forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Carevo novo ruho
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 26/12/2009 : 13:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rock.Bob Rock

Zašto ovi tekstovi imaju "inicijale"?

Mislim, tekst ima inicijal (ono veliko slovo na početku), ali to nije prvo slovo prve riječi, već neko skroz lijevo slovo?

R - recenzije, E - enciklopedija, V - vijesti...

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 26/12/2009 : 13:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
A, kasnim, ok :-)...

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/12/2009 : 13:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Firefox 3.5.6 i ubuntu 9.10. Sve ok, odlican design!

"I'm not saying I'm Batman. I'm just saying nobody has ever seen me and Batman in a room together."
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 26/12/2009 : 14:17:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan
Meni dosta...

Ma naravno, šta će ti te dodatne brige.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29339 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/12/2009 : 14:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Treba srediti to što se neke edicije pojavljuju pod izdavači, umjesto pod edicije, recimo Garfield Zabavnik.

Sredit će se to, polako!

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29339 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/12/2009 : 14:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by manhunter

Opera ti je, čini mi se, sporija čak i od Firefoxa kome su dodate nekih 30 dodatnih aplikacija.
Drži se ti IE8, a ako ti se isprobava, uzmi Chrome ili Firefox. Opera..ne bih ja to... ;)

Sa IE8 ide sasvim pristojno, ali sa Operom (instalirao sam i to), baš leti.
Držim se provjerenih browsera. Ta dva su me vjerno služila, siguran sam da će i ove nove verzije...

Eto, super!

Trouble will find me
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 26/12/2009 : 14:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Uh, pa kako to nisam ranije primjetio: RSS feed(s)?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29339 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/12/2009 : 14:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Gubitak vremena.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 26/12/2009 : 15:16:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Imaš neke podatke o ljudima koji na taj način prate manje portale ili ti to iz svog aspekta jer ne koristiš RSS readere?
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 26/12/2009 : 15:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message  Reply with Quote
ovo je ista stvar kao i sa igricama, zbog nostalgije uvijek zalis za starijom verzijom, a kad se ufuras u novu, vise se nikad ne vracas na staru

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

Djuro
New Member

Serbia
273 Posts

Member since 29/03/2006

Posted - 26/12/2009 : 15:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Djuro a Private Message  Reply with Quote
Pohvale za novi dizajn sajta. Mnogo je preglednije, modernije i ljepse.

Imam mali problem sa dijelom moji poda(t)ci. Naime kada kliknem na ovo, pokazuje mi da nijesam registrovan, a kada se pokusam registrovati i ukucam korisnicko ime kaze da mi login i password nisu ispravni (iako mi password ni ne trazi). Prijava na forum mi funkcionise normalno.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29339 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/12/2009 : 15:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa upisi i password.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29339 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/12/2009 : 15:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

Imaš neke podatke o ljudima koji na taj način prate manje portale ili ti to iz svog aspekta jer ne koristiš RSS readere?

Ja to ne koristim:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 26/12/2009 : 15:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Iskreno, mene baš interesuje ovaj prvi dio pitanja jer kad god s nekim razgovaram o pravljenju stranice, uvijek forsiram RSS feed jer trenutno imam ... ček da vidim... 217 (manje više, sigurno su se neke isključile) što stranica što blogova koje pratim preko google readera. Najčešće ni ne idem na te stranice ako imaju puni prijenos novosti u feed, a i ako nemaju, odem samo ako je zanimljiv naslov.
Brže pregledam ono što me zanima (a mnogo me toga zanima) i jednostavno nema nikakve šanse da se odreknem RSS readera. Sada sam na stripovi.com stalno (i istražujem dijelove koje sam zaboravio da postoje), ali pitanje je hoće li i kada će ovaj početni elan zbog novog izgleda splasnuti (pitanje je samo koliko će ti trebati da objaviš moje nove recenzije jer džaba kad je sve zlatno, ako se i dalje mora čekati danima da nešto bude objavljeno) i onda će RSS feed ostati jedini način kako ću htjeti da pratim novosti. A onda bih htio vidjeti u njemu i nove recenzije, nove tekstove o junacima i autorima i sl.
Dakle, bilo bi lijepo znati jesam li ja manjina ili je to već postao neki standard za većinu posjetilaca posebno ovih manjih stranica.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 26/12/2009 : 16:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
funkcija NEW kod aukcija? toga nema ili ja ne vidim :(
Go to Top of Page

Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 25/03/2009

Posted - 26/12/2009 : 16:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Rock.Bob Rock a Private Message  Reply with Quote
bili se moglo staviti da se u statistikama recenzija može recenzije (i komentare) poredati i po drugim parametrima, ne samo po kvantiteti. Recimo, zanima me jel ima netko u komentarima sa manjom prosječnom ocjenom a većim brojem komentara?

I šta znače one dvije ikonice, između Broja recenzija i prosječne ocjene? Znate, kvadratić sa gornjim dijelom strelice lijevo i nekakvo kao oko?

Edit: I da, popis komentara posjetitelja je isto nemoguće razvrstati po ocjeni nego samo po datumu.

.

Edited by - Rock.Bob Rock on 26/12/2009 16:25:14
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47128 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/12/2009 : 17:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Opti

BTW prvi put vidim ovo na pollovima gdje se može izabrati tko da sve glasuje:
a)everyone
b)members only
To je nešto novo ili ja to nikad prije nisam primijetio?

to postoji otkad su uvedeni pollovi

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25270 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/12/2009 : 17:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

I šta znače one dvije ikonice, između Broja recenzija i prosječne ocjene? Znate, kvadratić sa gornjim dijelom strelice lijevo i nekakvo kao oko?

Broj čitanja.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29339 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/12/2009 : 17:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

Iskreno, mene baš interesuje ovaj prvi dio pitanja jer kad god s nekim razgovaram o pravljenju stranice, uvijek forsiram RSS feed jer trenutno imam ... ček da vidim... 217 (manje više, sigurno su se neke isključile) što stranica što blogova koje pratim preko google readera. Najčešće ni ne idem na te stranice ako imaju puni prijenos novosti u feed, a i ako nemaju, odem samo ako je zanimljiv naslov.
Brže pregledam ono što me zanima (a mnogo me toga zanima) i jednostavno nema nikakve šanse da se odreknem RSS readera. Sada sam na stripovi.com stalno (i istražujem dijelove koje sam zaboravio da postoje), ali pitanje je hoće li i kada će ovaj početni elan zbog novog izgleda splasnuti (pitanje je samo koliko će ti trebati da objaviš moje nove recenzije jer džaba kad je sve zlatno, ako se i dalje mora čekati danima da nešto bude objavljeno) i onda će RSS feed ostati jedini način kako ću htjeti da pratim novosti. A onda bih htio vidjeti u njemu i nove recenzije, nove tekstove o junacima i autorima i sl.
Dakle, bilo bi lijepo znati jesam li ja manjina ili je to već postao neki standard za većinu posjetilaca posebno ovih manjih stranica.

Evo, nitko koga znam ne koristi rss, ti si prvi.

Sto se elana tiče, trajat će dovoljno dugo. Ja npr. imam spremnih već preko 50-tak tekstova o autorima, desetak recenzija stoji u redu, još toliko vijesti i tekstova. Ideja je da se ne dodaje sve odjednom, nego svako dan-dva po nešto, tako da homepage bude što dinamičniji.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29339 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/12/2009 : 17:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

funkcija NEW kod aukcija? toga nema ili ja ne vidim :(

Odgovorio sam na ovom topicu malo ranije.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29339 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/12/2009 : 17:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

bili se moglo staviti da se u statistikama recenzija može recenzije (i komentare) poredati i po drugim parametrima, ne samo po kvantiteti. Recimo, zanima me jel ima netko u komentarima sa manjom prosječnom ocjenom a većim brojem komentara?

Dodat cu, cim stignem.

quote:

Broj komentara i broj čitanja.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 25/03/2009

Posted - 26/12/2009 : 18:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Rock.Bob Rock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:

Dodat cu, cim stignem.

quote:

Broj komentara i broj čitanja.

1. super
2. to je onda prosječan broj komentara i čitanja?

.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29339 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/12/2009 : 18:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa kako moze biti prosjecan broj komentara ili citanja za neku specificnu recenziju?:)

U statistici "običnoj" je prosječan, a u "dodatnoj statistici" je točan broj za svaku pojedinu recenziju.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 26/12/2009 : 18:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Ideja je da se ne dodaje sve odjednom, nego svako dan-dva po nešto, tako da homepage bude što dinamičniji.

Realno, s ovakvim dizajnom, morali biste svaki dan (osim možda nedjelje) dodati barem četiri stvari da se vrte u ovom News prozoru da biste održali dinamiku o kojoj govoriš. Po jedna stvar za svaki segment - vijest, recenzija/tekst o junaku, strip autor, kolumna/magazin - bi bila idealna.
U suprotnom... pa, neko se već našalio kako mu je dosta da ga gledaju WW, Superman i Batman s naslovne stranice.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 26/12/2009 : 19:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
I da, dajte prvo drugim recenzentima šansu, a ne samo starim znancima kao što je DeeCay.
Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000