 : 15:47:03
|
Biće, biće. Ajmo Vronski. Verujemo u te... :) |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
|
psycho
New Member

212 Posts
Member since 12/08/2009 |
|
vronski 2
Senior Member

2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 18/01/2010 : 16:07:36
|
Dakle, hajmo ovako, strpite se svi još ova dva sata koliko je ostalo do najavljene konferencije za štampu i ako je bude biće i Mikija, to je bar jasno. Sve informacije koje sam prenosio ovde dobijao sam kao zvanične stavove izdavačke kuće "MIrabilis" i zaista ne vidim ijedan racionalno-logički razlog zbog čega bi neko više od mesec dana gubio vreme na dezinformacijama?! Prestanimo sa raznim "teorijama zavere" a ako od svega ništa ne bude prvi ću se javno ovde izviniti i priznati da me je neko žestoko prevario kao i sve vas ali nemojmo presuđivati unapred i bez argumenata! |
 |
|
psycho
New Member

212 Posts
Member since 12/08/2009 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
|
mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 18/01/2010 : 16:26:48
|
quote: Originally posted by vronski 2
Dakle, hajmo ovako, strpite se svi još ova dva sata koliko je ostalo do najavljene konferencije za štampu i ako je bude biće i Mikija, to je bar jasno. Sve informacije koje sam prenosio ovde dobijao sam kao zvanične stavove izdavačke kuće "MIrabilis" i zaista ne vidim ijedan racionalno-logički razlog zbog čega bi neko više od mesec dana gubio vreme na dezinformacijama?! Prestanimo sa raznim "teorijama zavere" a ako od svega ništa ne bude prvi ću se javno ovde izviniti i priznati da me je neko žestoko prevario kao i sve vas ali nemojmo presuđivati unapred i bez argumenata!
mislim da je vise nego jasno. Ti si tvrdio kako je rec o ozbiljnom izdavacu i kako je sve 100% sigurno, a sad kazes 'sacekajmo da vidimo'. |
 |
|
HarryBlock
New Member

160 Posts
Member since 21/04/2006 |
Posted - 18/01/2010 : 17:00:19
|
@vronski 2: Prosle nedelje si se izdavao za nekog sa zvanicnom funkcijom u Mirabilisu (ili bar za nekog ko se redovno druzi sa vlasnikom ili glavnim urednikom), sto se iz ovih tvojih citata moze lepo videti:
Dajte ljudi prekinite sa tim odbrojavanjem i sličnim glupostima, pa ne poleće raketa sa Kejp Kanaverala već izlaze novi stripovi! Znam da je iščekivanje veliko ali zašto stvarati nekakvu nepotrebnu tenziju posebno jer izdavač vrlo ozbiljno radi, Miki kreće 18 januara a biće tu i još nekih iznenađenja plus ali samo vas molimo za malo strpljenja do ponedeljka...
Imam čast da vam u ime izdavačke kuće Miralibis i njenog direktora gospodina Živadina Stevanovića najavim promociju prvog broja edicije "Kapetan Miki" koja će biti održana u velikoj sali Studentskog kulturnog centra u ponedeljak, 18. januara sa početkom u 18 časova. Sa posebnim zadovoljstvom najavljujemo dolazak gospodina Korada Mastantuona koji će kao autor naslovnih strana Kapetana Mikija potpisivati prvi broj! Takođe, tokom boravka naših predstavnika u Milanu sklopljen je dogovor sa "Sergio Bonelli" kućom i dobijena prava za edicije "Napoleone", "Brendon" i "Jan Dix" koji će stratovati od septembra! Očekujte uskoro nove vesti i nova iznenađenja iz Miralibisa! S.Milovanović
Promocija je u ponedeljak u 18h u velikoj sali SKC. Naši saradnici su upravo danas uspeli da obezbede ovaj termin jer su kasniji termini već zauzeti.
Nadam se da me razumete jer sam do pre izvesnog vremena mogao da iznosim insajderske podatke ali to je sada nemoguće jer sam vezan za određenu izdavačku kuću i mogu iznositi samo njene zvanične stavove i saopštenja. Hvala
Mirabilis će sve zvanične informacije objavljivati preko svog profila na FB kao i preko zvaničnog sajta koji startuje početkom februara. Sve što budem iznosio na ovom forumu biće zvanični stavovi Mirabilisa i nema potrebe da mi se šalju privatne poruke jer neću odgovarati na bilo kakva pitanja u vezi izdavačke kuće koju predstavljam preko privatnih poruka.
A, sad se vadis, kao samo si dobijao mailove koje si (jadan, naivan) samo prosledjivao (u najboljoj nameri) na forum. Pa te poruke je mogao da ti salje desetogodisnjak iz komsiluka da te lozi, ti si ipak pricao kao da si veoma upucen u sva dogadjanja oko novog izdavaca. Mislim da si ili naivniji od prosecnog citaoca Velikog Bleka (koji veruje da je "Kanada francuska kolonija koja se bori za slobodu protiv Engleza"), ili si totalno poremecen lik koji kadr racku na to sto mesec dana pravi budalama ljubitelje stripa. |
... Sveti Sava nego ko drugi bre! Kad sam upoznao coveka, imao sam religiozne vizije majku ti jebem! Halucinirao sam ko da sam pio nitro farbu. ("Velja Ilic" - Nikad Izvini) |
Edited by - HarryBlock on 18/01/2010 17:02:13 |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 18/01/2010 : 17:01:19
|
quote: Originally posted by vronski 2 i zaista ne vidim ijedan racionalno-logički razlog zbog čega bi neko više od mesec dana gubio vreme na dezinformacijama?!
Vidi li itko? Pa ipak sate i dane bavuljamo po ovom forumu i netu. 40 i kusur stranica topica! Alo?! Nije to za bacit. Možda da ponudimo zdravstvrenom da na nas potroše silna cjepiva kontra svinjske gripe. Možda pomogne... nauditi sigurno neće. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts
Posted - 18/01/2010 : 17:11:56
|
Ajmo narode,izdrzi.Jos samo jedan sat.Da li imamo nekog predstavnika ovog topika koji sad džonja i smrzava se ispred SKC-a u nadi da ce videti gdina Mastantuona?Ako ga imamo,ajde lepo da sacekamo da se vrati sa konferencije,sedne za komp i lepo nam iznese svoje utiske.. |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 18/01/2010 : 17:13:17
|
quote: Originally posted by mezzano
Mozda postoji jos neki SKC...
Skriveni Kulturni Centar? |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
|
Topic  |
|