forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mirabilisa - Novi izdavac?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 72

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 20/01/2010 : 00:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Navali narode, ko bida ima da kupi il šibam negativac, nisan van ja Vronski2!

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2020057

Ovo je ubedljivo najsmesnije na ovaj topik! Koliko god citam, ne mogu da prestanem da se smejem

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 20/01/2010 : 01:20:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Kako li se smeju ti koji su zajebali sirotog Vronskog. Kako li su se zajebavali dok je trajala cela prica? To mora da je neko sa ovog foruma. Zav nisam da saznam ko je.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 20/01/2010 : 01:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
Pa... Nazire se, ali teba procitas unazad ovih 67 strana da bi skapirao. Ja sam se malopre igrao detektiva i moze da se nasluti

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.

Edited by - Bob Rok on 20/01/2010 01:27:37
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 20/01/2010 : 01:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
To cu sutra natenane. Malopre dodjoh kuci i spava mi se. Vidim da je ispala bas luda zajebancija.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/01/2010 : 01:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Bob Rok

quote:
Originally posted by Renky

Navali narode, ko bida ima da kupi il šibam negativac, nisan van ja Vronski2!

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2020057

Ovo je ubedljivo najsmesnije na ovaj topik! Koliko god citam, ne mogu da prestanem da se smejem

eto sta se desi kad napoleona prebace u zasebnu ediciju, rekoh ja...
genijalno, renkac!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 20/01/2010 : 08:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
Sve cestitke organizatorima ove zajebancije...zasluzujete

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21737 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/01/2010 : 08:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Malo da se vratimo na topic.
Moramo priznati krivcu/krivcima ovog "stripovskog ispaljivanja decenije" da su imali sjajnu ideju kod izbora junaka.Nik, Natan,Julija i K.Miki su junaci koji se neobjavljuju u kiosk formi, a sigurno je da su želja mnogih stripofila .
Ako je ovo bilo ispipavanje pulsa kupaca, nadam se da je tu "neko nešto i zaključio".
Očekujem za nekolioko meseci četvrtkom i treći strip na kioscima.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 20/01/2010 : 09:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
Meni nesto nije bas najjasnije u objasnjenju Vronskog. Kaze da je jos u oktobru cuo za planove da za izlazak Julije i Nika Rajdera (ili koga je vec pomenuo, ne mogu da se setim). Na kraju je ovo predstavljeno kao potvrda njegovih ranijih najava. Mislim da je mnogima to upalo u oci. Postavlja se pitanje od koga je onda cuo da ce ovi stripovi izlaziti. Ovo jako smrdi na temeljnu pripremu terena za ovu ispalu. Pazite, kada se sve sagleda ovo sve nije jedna beznacajna laz ili glasina. Ovo je toliko temeljno uradjeno, jedno malo remek delo prevare. Dakle nije samo na ovom sajtu postavljena najava, zvanicna saopstenja, zvanican datum itd.

Ponovicu, od svih ljudi koji su poverovali u ovo i diskutovali na mnogim forumima, kako je moguce da bas Vronski bude taj koji ce davati zvanicna saopstenja i loziti narod. Previse je tu slucajnosti koje su dovele do ovoga. Mene je tek sad pocela da hvata neka paranoja, jer sam do juce bio ubedjen da je i Vronskom neko podmetnuo. Danas sam blize misljenju da je ovo smilsio sam Vronski.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 20/01/2010 : 09:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Pa objasnio je to u jednom od prethodnih postova. Citaj pazljivo topic pa ces pronaci
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 20/01/2010 : 09:45:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Malo da se vratimo na topic.
Moramo priznati krivcu/krivcima ovog "stripovskog ispaljivanja decenije" da su imali sjajnu ideju kod izbora junaka.Nik, Natan,Julija i K.Miki su junaci koji se neobjavljuju u kiosk formi, a sigurno je da su želja mnogih stripofila .
Ako je ovo bilo ispipavanje pulsa kupaca, nadam se da je tu "neko nešto i zaključio".
Očekujem za nekolioko meseci četvrtkom i treći strip na kioscima.

I ja bih to voleo
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21737 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/01/2010 : 09:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Totalan oftopic:
sad videh Regarov potpis - Žene imaju PROBLEM za svako rješenje! - ha,ha,ha,ha, ali i istinito!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 20/01/2010 09:47:38
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 20/01/2010 : 09:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Pa... Nazire se, ali teba procitas unazad ovih 67 strana da bi skapirao. Ja sam se malopre igrao detektiva i moze da se nasluti

Ja ne nazirem nista
Napisi kad ukapiras
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 20/01/2010 : 11:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
U izdanju VC, danasnji hit dana!! Vronski, uz tebe smo, do kraja (tvog, naravno)

Lazima nas silujes
ko vatru nas potpirujes
i svaki dan
kao da je 18.
Ja stalno mislim prestaces
iz cista mira nestaces
al' pozuda ne prestaje
ti si nam u krvi

Toliko dugih godina
uzimanja, davanja
ostajes posljednji i zadnji
Zbog tebe sanjam Mikija
i smisljam slatku Legs
I Nik se ne predaje
ti si nam u krvi

I ako te odvedu
prijatelji zandari
ili te ukradu strasni forumski cuvari
Ako te odvedu
Karson ce poludi
bez tebe ne umemo vise jutrom da se budimo

Ako te odvedu
sve ce da se srusi
Pamti nas k'o prijatelja, cuvaj nas u dusi
i onda
kad mislis da je prekasno za snove
za sve

EDIT: Konacna verzija

Edited by - Bob Rok on 20/01/2010 11:40:53
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 20/01/2010 : 11:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Kolko sam ja ukapirao u pozadini svega je VC a Blazina je glavni krivac jer on izdaje naredjenja(insajderske informacije od cronosa)
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 20/01/2010 : 11:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

Kolko sam ja ukapirao u pozadini svega je VC a Blazina je glavni krivac jer on izdaje naredjenja(insajderske informacije od cronosa)

Kad bi danasni Zagor imao ovakav zaplet... Brze bi propao!

Edited by - Bob Rok on 20/01/2010 11:49:03
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 20/01/2010 : 12:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Evo šta je "Mirabilis" napisao na Krstarici

quote:
Buduchi da je sada ochito da od novogodisnjih darova i izdavanja stripa Kapetan Miki nece biti nishta, moramo uputiti izvinjenje svim potencijalnim chitaocima, a pogotovu gospodinu Srecku Milovanovicu koji je svojom dobronamernoshcu i pomalo naivnoshcu "potpomogao" realizaciju celog projekta. Poanta "Mirabilisa" nije bila preuranjena prvoaprilska shala, kakav je dojam mozhda ostavila, vec ispitivanje kakvu bi reakciju izazvalo shtampanje nekih starih junaka, koji su vremenom izashli iz opsega interesovanja chitalaca, kao i nekih novijih koji u Italiji idu vec dugi niz godina a bili su vrlo podcenjeni i zapostavljeni u Srbiji. Josh jednom se izvinjavamo svima i mislim da mozhemo dati zakljuchak da ste i vi i mi mnogo toga nauchili iz ovog dogadjaja, nadamo se da cete nam oprostiti jer nije bilo nikakvih zadnjih namera ni neke urote.

Pvo je napisao u prethodnom postu da je Srećko bio zadužen da obavesti javnost o tehničkim problemima zbog kojih izdanja neće izaći, ali je on to "iskroistio za svoju ličnu promociju" i da im je "žao što su angažovali takvu osobu kao potparola", ali da će Kapetan Miki "svakako, u dogledno vreme izaći na kioske"...

A kad je videli da se ljudi više ne lože, onda je obrisao prethodni post.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 20/01/2010 : 12:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
Znas, kad vidis ovako nesto, ako je tacno, zakljucis da su se zajebali. Ako je ovo stvarno bila namera, da opipaju puls, ja bih predlozio da ako ikada izadje ovaj broja kod nas, da ga bojkotujemo

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/01/2010 : 12:44:27  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Zanimljivo kako ovaj jad iz Mirabilisa parla hrvatski na ekavici.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1388 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 20/01/2010 : 12:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message
quote:

Znas, kad vidis ovako nesto, ako je tacno, zakljucis da su se zajebali. Ako je ovo stvarno bila namera, da opipaju puls, ja bih predlozio da ako ikada izadje ovaj broja kod nas, da ga bojkotujemo

jasta Bobe, ja sam za
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 20/01/2010 : 13:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
Pa, ako se već igramo detektiva, uz teorije da je počinitelj netko s foruma koji je tijekom vremena na ovom topicu ostavljao sumnjičave ili nesumnjičave komentare, moja teorija je da je odgovoran netko tko se uopće nije pojavljivao u ovom topicu, ali je otvorio jedan drugi topic (ili poll) koji također bode u oči...

Diplomiraj brzo i bez puno truda:

http://studirajlukavo.blog.hr/
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 20/01/2010 : 13:06:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Hi hi hi

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 20/01/2010 : 13:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
Možda bi heh bilo prikladnije...ili HoH...

Diplomiraj brzo i bez puno truda:

http://studirajlukavo.blog.hr/
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 20/01/2010 : 13:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Onda bi to bila usmjerena ili inicirana anketa a kao takva nije mjerodavna

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 20/01/2010 : 13:14:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
Mislite na ovu?

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=36352

Hi hi hi - R smile by Renky

Edited by - Bob Rok on 20/01/2010 13:15:15
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 20/01/2010 : 13:15:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
renky,imas PM
Go to Top of Page
Page: of 72 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000