forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mirabilisa - Novi izdavac?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 72

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/01/2010 : 08:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---
Obzirom da Manhunter zna ko stoji iza svega (bar je tako napisao u jednom postu), onda je i on posredno, svojim cutanjem, deo toga.

Daj ne lupaj, molim te.

Član Gonzo napiše: "Vec sam rekao cenjenom Moderatoru ko sam, nisam mitoman ko Vronski, samo sam hteo da ukazem ljudima na ovom forumu da ne veruju svakom, internet je ipak virtual disastor!
Nemojte dozvoliti da vas vise ovako nasanjkavaju.
Zbogom my friends (uuu kakva patetika) pretvoricu se u patiku!"

I ja se mislim kako mi je i kad to rekao???? A iz ove rečenice zaključim da on upravo stoji iza svega. Tek kasnije odem da proverim mejl i vidim da mi je stigla poruka od Gonza, gde mi on priznaje da je jedan od članova koji su izbačeni i da mu je ovaj account bio samo "da ukaže ljudima kako su lakoverni". Moj zaključak-on stoji iza svega.

Tako da nisam ja ništa znao "ranije" i ćutao dok ste se vi palili.
Ne znam kako si to zaključio?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/01/2010 : 08:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Jedino što sam možda pogrešno "čitao između redova", pa Gonzo ipak nije mastermind, a onda sve ostaje na vronskom, da nam objasni zašto se predstavljao kao član te izdavačke kuće, najavljivao sve ovo bez ikakve provere itd...

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/01/2010 : 08:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Ja samo razmisljam kakva bi to osoba bila, kad bi napravili mix između vronskog, 1eura i stinkyja. Gdje bi bio kraj takvoj osobi. :)))))
Mozda sljedece godine. ;))

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 19/01/2010 : 08:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by HarryBlock

Ja sam jedini koji ce se izviniti Vronskom.
Naime, veceras sam svratio u SKC da licno proverim pricu oko Mirabilisa. Liku kojeg sam sreo na ulazu sam rekao da sam dosao ili na promociju novog strip izdavaca ili da izlemam Vronskog whichever comes first! I to sam zaista planirao (vise ovo drugo, jer sam u prvu mogucnost veoma sumnjao). Medjutim kad sam video Vronskog kako okupljenima objasnjava detalje oko "zavere", uverava ih da i dalje ima mailove od fantomskog vlasnika Mirabilisa i cak pokazuje pozive i sms-ove na svom mobilnom, ukapirao sam da je on samo jako naivan covek, zaljubljenik u stripove, koji je hteo da pomogne, malo ispromovise novog izdavaca i ujedno ispadne baja u drustvu (na forumu).
Da je on stvarno smislio celu zajebanciju, ne bi nesrecnik dosao u SKC i pravdao se ljudima. On se tada (oko 18.30) jos uvek nadao da ce nesto mozda ipak biti od cele price.
Ono sto mu zameram je sto kao novinar nije prvo proverio verodostojnost izvora informacija, upoznao izdavaca, nego je olako prenosio sve sto mu je taj tenkre slao na mail. I jos je poceo da se predstavlja kao neki faktor u toj nepostojecoj firmi.
Ja vise nisam ljut na njega, imao je covek dobre namere.

Potpuno se slazem sa ovim obrazlozenjem...
Ne kontam ove likove koji prete Vronskom fizicki...sexualno...i jos ne znam ni sam kako...covek je samo ispao naivac u citavoj zavrzlami...manje vise svima nam se moze dogoditi slicna situacija...da padnemo na "dobru" pricu

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1388 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 19/01/2010 : 08:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by ---dp---
Obzirom da Manhunter zna ko stoji iza svega (bar je tako napisao u jednom postu), onda je i on posredno, svojim cutanjem, deo toga.

Daj ne lupaj, molim te.

Član Gonzo napiše: "Vec sam rekao cenjenom Moderatoru ko sam, nisam mitoman ko Vronski, samo sam hteo da ukazem ljudima na ovom forumu da ne veruju svakom, internet je ipak virtual disastor!
Nemojte dozvoliti da vas vise ovako nasanjkavaju.
Zbogom my friends (uuu kakva patetika) pretvoricu se u patiku!"

I ja se mislim kako mi je i kad to rekao???? A iz ove rečenice zaključim da on upravo stoji iza svega. Tek kasnije odem da proverim mejl i vidim da mi je stigla poruka od Gonza, gde mi on priznaje da je jedan od članova koji su izbačeni i da mu je ovaj account bio samo "da ukaže ljudima kako su lakoverni". Moj zaključak-on stoji iza svega.

Tako da nisam ja ništa znao "ranije" i ćutao dok ste se vi palili.
Ne znam kako si to zaključio?

Moderatore, bas se vidi da nisam od reci (i to mi je mana), iako sam se zakleo da necu vise na ovaj forum zbog tebe, ipak me jako vuce. Dodjem ujutru na posao, pa pogledam (sta cu kada je ko droga
Ovako - prvo vidim da bacas sumnju na Gonza. Ja sam Gonzo, buduci da sam se zarekao da necu dolaziti na forum, otvorio sam Gonzo account kako bi ispao "covek od reci", - Necu na forum (lazovcina sam sta cu
Drugo - u PM koji sam ti poslao sa Gonza, nisam ti direktno rekao da sam Danielp, iako sam ti to nagovestio (pa sam mislio da si skontao) ' a ti si na sve to obrisao Gonzo profil (i naravno nisi ukapirao ko je Gonzo) sto se mene tice mozes javno objaviti moj PM pa nek ljudi procene.
To sam sve uradio zato sto se od pocetka borim protiv ljudi tipa Vronski (ili sto neki kazu Vonjski).
I kao trece ja u svom profilu imam ime i prezime, savest mi je cista i nikog se ne krijem, mogu vam dati i adresu, pa ako neko oce da dodje da me to licno pita.
Vec mesec dana mi omalovazavas postove a nekima dopustas psovanje, vredjanje, caps lock
I sad vrhunac svega, navodis da si siguran da Ja (odnosno Gonzo) stojim iza prevare Mirabilis!
Odlucio sam da ostanem na forumu uprkos svemu, a ako mi budes ugasio ovaj account, hocu da ljudima das i obrazlozenje zasto.
_Uh od ovoga zaboli glava, necu se vise mesati u ovakve stvari, samo cu komentarisati stripove. A i ti si verovatno OK lik samo se jednostavno ne slazemo.
pozz
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/01/2010 : 08:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Kao što rekoh, pogrešno sam razumeo tvoju rečenicu "da si ovim hteo da ukažeš ljudima da ne veruju svakom". To je to. Gonzo account nije ugašen, već zaključan, pošto si i sam priznao da je dupli nick.
Moja greška, pošto sam sumnjao na nekog drugog. Zato i nisam rekao na koga sumnjam, pošto nisam bio siguran 100%. Ali eto, sad smo i to saznali.

Samo mi,molim te, kaži gde sam ja to omalovažavao tvoje postove????

Go to Top of Page

gregorbikupil
Junior Member

Slovenia
428 Posts

Member since 13/03/2008

Posted - 19/01/2010 : 09:09:52  Show Profile Show Extended Profile  Send gregorbikupil a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Odoh da vidim da Miki nije možda izašao

Jesi bio?? Ima nečeg?
Jesi pito kad če Legs

Avatar mi je super... malo nihilisticki... a i sporo se nalaže... evo, sad ce...
Go to Top of Page

gregorbikupil
Junior Member

Slovenia
428 Posts

Member since 13/03/2008

Posted - 19/01/2010 : 09:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Send gregorbikupil a Private Message
Iskreno se nadam...
da ova "mirabilis" zajebancija nije samo to....
da su iza nje ljudi s novcima....
koji zaista smeraju stavit nešto na tržište....
koji su nas trošili, da vide koliki je interes...
pa da vide isplati se ili ne....
da na nama naprave besplatnu pretragu....
koliko izvoda koje stripove....
koji su iz čoste dobre volje željeli...
da se jave svi huligani i mangupi na istome mjestu...
da bi se nakon svega svi lepo nasmijali - zajedno...
i opet ko obično zezali vronskog...
amen...

Avatar mi je super... malo nihilisticki... a i sporo se nalaže... evo, sad ce...
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1062 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 19/01/2010 : 09:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message
quote:
Originally posted by www2

Ha ha ha....ne vjerujem. Pa ljudi vi niste normalni, od kud sva ova mržnja. Ko djeca kad im obećaš nešto pa zajebeš i onda te mrze iz dna duše.....

Pa čovjeka ne da ne treba mrziti ili izbaciti ili "udrit" po njemu nego mu treba dignuti spomenik.

Ovoliki hype, lakovjernost i nasanjkavanje ne pamtim od izlaska "Blair witch project-a"....bilo da je izvedeno namjerno ili slučajno, čovjek ima moju punu podršku.

Vronski for President

Da se citiram, jer sam sad još više uvjeren, tj. još više stojim iza svojih riječi....čovjek je majstor.

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4694 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/01/2010 : 09:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Slazem se,bila je odlicna zabava!
P.S.Blazina ne bi ni kaplar mog'o da bude...
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 19/01/2010 : 09:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

... mada evo kad vec svi iznose svoje sumenje, ajde i ja da to uradima... veoma je logicno... Vronski je u stvari Renky... jer kad razmislite jedini ce on iz ovog da profitira >>> http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2020057

tako da ja predlazem Renkyja na lomacu!!!!

Vidi tu uigranu kombinaciju...
Renkijeva aukcija,a ljudolovac,njegov drug,podize cenu
Ma oboje na lovacu...Ili jos bolje-katran i perje

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 19/01/2010 : 09:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message
Cesky Sen (Češki san) na srpski način

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 19/01/2010 : 10:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:

quote:

Ha ha ha....ne vjerujem. Pa ljudi vi niste normalni, od kud sva ova mržnja. Ko djeca kad im obećaš nešto pa zajebeš i onda te mrze iz dna duše.....

Pa čovjeka ne da ne treba mrziti ili izbaciti ili "udrit" po njemu nego mu treba dignuti spomenik.

Ovoliki hype, lakovjernost i nasanjkavanje ne pamtim od izlaska "Blair witch project-a"....bilo da je izvedeno namjerno ili slučajno, čovjek ima moju punu podršku.

Vronski for President

Da se citiram, jer sam sad još više uvjeren, tj. još više stojim iza svojih riječi....čovjek je majstor.

ma kakav majstor?! Obična naivčina. Da je on sve skuvao sad bi se pojavio i sve potanko objasnio. On je hteo da o sebi stvori sliku kako ima ekskluzivne informacije i da impresionira forumase.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 19/01/2010 : 10:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
hehehe vronski TKAC
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 19/01/2010 : 10:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
Mozda je sve i pocelo kao nevina zajebancija, ali kad se novinarcic primio, onda su ga iskidali do kraja. Samo mi nesto nije jasno u celoj toj prici... Vronski je rekao da ce da izdanja budu dostupna u 2010. (ko mu je dao tu informaciju, nije valjda da ga isti ljudi loze duze vreme?), onda je rekao nesto za francuska izdanja (koja, koliko se on moze razumeti, nisu od ovog fantom izdavaca)... E, sad, covek je ili patoloski lazov ili ga neko vuce za nos ili trci pred rudu. Meni ovo lici sve na ABC ubistva, ako je neko citao ili gledao, samo sto, fala bogu, ovde nema mrtvih (jedino ano ne racunamo Cronosa koji ji izeo zivce ili Vronskog koji zamalo da bude )

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 19/01/2010 : 11:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
Jasno je da su se ljudi primili, da je link sa podacima na FB od te nepostojece firme ostavljan na vise foruma da se raspravlja o tome, ali nije mi jasno kako se bas Vronski u to tako zaglibio, pa jos postao saradnik nepostojeceg preduzeca. Od svih ljudi i stripofila na svim forumima kako uvek Vronski (uz put novinar koji bi po prirodi posla trebalo da je skeptican prema svemu) bude ovako nasankan. Plasim se da sutra neko ostavi link najnovije izdavacke kuce sa najnovijim izdanjima stripova, ponovo bi imali najave Vronskog.

Neko rece, nadam se da smo iz ovoga svi naucili. Ne postoji blanko poverenje, ni blanko pljuvanje po necemu. Kada se nesto najavi, do trenutka samog izlaska, svaka duza rasprava o tome je besmislena. Ova laz je za kratko vreme napunila 61 stranu (and counting) ovog topika. Mozda je vreme da i mi malo oladimoi da se vratimo starim dobrim kvalitetnim raspravama o Blazini i njegovim naslovnicama.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 19/01/2010 : 11:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

Slazem se,bila je odlicna zabava!
P.S.Blazina ne bi ni kaplar mog'o da bude...

Samo ne spominji kaplare,i Hitler i JBT su to bili...
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 19/01/2010 : 11:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
Ma,ljudi dosta paljbe po Vronskom,dosta je njemu ove blamaze. Cini mi se da je dobar lik,samo doooosta naivan...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/01/2010 : 11:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:

... mada evo kad vec svi iznose svoje sumenje, ajde i ja da to uradima... veoma je logicno... Vronski je u stvari Renky... jer kad razmislite jedini ce on iz ovog da profitira >>> http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2020057

Fak! E moj modulatore otkriše nas

PS
Oboje na što??

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/01/2010 : 11:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

PS
Oboje na što??

Pa jesam ti lepo rekao da se samo smeškaš i ništa ne pričaš?
Ovo je sve zbog tebe! Samo da znaš...

Na "lovaču" mi zvuči na neki lov, pa mislim da može. Možda je to neko lovačko jelo (ili pak pićence). Videćemo. Ćuti i smeškaj se.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/01/2010 : 11:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by elfak nish

quote:

PS
Oboje na što??

Ma pusti malog, on nije bio u skolu kad se ucilo slovo M i sad mu bas ne ide najbolje.
O rodovima necu ni da komentarisem, to ce Curunir.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/01/2010 : 11:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson
O rodovima necu ni da komentarisem, to ce Curunir.

Šta!!!! I tu mu se omakne pogreška? Ben ti! Pun forum Mičačosa!

@Modulator
Evo kezim se. Da neman ušiju smija bi se oko cile glave

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/01/2010 : 12:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@

quote:
Originally posted by HarryBlock

Ja sam jedini koji ce se izviniti Vronskom.
Naime, veceras sam svratio u SKC da licno proverim pricu oko Mirabilisa. Liku kojeg sam sreo na ulazu sam rekao da sam dosao ili na promociju novog strip izdavaca ili da izlemam Vronskog whichever comes first! I to sam zaista planirao (vise ovo drugo, jer sam u prvu mogucnost veoma sumnjao). Medjutim kad sam video Vronskog kako okupljenima objasnjava detalje oko "zavere", uverava ih da i dalje ima mailove od fantomskog vlasnika Mirabilisa i cak pokazuje pozive i sms-ove na svom mobilnom, ukapirao sam da je on samo jako naivan covek, zaljubljenik u stripove, koji je hteo da pomogne, malo ispromovise novog izdavaca i ujedno ispadne baja u drustvu (na forumu).
Da je on stvarno smislio celu zajebanciju, ne bi nesrecnik dosao u SKC i pravdao se ljudima. On se tada (oko 18.30) jos uvek nadao da ce nesto mozda ipak biti od cele price.
Ono sto mu zameram je sto kao novinar nije prvo proverio verodostojnost izvora informacija, upoznao izdavaca, nego je olako prenosio sve sto mu je taj tenkre slao na mail. I jos je poceo da se predstavlja kao neki faktor u toj nepostojecoj firmi.
Ja vise nisam ljut na njega, imao je covek dobre namere.

Potpuno se slazem sa ovim obrazlozenjem...
Ne kontam ove likove koji prete Vronskom fizicki...sexualno...i jos ne znam ni sam kako...covek je samo ispao naivac u citavoj zavrzlami...manje vise svima nam se moze dogoditi slicna situacija...da padnemo na "dobru" pricu

Ti bi izgleda i Hitleru oprostio da je kao izgovor nasao da je kao klinac bio seksualno zlostavljan.
Interesantno da vronskog brane sa nekim udarnim tekstovima sve neki tipovi sa nekoliko postova koje nikad prije nisam vidjeo na forumu, pa su se sad javili.(ne mislim na tebe sdragane, vec na ovog kojeg citiras i onoga mapeta)
Fakt je da ovo nije prvi put da vronski napravi ovako nesto slicno.
Pa neka svako odluci za sebe ,koliko puta treba da se oprzi na plamen da bi shavtio da je vatra vruca.Vec vas nekoliko vidim kod sljedece njegove najave kako ce te se napaliti i cekati neko izdanje koje nikad nece ugledati svijetlo dana, e tek onda vam nece biti vronski, vec ce te sami biti krivi.Preporucujem svima kojima padne na pamet da brane vronskog, da ispocetka procitaju sve njegove postove oko ove zbrke, mislim da ce onda neke stvari i najglupljima biti jasnije.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 19/01/2010 : 12:51:16  Show Profile Show Extended Profile
King Warrior je skroz u pravu. Nije vronski ni glup ni naivan, vronski je manijak koji je ovo radio iz zabave. Boli njega q. za stripofile koji su nestrpljivo iscekivali famozni 18.januar i kapetana Mikija..on se lepo zabavljao zajebavajuci pola foruma!

Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 19/01/2010 : 12:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
Ja sam za to da pozovemo stinkija da resi slucaj, on je najpametan na ovaj forum Juhu, Musice, kam na ovam, trebaju nam konkluzije

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page
Page: of 72 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000