forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Amnestija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 31/12/2009 : 02:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by dveribad

Dobro Marko,kao što sam pišeš da ne stavljaš svoj interes ispred interesa većine,moram nešto pitat.Zbog čega je i tko zaključao topic pod "Aukcije" ...Damir70...taman smo se počeli uljudno i dostojanstveno prepirat i raspravljat,iznosit mišljenje,itd...kad ono ključ.Ipak malo pretjerano ili je nečiji interes da se ne čita napisano?Ako se i udaljilo od početne teme,a je,po tom rezoniranju može se zaključat 80% topka,zar ne?

Ratko, ne budi dosadan. Rekao sam da se neću mešati u čitav (očigledni) problem između tebe i Libellusa, pa neću ni sad. Ja sam zaključao topic, zbog vređanja i gomile gluposti (mada, ipak je bilo samo zbog vređanja), i samo zbog toga. I to ću uraditi svakom drugom prilikom.
Toliko. Nemam volje, veruj mi, da ulazim u dalju raspravu o tome, topic je zaključan samo iz tog razloga, a ukoliko Markos ili globinjo misle da razlog nije opravdan, neka ga opet otključaju.
Ako smem da ti dam sugestiju: otvori kao čovek jedan topic gde ćeš se baviti temom kojom se baviš, da ne bismo trovali X drugih tema sa time. Jedan topic gde će sve umešane strane moći fino da se domišljaju i retorički bore, ostali će da čitaju i da malo komentarišu, pa se tamo ubeđujte do mile volje o svemu što vas muči.

Kažem: sugestija, koja ne mora biti prihvaćena naravno, ipak sam ja mala riba.

Dejane,tebi po volji i na dušu.Obično je bio običaj da se isključi član ukoliko vrijeđanje prelazi granicu,ali se topic ne zaključava. U konkretnom primjeru bilo je nekakvih sitnih pokušaja vrijeđanja,ali nikako neprimjerno uvredljivih.Jedan član u raspravi doživljava drugog na taj i taj način,drugom je žao da ga ovaj poistovjećuje sa spomenutim atributima,te ga navodi da ne vrijeđa,već da konstruktivno iznosi svoje neslaganje.Takve uvrede i pokušaji vrijeđanja ne zaslužuju zaključavanuje jer ih ima poprilično na forumu i riječi su svakodnevnice-ništa strašno.Ako nije sa svrhom i povodom da se ne čita(ja se nadam da nije),mislim(kao još sitnija riba od tebe) da nisi trebao zaključat topic.Ponavljam,tvoje pravo,ali ja sam dojma da si se zaključavanjem umješao.Nadam se da me shvaćaš što želim reć,ali ako ti kažeš da je razlog gore napisano,poštujem i prihvaćam.

-sugestija?

Hvala na sugestiji.Nisam htio otvarat topic da ne ispadnem zloban,a ako ga otvorim,morat ću otvorit više njih.Već je bio otvoren,pa je zaključan.
Ako ga i otvorim,neće bit ugodan.Povezat će puno ljudi sa ovog foruma u kvarnim radnjama tijekom zadnjih godina,bilo direktno,bilo indirektno, a ti ćeš ga sigurno opet zaključat(pretpostavljam na osnovu ovog lokota).Eto,recimo da je trenutno takva situacija,sugestija je dobra,a ja ti se ispričavam i žao mi je što sam ti dosadan.Čini mi se da tema interesira popriličan broj ljudi(naslućujem s obzirom na čitanje i sudjelovanje nepristranih članova),pa ću vjerojatno sugestiju prihvatit,bez obzira na eventualne posljedice.
Pozvat ću se na ovu sugestiju i još ti se jednom zahvaljujem.

P.S...(opet si me iznenadio,mislio sam da je globinjo zaključao topic)

Edited by - dveribad on 31/12/2009 02:30:49
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/12/2009 : 09:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Takve uvrede i pokušaji vrijeđanja ne zaslužuju zaključavanje jer ih ima poprilično na forumu i riječi su svakodnevnice-ništa strašno.Ako nije sa svrhom i povodom da se ne čita(ja se nadam da nije),mislim(kao još sitnija riba od tebe) da nisi trebao zaključat topic.Ponavljam,tvoje pravo,ali ja sam dojma da si se zaključavanjem umješao.Nadam se da me shvaćaš što želim reć,ali ako ti kažeš da je razlog gore napisano,poštujem i prihvaćam.

Nemoj samo molim te da insinuiraš "da je to iz razloga da ljudi ne bi čitali". Nisam zastupnik nijedne izdavačke kuće ovde, pa ni Libellusa. Zaključao sam topic zbog uvreda, i to ću svakom novom priliko uraditi ponovo. Radilo s o Libellusu, VČ ili profesoru-inzu.

Što se tiče "reči svakodnevnice": ja u privatnom životu raspravljam i o politici,religiji, ratovima i sličnim glupostima. Ali eto, ovde je to zabranjeno, i toga se pridržavam. A tako i svi ostali, inače će ona pravila foruma postati suvišna. A ako ona postanu suvišna, posle određenog vremena će i ovaj forum postati takav. Zato mislim da je bolje da ih se pridržavamo.

quote:
-sugestija?

Hvala na sugestiji.Nisam htio otvarat topic da ne ispadnem zloban,a ako ga otvorim,morat ću otvorit više njih.Već je bio otvoren,pa je zaključan.
Ako ga i otvorim,neće bit ugodan.Povezat će puno ljudi sa ovog foruma u kvarnim radnjama tijekom zadnjih godina,bilo direktno,bilo indirektno, a ti ćeš ga sigurno opet zaključat(pretpostavljam na osnovu ovog lokota).Eto,recimo da je trenutno takva situacija,sugestija je dobra,a ja ti se ispričavam i žao mi je što sam ti dosadan.Čini mi se da tema interesira popriličan broj ljudi(naslućujem s obzirom na čitanje i sudjelovanje nepristranih članova),pa ću vjerojatno sugestiju prihvatit,bez obzira na eventualne posljedice.

Ok, moja greška. Takav topic je već bio, pa je zaključan. Tako da moj predlog otpada, žao mi je.

Ljude ova vaša prepirka interesuje kao i bilo koja svađa ili tuča na ulici ili u kafani.
Kao što sam već jednom rekao, rešite vi ovaj problem kao ljudi negde nasamo, ovde nećete biti uspešni. Mada mislim da i ti to znaš.

I ne, nije to bilo mešanje, što se kaže, meni "ni iz džepa, ni u džep", i nisi mi ti dosadan, ali kad se jedna te ista priča vrti 1000 puta, postane zamorno vremenom. Ljudi poznaju tebe, veoma si cenjen na aukcijama, poznaju i Libellus, vidim da ih hvale, zašto bi onda uvlačili sve te ljude u to vaše blato, po kom se vi trenutno provlačite?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 31/12/2009 : 10:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Da su svi popustljivi kao ja..

amnestija je samo znak dobre volje.

Oni koji su nastavili ... su odmah letjeli.

mogu biti korisni na sajtu

evo mišljenja jednog 'amnestiranog'
nisi ti uopće popustljiv, 'široki pogled' je tebi stran pojam, ti si stisnut i tvrdica
meni bi se više svidio da si malo opušteniji, topliji, ljudskiji te da ne promatraš ljude kao stvari nego kao ljude
zašto su "oni koji su nastavili odmah letjeli"? zato što se tebi (o kako sebično) ne sviđa profesor-inž. ti si misliš, "moj sajt, moj forum, ja određujem itd".
međutim, jednostavno si moraš utuviti u glavu da je forum nešto opće, forum nije ta tehnička podrška koju si se potrudio postaviti, nego razmjena mišljenja, raznih, različitih ljudi od kojih svaki ima različitu dužinu pimpeka i različita shvaćanja, ponekad do te mjere da se ti ne možeš načuditi da taj može na taj način misliti.
kraće, ti nemaš monopol ni presedan na ljudska mišljenja - ova mogu biti kakva mu drago, pa i nepovoljna po tebe, u sukobu s tvojim i sl.
to je smisao foruma, ako ga već hoćeš imati.

ne instrumentalizacija, ne 'podjela rada', ljudi ne trebaju biti 'korisni sajtu' već - pomoći ljudima, drugima, u društvenoj interakciji ako je već to forum (pa i ljudski se pokačiti ako treba)
i što je prof-inž napravio? zahtijeva zagore sa tvrdim koricama od bernarda radovčića? zamisli koja strašna stvar. prof-inž je bahat, nepristojan i on je 'letio'
nisi postupio ljudski. možda je to bezveze zahtjev (di baš zagore s tvrdim koricama, besmisao besmisla, neurotički simptom itd), možda nije najpristojniji pa takvu ekipu fićfirića 'urednih građana' poput tebe smeta, ali eto i takvih ima. takvi ljudi postoje. i pogodi što - nije uopće počinjeno ništa strašno! zahtjev u granicama dopustljivog, prihvatljivog. to se tolerira.

uopće,
trebao bi forum biti otvoren za priče o svemu, o srbima, hrvatima, titu, papi, staljinu, marksizmu, fašizmu, fundamelistima, ideologiji, mafiji, ženama, seksu, isposništvu - svemu. ljudi su čuđenje u svijetu i pitaju se o svemu.
i sad ti kažeš, ne želim svađe, neki će se uvrijediti. pa što onda. tko se nađe uvrijeđen, kome to pričinjava duševnu bol, taj je barem saznao da ima problema na psihičkom planu, da pokazuje sklonost disfunkciji u socijalnom polju pa se polako treba uputiti u ordinaciju.
ostali će to prihvatiti normalno, ljudski, možda se srditi 10 minuta i demo dalje.
kažeš, bit će kaos. neće. zreli ljudi normalno pričaju o svemu (pa i posvađaju se normalno), a ako se nađu koji klinci koji bi baš tupili sa postovima "sranje" "drek" "glupane" takvi sami otpadnu nakon nekog vremena ili ako se radi baš o psihijatrijskom slučaju, lako ga se prepozna i izbaci.
recimo da ti u ovom pogledu uzor može biti forum znaka sagite. eto, tamo se baš krasno prepucava, svađa, obara, a najviše smisleno raspravlja i svatko snosi odgovornost svojih riječi, stavova. nije potreban moderator da briše postove ili upozorava " e ti to ne možeš reći, znaš, onaj će se uvrijediti"

za kraj,
dobre su ti ove fore sa 'amnestijom', 'disidentom'
dižeš mi reputaciju. što sam ja tu, neki ozloglašeni? jedem malu djecu, žario sam i palio i pustošio pa sam sad amnestiran?

budi još ljudskiji - to ti je znak dobre volje
tako ja iskreno osjećam te je to moje mišljenje
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/12/2009 : 10:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Stinky, ja sam izbacio profesora-inza. A razlog mozes videti u topicu sa kojeg je izbacen.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 31/12/2009 : 10:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
koji je to topic?
jel si ga izbacio po vlastitom nahođenju ili zato što se moraš pridržavati pravila koja je markos smislio kao najpodesnija?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/12/2009 : 10:21:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Kao i obično, stinky, ti uopće nemaš pojma o činjenicama, nego ad hoc zaključuješ u skladu s onim što ti odgovara i mišljenjem koje imaš o meni.
U svakom slučaju, o tome koliko sam ja čovjek ili nisam neka sudi svatko na ovom forumu, ne trebaš im ti to govoriti, je li? Jer, u skladu s tvojim humanim principima, tvoje mišljenje nije ništa meritornije od bilo kog drugog člana na forumu, pa im dopusti da ga sami donesu. I opet ponavljam, riječi ne koštaju ništa. O sebi govorimo svojim djelima, ne riječima. Mali Inferno, pun volje i entuzijazma, je pokrenuo topic o greškama želeći nešto popraviti, poboljšati, stvoriti. Ti si potrošio par sati vremena za pljuvanje po tom topicu umjesto da si napravio nešto korisno. Vidiš, Stinky, tu nikakvi komentari više nisu potrebni, djela sve govore.

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/12/2009 : 10:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky
uopće,
trebao bi forum biti otvoren za priče o svemu, o srbima, hrvatima, titu, papi, staljinu, marksizmu, fašizmu, fundamelistima, ideologiji, mafiji, ženama, seksu, isposništvu - svemu. ljudi su čuđenje u svijetu i pitaju se o svemu.
i sad ti kažeš, ne želim svađe, neki će se uvrijediti. pa što onda. tko se nađe uvrijeđen, kome to pričinjava duševnu bol, taj je barem saznao da ima problema na psihičkom planu, da pokazuje sklonost disfunkciji u socijalnom polju pa se polako treba uputiti u ordinaciju.
ostali će to prihvatiti normalno, ljudski, možda se srditi 10 minuta i demo dalje.
kažeš, bit će kaos. neće. zreli ljudi normalno pričaju o svemu (pa i posvađaju se normalno), a ako se nađu koji klinci koji bi baš tupili sa postovima "sranje" "drek" "glupane" takvi sami otpadnu nakon nekog vremena ili ako se radi baš o psihijatrijskom slučaju, lako ga se prepozna i izbaci.
recimo da ti u ovom pogledu uzor može biti forum znaka sagite. eto, tamo se baš krasno prepucava, svađa, obara, a najviše smisleno raspravlja i svatko snosi odgovornost svojih riječi, stavova. nije potreban moderator da briše postove ili upozorava " e ti to ne možeš reći, znaš, onaj će se uvrijediti"

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 31/12/2009 : 10:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
@markos
polazim od činjenice da si ti napisao "letjeli su van. kao npr. profesor-inž" iz ovoga ja ne mogu drugo zaključiti nego a) ti si ga izbacio ili sada ispada b) izbacio ga je netko drugi, ali ti se sasvim slažeš sa time jer ti se inž ne sviđa

inače,
ovdje sam ja pomalo pogrešno shvaćen
kao da ja uvjeravam ljude u stvari, kakva je P. Barbato ili npr. ti
ne! to ja ne radim. ne želim ljude uvjeravati, već iznosim mišljenje, te si potpuno u pravu da "moje mišljenje nije ništa meritornije od bilo kog drugog člana na forumu, pa im dopuštam da ga sami donesu"

ps - 'mali inferno' je meni n e o b i č n o, iskreno drag i to sam mu rekao nedvosmisleno. on to zna.
volim njegov polet i strast, te nisam utrošio "par sati na pljuvanje" već par minuta u nevinu zezanciju. ali, mglo se očekivati da ćeš takav, superozbiljan kakav jesi, protumačiti to na najpogrešniji mogući način.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 31/12/2009 : 10:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Takve uvrede i pokušaji vrijeđanja ne zaslužuju zaključavanje jer ih ima poprilično na forumu i riječi su svakodnevnice-ništa strašno.Ako nije sa svrhom i povodom da se ne čita(ja se nadam da nije),mislim(kao još sitnija riba od tebe) da nisi trebao zaključat topic.Ponavljam,tvoje pravo,ali ja sam dojma da si se zaključavanjem umješao.Nadam se da me shvaćaš što želim reć,ali ako ti kažeš da je razlog gore napisano,poštujem i prihvaćam.

Nemoj samo molim te da insinuiraš "da je to iz razloga da ljudi ne bi čitali". Nisam zastupnik nijedne izdavačke kuće ovde, pa ni Libellusa. Zaključao sam topic zbog uvreda, i to ću svakom novom priliko uraditi ponovo. Radilo s o Libellusu, VČ ili profesoru-inzu.

Što se tiče "reči svakodnevnice": ja u privatnom životu raspravljam i o politici,religiji, ratovima i sličnim glupostima. Ali eto, ovde je to zabranjeno, i toga se pridržavam. A tako i svi ostali, inače će ona pravila foruma postati suvišna. A ako ona postanu suvišna, posle određenog vremena će i ovaj forum postati takav. Zato mislim da je bolje da ih se pridržavamo.

quote:
-sugestija?

Ok, moja greška. Takav topic je već bio, pa je zaključan. Tako da moj predlog otpada, žao mi je.

Ljude ova vaša prepirka interesuje kao i bilo koja svađa ili tuča na ulici ili u kafani.
Kao što sam već jednom rekao, rešite vi ovaj problem kao ljudi negde nasamo, ovde nećete biti uspešni. Mada mislim da i ti to znaš.

I ne, nije to bilo mešanje, što se kaže, meni "ni iz džepa, ni u džep", i nisi mi ti dosadan, ali kad se jedna te ista priča vrti 1000 puta, postane zamorno vremenom. Ljudi poznaju tebe, veoma si cenjen na aukcijama, poznaju i Libellus, vidim da ih hvale, zašto bi onda uvlačili sve te ljude u to vaše blato, po kom se vi trenutno provlačite?

Oprosti mi što ću bit slobodan izjavit da se ne slažem.
Ako je već netko nekoga vrijeđao na topicu,pretpostavljam da je red prvo tog izbacit,a ne zaključat topic.Po tom ja zaključujem da ti zaključavaš topic,a time spriječavaš zainteresiranu publiku da čita ono što ih interesira i u konkretnom slučaju "štitiš" prozvane.(nadam se da griješim i da nisi pristran).Nije to baš tako naivno i bez veze,jer da je,vjeruj mi da nebih o tom pisao i gubio vrijeme.
Pogledaj topice u svezi tih priča ,a vjerojatno ih pratiš(moderator si tar ne).Pogledaj broj otvaranja(čitanja).Ne bih se složio da ljude to interesira "kao nekakva tuča u kafani".
Drugo,savjete da ja "kao čovjek" i da mi "kao ljudi" ne prihvaćam sa tvoje strane.Moje je da pišem što hoću,mislim i želim.Nastojat ću nikoga ne vrijeđat i pridržavati se pravila na forumu,ali nije fer da netko namjerno uleti i izvrijeđa,a ti zaključaš topic zbog tog.Zar nije realnije tog odstranit?
U konkretnom slučaju,a i inače,više sam pristalica javne rasprave.
Opet si pristran sa "vaše blato".Nije to naše blato,isključivo njihovo i ja ću ga vrlo rado iznest na forumu u nekoliko primjera isključivo što se baš indirektno odnosi na većinu članova ovog foruma jer su oni kupci njihovih izdanja(kao i ja).
Ti kao moderator,ovim napisanim i zaključavanjem sličnih topica,također se uvlačiš u to "blato".Oprosti,ako me baš nisi shvatio(a očito je da nisi),ja tebe ustvari čisto i jednostavno molim da budeš nepristran i da u konkretnoj prepirci ne degradiraš niti jednu stranu.Ovako ispada da meni ne dozvoljavaš da o tom pišem,nekolicina interesenata je ostala zakinuta za odgovor,a Renky je ostao nedorečen.Ponovit ću-isključivo i samo te to molim.Ako ja tebe poštujem kao moderatora,red je da i ti poštuješ mene kao člana ovog foruma.Čak i ovo oko aukcija ne stoji i uopće nije bitno.To je samo tvoje mišljenje i stečeni dojam.
Da ne stekneš krivi dojam,poštujem tvoju funkciju i tebe kao moderatora jer ti se inače ne bih niti obraćao,ali još te jednom molim da ne zaključavaš takav topic jer nije fer i nema razloga.
Vidim da ih hvale?
Vidim i ja.Hvale se i sami,valjda im imponira.Hvalili su npr. tako i Staljina 50 godina,pa se kasnije ispostavilo da baš nije zaslužio da ga se toliko hvali.
Znači,još jednom-treći put.Molim te da nam dozvoliš da konstruktivno raspravljamo.Ako to na ovom forumu neću moć ili ne smijem-raci mi ti ili napiši.Meni ili bilo kome drugome.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 31/12/2009 : 11:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stinky, ja sam izbacio profesora-inza. A razlog mozes videti u topicu sa kojeg je izbacen.

Dejane,lak si na okidaču.Ispada da uopće ne razmišljaš već samo striktno poštuješ pravila,a ja i većina nas očekujemo samo više fleksibilnosti i tolerancije.
Recimo da se slažem sa Stinky-jem u svezi foruma i to je odlično napisao.
Spomenuti profesor je pretjerao u načinu pisanja i riječima kojima se obraćao.Recimo da je isto mogao napisati i puno normalije i uljudnije,a dali je to zaslužilo izbacivanje,recimo da to spada u slobodno sudačko uvjerenje.
Stinky-jem se ne slažem u puno tog.Ja sam njemu dosadan,a on je meni recimo naporni egoist.Jednu stvar(ili više njih) mu moram priznat.Vrlo edukativan i interesantan sugovornik,vrlo elokventan i nadprosječno obrazovan uz vrlo visok stupanj realnog rezoniranja.Šteta što je tog pretjerano svjestan pa ispoljava iritantan egoizam koji evidentno uzrokuje nepotrebno forsiranje u opravdanom,ali pretjeranom spočitavanju naspram npr.Marka(njega kao osobe i naročito u osporavanju njegovog djela).Nepotrebno i pretjerano.
Njegov odlično sastavljen dojam o forumu podržavam i mislim da bismo svi trebali bit znatno fleksibilniji.Možda bi forum bio interesantniji i poprilično edukativniji.Mogli bismo svi puno više naučit,ne samo o stripu,već i o hrpi životnih pitanja koja nas svakodnevno okružuju.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/12/2009 : 11:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
uopće,

ma naravno. vas ste dvojica vrlo inteligentni, otvoreni, tolerantni, vi biste sve dopustili, a ja sam glup i zatucan i zabranjujem tako bezazlene teme kao politiku. Vi ste lučonoše slobodne riječi, a ja sam diktator.

Samo, pitao bih vas sto biste napravili da ste dobili stotine mailova,poruka, smsova, verbalnnih prijetnji kao ja, gdje mi jedni jebu mater ustašku, a drugi četničku, trećima sam izdajica, četvrtima kukavica ili, ukratko, svaka budala koja je dovoljno pismena registrirati se na forum drzi shodnim pljunuti na mene.

Slobodno otvorite svoj forum i tamo krojite vlastitu politiku. A kad vam se počnu registirati likovi s nadimcima "jasenovac" ili "darko četnik", onda se javite.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/12/2009 : 11:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

@markos
polazim od činjenice da si ti napisao "letjeli su van. kao npr. profesor-inž" iz ovoga ja ne mogu drugo zaključiti nego a) ti si ga izbacio ili sada ispada b) izbacio ga je netko drugi, ali ti se sasvim slažeš sa time jer ti se inž ne sviđa

Ne da mi se ne sviđa nego mi strahovito ide na živce ničim opravdana bahatost, hvalisavost, umišljenost i demagogija.
quote:
ps - 'mali inferno' je meni n e o b i č n o, iskreno drag i to sam mu rekao nedvosmisleno. on to zna.
volim njegov polet i strast, te nisam utrošio "par sati na pljuvanje" već par minuta u nevinu zezanciju. ali, mglo se očekivati da ćeš takav, superozbiljan kakav jesi, protumačiti to na najpogrešniji mogući način.

ti mene uopće, ali uopće ne poznaješ. Ja superozbiljan? Ha ha.
Inače, da te citiram "ali eto i takvih ima. takvi ljudi postoje. i pogodi što - nije uopće počinjeno ništa strašno! zahtjev u granicama dopustljivog, prihvatljivog. to se tolerira." E pa, dopusti da postoji bar pola foruma kojima je tvoja nevina zajebancija iritantna, naporna, beskorisna i besmislena.

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/12/2009 : 11:49:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
ma naravno. vas ste dvojica vrlo inteligentni, otvoreni, tolerantni, vi biste sve dopustili, a ja sam glup i zatucan i zabranjujem tako bezazlene teme kao politiku. Vi ste lučonoše slobodne riječi, a ja sam diktator.

Samo, pitao bih vas sto biste napravili da ste dobili stotine mailova,poruka, smsova, verbalnnih prijetnji kao ja, gdje mi jedni jebu mater ustašku, a drugi četničku, trećima sam izdajica, četvrtima kukavica ili, ukratko, svaka budala koja je dovoljno pismena registrirati se na forum drzi shodnim pljunuti na mene.

Slobodno otvorite svoj forum i tamo krojite vlastitu politiku. A kad vam se počnu registirati likovi s nadimcima "jasenovac" ili "darko četnik", onda se javite.

SERES?????!!!!

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 31/12/2009 : 11:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
E pa, dopusti da postoji bar pola foruma kojima je tvoja nevina zajebancija iritantna, naporna, beskorisna i besmislena.

dopuštam
mogu nositi takve na grbači. nekima je to iritantno, bedasto, glupo, dosadno, a drugima opet ne.
ali što da napravim po tom pitanju?
jedino što mogu je ne biti prisutan na forumu. eto, ti si me jer sam bio 'iritantan, beskoristan, naporan i dosadan' izbacio. pa izbaci me opet, čovječe.
ja se neću promijeniti samo zato što se nekima ne sviđam. naime, to nije dovoljan razlog.
ti to znaš i ja to znam i cvrčci to znaju.
što si me vraćao ako sada suosjećaš sa "bar pola foruma kojima..." ? oćeš da ti budu na grbači, da im plaćaš medikamente za duševnu bol?

ps - ti jesi superozbiljan
ps2 - nema "bar pola foruma". to su preprodavači i taj milje, a oni uopće nisu na forumu već u biznisu. oni, ako uopće gledaju forum, vide ga kao - biznis.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 31/12/2009 : 11:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
inače,
ovdje sam ja pomalo pogrešno shvaćen
kao da ja uvjeravam ljude u stvari, kakva je P. Barbato ili npr. ti
ne! to ja ne radim. ne želim ljude uvjeravati, već iznosim mišljenje, te si potpuno u pravu da "moje mišljenje nije ništa meritornije od bilo kog drugog člana na forumu, pa im dopuštam da ga sami donesu"

Ovo me podsjeća na poznatu izjavu (uzrečicu, opravdanje) jednog ortodoksnog američkog morona koji ima svoj šou na FOX News, Glenn Becka: ja samo postavljam pitanja (u kontekstu: ja znam da je Barack Obama rođen u Americi ali me interesuje, samo me interesuje, šta ako nam lažu da je rođen u Americi?).
To što neko iznosi "samo" svoje mišljenje ne znači da se niko neće naći uvrijeđenim. I otići s foruma, jer će vidjeti da je taj drugi neko uporniji, idiotskiji itd. I šta je onda bolje, idiota odmah kazniti jer se ne ponaša u skladu s pravilima društva (pravilima koja DEFINIŠU društvo i koja društvo definiše; Marko je na čelu ovog društva, sviđalo se to kome ili ne, i on definiše pravila i ljude koji ta pravila sprovode; nijedno društvo nije isto, kome se jedno ne sviđa, moliću lijepo, ne mora se tu više nalaziti - kao što ni ja više ne idem na zsagite) ili čekati da otjera redovne, normalne članove foruma s foruma pa onda kad niko više ne ostane normalan, zatvoriti cijelu stvar i baciti u smeće?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/12/2009 : 12:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

Ovo me podsjeća na poznatu izjavu (uzrečicu, opravdanje) jednog ortodoksnog američkog morona koji ima svoj šou na FOX News, Glenn Becka: ja samo postavljam pitanja (u kontekstu: ja znam da je Barack Obama rođen u Americi ali me interesuje, samo me interesuje, šta ako nam lažu da je rođen u Americi?).
To što neko iznosi "samo" svoje mišljenje ne znači da se niko neće naći uvrijeđenim. I otići s foruma, jer će vidjeti da je taj drugi neko uporniji, idiotskiji itd. I šta je onda bolje, idiota odmah kazniti jer se ne ponaša u skladu s pravilima društva (pravilima koja DEFINIŠU društvo i koja društvo definiše; Marko je na čelu ovog društva, sviđalo se to kome ili ne, i on definiše pravila i ljude koji ta pravila sprovode; nijedno društvo nije isto, kome se jedno ne sviđa, moliću lijepo, ne mora se tu više nalaziti - kao što ni ja više ne idem na zsagite) ili čekati da otjera redovne, normalne članove foruma s foruma pa onda kad niko više ne ostane normalan, zatvoriti cijelu stvar i baciti u smeće?

Lepo rečeno.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 31/12/2009 : 12:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
@dveribadu

tebe sam odmah prepoznao i prozreo i to ti nedvosmisleno rekao: ne sviđaš mi se. ti me vidiš kao napornog egoista (zanimljivo), a ni ja tebe ne vidim drukčije - kao ljigavog egoista. ne pristupaš kao čovjek, nego kao trgovac. iza tvojih akcija, u pozadini se čuju bubnjevi ekonomskih interesa i isključivo toga. novac te pokreće kao malo koga, recimo u rangu vladimira šeksa, i imaš 'dara' ekspresno ocijeniti i premjeriti svakoga kako bi mu izvukao 'i posljednji cvonjak'.
najbolji ti je ovaj zadnji slučaj: kenjaš gastonu, boriš se za jeftinija izdanja (pa di si bio frajeru kada sam prije 5 godina postavljao takve topice? na strani onih koji papagajski znaju ponavljati "izdaj sam jeftina pa da vidimo") a istovremeno prodaješ stari papir po suludim cijenama. ako to nije najbolja fora desetljeća, onda me zovite Najmudriji.

i tako, mogao bih ti ispričati Simmelov ekskurs o strancu, krasno štivo o trgovcima kao društvenim parazitima, uljezima u društvenom tkivu (premda neophodnim uljezima), ali to te malo zanima, samo bih ti bio još naporniji egoist.

eto, možda je sada
"forum bio interesantniji i poprilično edukativniji.Mogli bismo svi puno više naučit,ne samo o stripu,već i o hrpi životnih pitanja koja nas svakodnevno okružuju"
i da je dovoljno fleksibilno. možda ti je baš taman.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/12/2009 : 12:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

koji je to topic?
jel si ga izbacio po vlastitom nahođenju ili zato što se moraš pridržavati pravila koja je markos smislio kao najpodesnija?

Topic je "najbolji recenzent stripovi.com".
A izbacio sam ga po sopstvenom nahođenju, a i zbog pravila foruma. Pravila koja smo napisali globinjo i ja. Čak, koliko se sećam, Markos je protiv nekih pravila bio protiv zato što je mislio da su preoštra, ali smo ga ipak ubedili. Tako da kad ciljaš na Markosa, ciljaš u pogrešnu osobu.

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 31/12/2009 : 12:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Lepo rečeno.

Da, ali onda treba sve (i instigatore i bacače kamenja) isto kazniti, a ne nekoga izbaciti na 7 dana a drugog ne.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/12/2009 : 12:13:10  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

SERES?????!!!!

Eh Sale, nisi znao za ovo?? Zato si i mislio da ono što stinky piše može da prođe. A sad valjda bolje razumeš one koji se tome protive...

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 31/12/2009 : 12:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ovo me podsjeća itd...

a mene ovo podsjeća na dosadno papagajsko i otrcano dušebrižništvo
a i posrano neosobno obraćanje. možda je idiot ovaj ili onaj. možda je. a možda si i ti. tko bi znao.

možda. možda. možda.
možda će netko otići. možda će netko drugi doći.
to su ti takve neizvjesnosti, emire. nikad ne znaš sa sisgurnošću što donosi novi dan.
ali bit će bolje, znaj.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/12/2009 : 12:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Lepo rečeno.

Da, ali onda treba sve (i instigatore i bacače kamenja) isto kazniti, a ne nekoga izbaciti na 7 dana a drugog ne.

Yep, ali je uvek stvar procene. A procene mogu biti i pogrešne ponekad. A da ne pričam o tome da je fakin internet problematičan zato što svako intrepretira na svoj način ono to pročita...
U tvom konkretnom slučaju, ja sam tada procenio da si ti eksplicitan,i da si prešao neku zamišljenu granicu tolerancije, a da neki drugi nisu to učinili.
Kao što rekoh, stvar procene, žao mi je ako se ne slažeš sa time.

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 31/12/2009 : 12:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
E, drugari, mene kao člana smeta ogromna kolicina spama i nevjerojatno ogromna masa oftopičkarenja (i to bez isprike).
Jednom sam trazio jedan pravni savjet, a topic je zavrsio na kupovanju parcela na marsu.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 31/12/2009 : 12:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
quote:

@dveribadu

tebe sam odmah prepoznao i prozreo i to ti nedvosmisleno rekao: ne sviđaš mi se. ti me vidiš kao napornog egoista (zanimljivo), a ni ja tebe ne vidim drukčije - kao ljigavog egoista. ne pristupaš kao čovjek, nego kao trgovac. iza tvojih akcija, u pozadini se čuju bubnjevi ekonomskih interesa i isključivo toga. novac te pokreće kao malo koga, recimo u rangu vladimira šeksa, i imaš 'dara' ekspresno ocijeniti i premjeriti svakoga kako bi mu izvukao 'i posljednji cvonjak'.
najbolji ti je ovaj zadnji slučaj: kenjaš gastonu, boriš se za jeftinija izdanja (pa di si bio frajeru kada sam prije 5 godina postavljao takve topice? [EGOIST] na strani onih koji papagajski znaju ponavljati "izdaj sam jeftina pa da vidimo") a istovremeno prodaješ stari papir po suludim cijenama. ako to nije najbolja fora desetljeća, onda me zovite Najmudriji [EGOIST].

i tako, mogao bih ti ispričati Simmelov ekskurs o strancu [NAPORNO], krasno štivo o trgovcima kao društvenim parazitima, uljezima u društvenom tkivu (premda neophodnim uljezima), ali to te malo zanima, samo bih ti bio još naporniji egoist.

eto, možda je sada
"forum bio interesantniji i poprilično edukativniji.Mogli bismo svi puno više naučit,ne samo o stripu,već i o hrpi životnih pitanja koja nas svakodnevno okružuju"
i da je dovoljno fleksibilno. možda ti je baš taman.

Još se ovdje i popravlja, ali dijagnoza, iako nije sveobuhvatna, je poprilično točna: naporni egoist.

www.stripgen.com
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/12/2009 : 12:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Eh Sale, nisi znao za ovo?? Zato si i mislio da ono što stinky piše može da prođe. A sad valjda bolje razumeš one koji se tome protive...

Ma gde sam znao da mu psuju mamu preko maila i sms-a... Strasno.... OK.. Ne zagovaram vise nista..

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000