forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Potrosacka korpa
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 15/01/2010 : 22:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Nesto gledam svoju,pa mi na um pade da malo na tu temu pisemo,tj.koliko je ko potrosio na stripove na ovoj stranici?
Krecem od sebe:
Clan sam od jula 2008 i do danas sam u potrosacku korpu utrpao stripova u vrijednosti od 24 563 kuna
Osvojena stripa 362 komada
Hajmo dalje

Edited by - bihac-una on 16/01/2010 19:19:38

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/01/2010 : 22:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Kako to gledaš?

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 15/01/2010 : 23:01:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Pa pod"kupovina".Sta sam kupio sve do sad.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40350 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/01/2010 : 07:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

Nesto gledam svoju,pa mi na um pade da malo na tu temu pisemo,tj.koliko je ko potrosio na stripove na ovoj stranici?
Krecem od sebe:
Clan sam od jula 2008 i do danas sam u potrosacku korpu utrpao stripova u vrijednosti od 20 588 kuna
Hajmo dalje

Ovaj post cu da iskopiram i posaljem tvojoj zeni... Ima odma' da te metne na aukcije za 1 kunu

Patricia hic mea totus mundus est

Edited by - sawitch on 16/01/2010 07:25:52
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 16/01/2010 : 08:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Odavno sam vec na aukciji bez pocetne
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40350 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/01/2010 : 11:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Preimenuj topic u "bolesnicka korpa"

Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 16/01/2010 : 11:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlot

13000kn.Clan od marta 2009.Kada izracunam koliko sam potrosio za stripove van aukcija.Jaoj.Bolje da nisi upisao ovu temu Elvise!

!!Nemoj spominjati van aukcija,nesmijem ni pomisliti na to

Ogranicicemo se na ovu korpu samo

ps:zezno si godinu od kad si clan Sinisa
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 16/01/2010 : 11:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Preimenuj topic u "bolesnicka korpa"

Daj podatke Sawitchu bolan
Go to Top of Page

zlot
Starting Member

Austria
39 Posts

Member since 15/03/2008

Posted - 16/01/2010 : 12:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zlot a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by zlot

13000kn.Clan od marta 2009.Kada izracunam koliko sam potrosio za stripove van aukcija.Jaoj.Bolje da nisi upisao ovu temu Elvise!

!!Nemoj spominjati van aukcija,nesmijem ni pomisliti na to

Ogranicicemo se na ovu korpu samo

ps:zezno si godinu od kad si clan Sinisa
u pravu si.mart 2008
Go to Top of Page

melinda5
Starting Member

Slovenia
12 Posts

Member since 19/07/2006

Posted - 16/01/2010 : 14:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send melinda5 a Private Message  Reply with Quote
23482 kuna
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 16/01/2010 : 15:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Skromnih 900 kuna za godinu dana :),mada je jedan deo tih aukcija odradjen kao menjaza

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/01/2010 : 15:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ajde stavite koliko je, uz novac, količinski i stripova. To bi pokazalo pravo stanje. Pizdarija je 20 000 kn za, recimo 2000 stripova ali ima i drugih omjera, zar ne?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4754 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 16/01/2010 : 15:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
232 kune.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 16/01/2010 : 16:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Ajde stavite koliko je, uz novac, količinski i stripova. To bi pokazalo pravo stanje. Pizdarija je 20 000 kn za, recimo 2000 stripova ali ima i drugih omjera, zar ne?

priznaj,tebe ustvari vise zulja koliko je od toga otislo na boneli

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40350 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/01/2010 : 16:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Njega zulja kolik je Markos zaradio..

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/01/2010 : 16:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

quote:
Originally posted by Renky

priznaj,tebe ustvari vise zulja koliko je od toga otislo na boneli

Jedini ja na aukcijama kupujen neBonelli stripove, hi hi hi

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/01/2010 : 16:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Njega zulja kolik je Markos zaradio..

Mene, srićom, ništa ne žulja a ako si zainteresiran preporučam topic o Mučačosima

Go to Top of Page

drablj
New Member

Serbia
233 Posts

Member since 06/06/2007

Posted - 16/01/2010 : 17:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send drablj a Private Message  Reply with Quote
Ukupno: 1059 Kn
12 stripova sam kupio.
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 16/01/2010 : 18:57:11  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
nekih 7.5 tisuća kn na cca 150 aukcija
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 16/01/2010 : 19:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Moram gore edit raditi.Nisam vratio sinoc sve izbrisane aukcije
Lud od ludjeg

Radi se o cifri od 24 563 kune koje sam platio za 362 osvojena stripa
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 16/01/2010 : 20:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

Krecem od sebe:
Clan sam od jula 2008 i do danas sam u potrosacku korpu utrpao stripova u vrijednosti od 24 563 kuna
Hajmo dalje

68 kuna prosecno po stripu.Vidis,za tvoj jedan strip(najcesce stari zs i lms) ja bih uzeo 6 novih

Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 16/01/2010 : 20:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:

Krecem od sebe:
Hajmo dalje

68 kuna prosecno po stripu.Vidis,za tvoj jedan strip(najcesce stari zs i lms) ja bih uzeo 6 novih

Pa gledaj,ja neznam koliko si ti star i dali ti je ikad u zivotu nesto znacio lms i zs,to neznam,pa nemogu reci nista,ni ovo ni ono.Ali mogu reci da meni znace i to puno.Kad nebi imao njih,nebi imao ni ovih svih drugih,kao npr.,Ludens,V.C.,Libelusa,Stripoteka,pisanih itd...Jednostavno,kod mene ne ide jedno bez drugog.To bi po meni bilo kao tijelo bez duse ili obrnuto.
A sad sto bi za onaj jedan mogao kupiti 100 drugih,tu ne mogu nista.Tako je to i tako ce biti
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38132 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/01/2010 : 20:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
101 kunica = 1 strip.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 16/01/2010 : 21:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Krecem od sebe:
Hajmo dalje

Pa gledaj,ja neznam koliko si ti star i dali ti je ikad u zivotu nesto znacio lms i zs,to neznam,pa nemogu reci nista,ni ovo ni ono.Ali mogu reci da meni znace i to puno.Kad nebi imao njih,nebi imao ni ovih svih drugih,kao npr.,Ludens,V.C.,Libelusa,Stripoteka,pisanih itd...Jednostavno,kod mene ne ide jedno bez drugog.To bi po meni bilo kao tijelo bez duse ili obrnuto.
A sad sto bi za onaj jedan mogao kupiti 100 drugih,tu ne mogu nista.Tako je to i tako ce biti

Znacili su i meni stari zs/lms stripovi,i to puno.ali sm razmislio sta zelim:kvantitet ili kvalitet,i nijedno nije na stranu starih izdanja.
Jedino je na njihovoj strani nostalgija za to doba,nista vise.
A o cenama da ne govorim,narocito za jednog studenta.
I imam 20 godina :)

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/01/2010 : 22:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Krecem od sebe:
Hajmo dalje

Znacili su i meni stari zs/lms stripovi,i to puno.ali sm razmislio sta zelim:kvantitet ili kvalitet,i nijedno nije na stranu starih izdanja.

Sta da kazem. Clan sam od juna 2004, ali tada nisam ucestvovao na aukcije i sam prestao gledati sajt i stripove.
Pre par meseci sam video da VC izlazi i u MK i poceo sam kupovati DD i MM. Pre jednog meseca sam bio u Srbiji. Tada sam doneo odluku da opet pocinjem. Vratio sam se sa citavu kolekciju svega i svacega VC. Posle toga sam nabavio MM-dvevnik. Pa neke stare ZS Zagora. Pa Price iz Baze Drugdje. Pa sve od Zagora u Hrvatsku (Ludens i SD). Pa kolkciju Lazarus Ledda. Pa jos... Aj da mi zena ne procita Sve sto sam nabavio je glanc i nista drugo ne bih ni kupio. Sve u svemu skoro 1.000 stripova za 1 mesec.

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 17/01/2010 : 00:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:

quote:

quote:

quote:

Krecem od sebe:
Hajmo dalje

Sta da kazem. Clan sam od juna 2004, ali tada nisam ucestvovao na aukcije i sam prestao gledati sajt i stripove.
Pre par meseci sam video da VC izlazi i u MK i poceo sam kupovati DD i MM. Pre jednog meseca sam bio u Srbiji. Tada sam doneo odluku da opet pocinjem. Vratio sam se sa citavu kolekciju svega i svacega VC. Posle toga sam nabavio MM-dvevnik. Pa neke stare ZS Zagora. Pa Price iz Baze Drugdje. Pa sve od Zagora u Hrvatsku (Ludens i SD). Pa kolkciju Lazarus Ledda. Pa jos... Aj da mi zena ne procita Sve sto sam nabavio je glanc i nista drugo ne bih ni kupio. Sve u svemu skoro 1.000 stripova za 1 mesec.

Procitace ona,procitace,samo treba da joj neko nesto spomne
Vrati mi zs 21,ili obavezno ce procitati ovo hehhehe
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000