Author |
Topic  |
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 18/01/2010 : 23:17:54
|
Ja baš mislim da smo se mi lipo zajebavali... danas pogotovo. Za koji dan će neka nova šarena laža i tako to...
PS Hoće li Julia od prvog broja i u normalnom formatu? |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 18/01/2010 : 23:18:56
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Boli me sutko za Mikja,hoce li Julia na vreme da izadje
Ja sam gotovo siguran da hoce. Odma' posle Mikija.  
A kad se setim da sam te prekinuo u pijenje da ti javim za Juliju... |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 18/01/2010 : 23:21:24
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by radulovic marko
STO BIH NEKO OVO RADIO, ZAR JE NEKO TOLIKO LUD DA MOZE DA PROJEKTUJE U SVOJOJ GLAVI I ZAJEBAVA STOTINAK LJUDI BEZ IKAKVOG RAZLOGA.DANAS SAM REKAO VEC DA NEKO I NEKA KUCA ISPITUJE INTERESOVANJE ZA KAPETANA MIKIJA , MISLIM DA JE TO LOGICNO AKO NIJE TO ONDA TOG LIKA TREBA NACI I DOBRO GA PREBITI.
Isključi capslock. I pri prvoj sledećoj pretnji letiš na sedam dana.
Ma zabole me i da me izbace na 77 godina ,to je fora i ovde i u susednim drzavama politicari rade sta hoce zajebavaju normalan narod prave ratove i sranja i na kraju opet ispastaju neduzni,serem se na ceo balkan i nas mentalitet. |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
Floyd
New Member

Serbia
264 Posts
Member since 25/05/2002 |
Posted - 18/01/2010 : 23:34:17
|
quote: Originally posted by wele
takav je vajat erp    
Wele, gdje je onaj strip klub Mister NO? Obigrao sam sve na onom trgu iza Nikic poslovnog centra ali nisam nasao ni naznaka da se tamo mogu naci stripovi. |
The time is gone, the song is over, thought I'd something more to say... |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 18/01/2010 : 23:39:33
|
Ljudi , kako je dobar ovaj topic! Čak ni profesorov "zahtev Bernardu" mu nije ni ni prići! Ludilo; čitam, smejem se i ne mogu da verujem, Bože, kakvi likovi ( uključujući i mene);samo Radulović Marko je najjači - kapa do poda! Evo ja na ovo sve gledam na ovaj način : malo smo se radovali lepim vestima, danas smo se ludo zabavljali, ostaće nam mesečno u džepu hiljadu dinara više koji se mogu iskoristiti na kupovinu Usagija,Zekana,Linkolna,Riđobradog,Bluberija,Bonea,.. što je mnogo zahvalnija kupovina na kraju krajeva! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 18/01/2010 : 23:39:36
|
U svetu postoji nigerijska prevara, u nas je izvedena prevara (neslana sala) bez troskova. Zamislite da su poceli da uzimaju pare za mesecnu pretplatu? Verujem da bi se ljudi pecali... Mada, da sam ja mozak, palio bih ljude sa Asteriksom, onda bi tek napravio haos... Naravno, tako drzak i pokvaren nisam, ali ovi sto se smejulje u pozadini, jesu. Ako su i hteli da se zezaju sa Vronskim (ako nije i sam upleten, u sta sumnjam), onda su pogresili adresu. Nije ispao on budala, nego ljudi sa ovog foruma... Meni samo nije jasno kako su mogli mesec dana da lazu ljude, mnogo je to, bas moras da imas specifican profil da bi radio tako nesto  |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts
Posted - 18/01/2010 : 23:43:04
|
A još kad bi znali KO stoji iza ove prevare...hehehehehehe...
Što volim kad sam u pravu...  
Neću da vam kažem, mućnite malo ko bi mogao da bude ovaj Gonzo. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 18/01/2010 : 23:46:17
|
E pa i ja znam ko je Gonzo, ali priča ne ide u tom smeru! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3924 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 18/01/2010 : 23:50:23
|
Odlican topic...   |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
 |
|
SlajeR
New Member

Yemen
264 Posts
Member since 10/06/2003 |
Posted - 18/01/2010 : 23:54:33
|
joooooo,kakva jebarda.. citam i ne verujem.. mesec dana zavlacenja?a mozda i pre.. a stvarno ima dokonih ljudi... ps: a i bilo je i suvise LEPO da bi bilo istina..  |
Opusti misli i uci plivati.. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 18/01/2010 : 23:58:59
|
ok zajebavali su nas...
ali što i dalje gubimo vrijeme na ovaj topik i ovaj događaj
mogao sam pročitati treći broj nathana
odron |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Posted - 19/01/2010 : 00:07:47
|
Mislim da je i dp nesto naslucivao, sto ce reci... da je i dp znao za prevaru. Ne... dp je Colt. Ko je ono bese rekao za Cobiss? Duh koji hoda? Mora da je i on tu ucestvovao... on je dp, naravno. A danielp je gledao na sajtu APR... oho, on je Colt. A mrmada je imao lepu rec za vronskog... ko li je on... Duh koji hoda? Postaje napeto... |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Posted - 19/01/2010 : 00:09:43
|
quote: Originally posted by Floyd
quote: Originally posted by wele
takav je vajat erp    
Wele, gdje je onaj strip klub Mister NO? Obigrao sam sve na onom trgu iza Nikic poslovnog centra ali nisam nasao ni naznaka da se tamo mogu naci stripovi.
nema natpisa...pored foto deja,mala,narandzasta radnja,bijela vrata,ako malo bolje pogledas prepoznaces poster mr noa na vratima imas i topic ovdje nvo mr no ujutro cu ti napisati tel. broj kluba,mrzi me sad da trazim vizit-kartu |
Edited by - wele on 19/01/2010 00:12:13 |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Posted - 19/01/2010 : 00:11:14
|
quote: Originally posted by Colt
Mislim da je i dp nesto naslucivao, sto ce reci... da je i dp znao za prevaru. Ne... dp je Colt. Ko je ono bese rekao za Cobiss? Duh koji hoda? Mora da je i on tu ucestvovao... on je dp, naravno. A danielp je gledao na sajtu APR... oho, on je Colt. A mrmada je imao lepu rec za vronskog... ko li je on... Duh koji hoda? Postaje napeto...
Sad ti je lakse. U svakom postu imas tonu ironije, a sto se pecas, ne znam... Verovatno funkcionises na toj dozi koju svima serviras...  |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Posted - 19/01/2010 : 00:14:12
|
Renky, ti se obogati na naslovnicu Ce bude skuplja od sve petlovi od Paju Jovanovica  |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 19/01/2010 : 00:15:42
|
Neću da vam kažem, mućnite malo ko bi mogao da bude ovaj Gonzo.
Ko? Red je da znamo ko podjebava mesec dana ovde. Ne vidim sto bi Gonzo bio bitan za ovu pricu? Valjda je bitan vronski 2? |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 19/01/2010 : 00:17:41
|
Već vidin tko će ( jedini ) profitirat od ovi topik.
PS za Modulatora Znan skijat, nek' san dalmoš, pa može isplata i u zimovanju po Alpama. Po Alpama da, naglasak na PO, jerbo kad stanen na skije nitko ne zna di ću se zaustavit. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 19/01/2010 : 00:21:38
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Neću da vam kažem, mućnite malo ko bi mogao da bude ovaj Gonzo.
Ko? Red je da znamo ko podjebava mesec dana ovde. Ne vidim sto bi Gonzo bio bitan za ovu pricu? Valjda je bitan vronski 2?
Bas i mene zbuni Lovac. Bez obzira ko je Gonzo po imenu i prezimenu, to je lik koji je ovde tvrdio da je sve navlakusa. Neces valjda da kazes da je on otvarao sve one stranice na Fb, Krstarici itd., a ovde tvrdio nesto drugo.  |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 19/01/2010 : 00:21:48
|
quote: Originally posted by wele hunter,naslovnica MLIKI je moja!!!!
Samo se ti zajebaji
PS Ako znaš konobarit bidaj slobodno možeš odradit. Posa je iz snova, lokal na plaži, koke, sunce i more. U nabrojenom ja uživam a ti drnčiš pa ti ja na kraju lita ukratko prepričam kakva je bila sezona. I ne boj se, ima pauza za spavanje... osim vikendom. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Posted - 19/01/2010 : 00:24:36
|
quote:
Bas i mene zbuni Lovac. Bez obzira ko je Gonzo po imenu i prezimenu, to je lik koji je ovde tvrdio da je sve navlakusa. Neces valjda da kazes da je on otvarao sve one stranice na Fb, Krstarici itd., a ovde tvrdio nesto drugo. 
Slicno tome, onaj koji je otvorio te stranice ne bi trebalo da govori o njima u superlativu, ako ne zeli da ga uoce kao preterano optimisticnog. Pa ti sad razluci... |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts
Posted - 19/01/2010 : 00:26:14
|
Renky, vec sam ti uplatio skijaski aranzman. Samo, prvi slobodan termin ti je tamo posle Mafesta, valjda nije problem? ;) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Topic  |
|