forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 Pauza
 New Topic  Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 15/01/2010 : 07:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
posle septembra idemo opet.

so it shall be written, so it shall be done

Edited by - rgorgiev on 29/04/2010 07:33:06

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 15/01/2010 : 16:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
slabo danas, a bas sam se nado da ce petkom biti vise ponuda :-))

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 15/01/2010 : 20:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
dan polako istice, a ja dobio samo 3 maila po osnov ovog topica.
SRAMOTA!!!
Ili razocarenje:-))).
dveribad zasramio sve svojom kolekcijom pa ostali jos samo malo junaci dobro ocuvanog stripa!!!

Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 15/01/2010 : 23:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
Pa nisi morao u 12 sati da napises tri posta skontali su ljudi sta zelis i po prvom[}:)

Nemam potpis...
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 15/01/2010 : 23:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message  Reply with Quote
nije li prodavao komplete momak iz makedonije,mislim da mu je nick na aukcijama zagor68

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/01/2010 : 00:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Meni je ovako interesantnije, kako bih inace privuko magicnog vetra

quote:
Originally posted by Magico_Vento

Pa nisi morao u 12 sati da napises tri posta skontali su ljudi sta zelis i po prvom[}:)

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/01/2010 : 00:38:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Ma zagor68, t.e. Boce iz Velesa ne prodaje nista (vise), bar ne stare kolekcije, sad samo fura hrvatske stripove a svoje kolekcije cuva za sebe.

quote:
Originally posted by dcarapo2

nije li prodavao komplete momak iz makedonije,mislim da mu je nick na aukcijama zagor68

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/01/2010 : 07:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

Kupujem samo super ocuvani komplet Zagora LMS i ZS + specijalci.
Ponude na rgorgiev@t-home.mk

Super ocuvani je od 4.5 do glancer.

ajde, ajde, cekam

moj komplet zagora zs i lms je prodan jučer

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21133 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/01/2010 : 08:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
E jebi ga , i moj!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 16/01/2010 : 08:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Obrati se komsi Kerberu,zasto traziti dalje
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/01/2010 : 11:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Ma nemoj da zezas, aj sad trazi drugi! i javi

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Kupujem samo super ocuvani komplet Zagora LMS i ZS + specijalci.
Ponude na rgorgiev@t-home.mk

Super ocuvani je od 4.5 do glancer.

ajde, ajde, cekam

moj komplet zagora zs i lms je prodan jučer

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/01/2010 : 11:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Ma nema Kerber to sto ja trazim, ostalo jos samo nesto, ali ne za taj kriterijum. Inace Kerber zivi u isti grad ko i ja.

quote:
Originally posted by bihac-una

Edited by - rgorgiev on 16/01/2010 15:23:23
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/01/2010 : 11:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Inace Sliskovicu, ti si mi jos pre par nedjla napisao da si prodao komplet - kratkim recima PRODANO

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/01/2010 : 11:58:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inace Sliskovicu, ti si mi jos pre par nedjla napisao da si prodao komplet - kratkim recima PRODANO

da...prodan je bio onda kad sam rekao...jučer čovjek došao sa gotovinom i pokupio ga...dakle,jučer-službeno prodan...

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/01/2010 : 12:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Steta, stvarno (pih), ali kako vidim da si vican sa stripovima ko svojedobno tvoj Slishkovich, nacices ti jos neki. Cim nadzes javi - tnx

Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 16/01/2010 : 12:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

da...prodan je bio onda kad sam rekao...jučer čovjek došao sa gotovinom i pokupio ga...dakle,jučer-službeno prodan...

kakav je osecaj bio? Koliko vremena si ga skupljao?
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/01/2010 : 12:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
ja sam svoj prodao pre 10 godina (GLANC), pa jos se secam kakav je to osecaj bio (pain).

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/01/2010 : 13:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Poslah ti mail već ima dana pa pogledaj kad stigneš

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/01/2010 : 13:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mezzano

quote:

quote:

kakav je osecaj bio? Koliko vremena si ga skupljao?

skupljao sam ga od 2002.pa možda do 2008.
a,šta da ti kažem...mislio sam da će mi biti krivo ili teško...pa,nije...tko zna,možda me i uhvati sjeta...ili se možda propijem il se počnem kurvat

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/01/2010 : 14:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Poslah ti mail već ima dana pa pogledaj kad stigneš

Jeli bre Renky, ako si mene mislio s tim "poslah ti mail", ja jos nista nisam dobio. Mislio sam da su za tebe jos uvek blagdani .
Aj posalji opet rgorgiev@t-home.mk

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15668 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 16/01/2010 : 21:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
pitaj dveribada on toga ima na bacanje

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 16/01/2010 : 21:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Pa gdje si bio kad je ovaj Splicanin prodavao prije mjesec dana taj komplet??
Nemoj reci samo ,nisam vidio,!
Vidio si to.Kad si nasao moje aukcije u to vrijeme na ebay,morao si naci i taj komplet
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/01/2010 : 21:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa gdje si bio kad je ovaj Splicanin prodavao prije mjesec dana taj komplet??
Nemoj reci samo ,nisam vidio,!
Vidio si to.Kad si nasao moje aukcije u to vrijeme na ebay,morao si naci i taj komplet

Ma nije da nisam video, ali jas sam se bas tada odlucio da opet pocnem sakupljati stripove (bio sam bas u Srbiji par nedelja, pa kupio sve od VC) i samo sto sam mu potrazio cenu, nakon moje ponude on je to vec bio prodao.

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/01/2010 : 21:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Sto se tvoje aukcije na ebay tice, tc tc tc. Den 29 hättest du bei stripovi.com so nicht verkaufen können :-):-):-)

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 17/01/2010 : 00:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma nema Kerber to sto ja trazim, ostalo jos samo nesto, ali ne za taj kriterijum. Inace Kerber zivi u isti grad ko i ja.

quote:

Vec sam ti rekao,tesko ces naci celi komplet odjednom,mozda lako ali skupo,evo ja sam ti vec nasao zagor zs 500-1101(80%glanc),zvao sam te,ali sigurno si bio van zemlje..
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 17/01/2010 : 07:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kerber

quote:

quote:

Vec sam ti rekao,tesko ces naci celi komplet odjednom,mozda lako ali skupo,evo ja sam ti vec nasao zagor zs 500-1101(80%glanc),zvao sam te,ali sigurno si bio van zemlje..

Mislis nasao, nadvor od onog sta si imao, kad smo se zadnji put videli???
Aj mozda se viddimo danas ili tokom sutrasnjeg dana

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000