za pricu koja pobjedi treba glasati u izboru za najbolje strip izdanje godine. Vrijeme bi bilo da se i mi jednom slozimo i odnesemo pobjedu. Zadnje dvije godine sasvim nezasluzeno odnesose pobjedu neke prosjecne Texove maxi epizode, pored svih vrhunskih Zagijevih i Dylanovih izdanja
za pricu koja pobjedi treba glasati u izboru za najbolje strip izdanje godine. Vrijeme bi bilo da se i mi jednom slozimo i odnesemo pobjedu. Zadnje dvije godine sasvim nezasluzeno odnesose pobjedu neke prosjecne Texove maxi epizode, pored svih vrhunskih Zagijevih i Dylanovih izdanja
Da Narocito ako imamo ove godine ovako vrhunske price Volim i Texove price, ali su one uglavnom ujednacene i srednjeg kvaliteta, dok kod Zagora to nije slucaj kao što se i vidi iz priloženog
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Moj glas ide za ,,Velika Zavera,, mada mi je najdraza ,,Darkvud Godine Nulte,,!
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!