forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Da li ce u ponedeljak 18. jan izaci Kapetan Miki
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 17/01/2010 : 20:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Do sedam ujutru?
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 17/01/2010 : 20:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Danas se S.Milovanovic nije javljao? Ne znam otkud toliki skepticizam oko toga da li ce izaci?! Da je pitanje da li ce se odrzati, mogao bih da shvatim... Kako si ti glasao Colte?
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 17/01/2010 : 20:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Demokratski, za sve cetiri opcije.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21749 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/01/2010 : 21:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Pa oko sedam vodim ćerku u vrtić pa ću baciti pogled.
Slagao sam; oko osam .

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 17/01/2010 21:06:38
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 17/01/2010 : 21:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Igras na sigurno...
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 17/01/2010 : 21:17:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
Blago vama sto mozete baciti pogled sutra ujutro, ja uvek moram da cekam mesec ili dva vise dok kupim neki aktuelni strip. Sem kad sam u RS, e onda opljackam Trafiu sa sve sto kod nas jos nije izaslo. Pa nama cak i knige ne nose, tako da se to u RS sve odjednom mora kupiti!!!
Nego, ideeeeeeee Miki

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 17/01/2010 : 21:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Poštovani prijatelji,
Primerci prvog broja edicije "Kapetan Miki" danas su uredno dostavljeni distributerima i od sutra će moći da se kupe na svim kioscima u zemlji. Takođe vas obaveštavam dac će svi posetioci konferencije za štampu koja se održava sutra u 18 časova u Studentskom kulturnom centru dobiti besplatno po primerak prvog broja "Kapetana Mikija" kako bi naš gost gospodin Mastantuono mogao svima da se potpiše.
Raduje nas ovo iščekivanje koje primećujemo ovde na forumu i obećavamo puno prijatnih iznenađenja od sutra kada startuje Kapetan Miki, prvi junak u lepezi izdanja "MIrabilisa"!
S.Milovanović "Mirabilis"
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 17/01/2010 : 22:26:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
Kad Kapetan Miki stize na BH kioske?

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 17/01/2010 : 22:35:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
quote:
Originally posted by vronski 2

Poštovani prijatelji,
Primerci prvog broja edicije "Kapetan Miki" danas su uredno dostavljeni distributerima i od sutra će moći da se kupe na svim kioscima u zemlji. Takođe vas obaveštavam dac će svi posetioci konferencije za štampu koja se održava sutra u 18 časova u Studentskom kulturnom centru dobiti besplatno po primerak prvog broja "Kapetana Mikija" kako bi naš gost gospodin Mastantuono mogao svima da se potpiše.
Raduje nas ovo iščekivanje koje primećujemo ovde na forumu i obećavamo puno prijatnih iznenađenja od sutra kada startuje Kapetan Miki, prvi junak u lepezi izdanja "MIrabilisa"!
S.Milovanović "Mirabilis"

Dali ja planirano da se vasa izdanja prodaju i u Makedoniji???

Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
927 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 17/01/2010 : 22:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
Nisam pročitao baš sve od početka, ali nisam zapazio, da bi ko spomenuo, kakav je plan, ako će se K. Miki hipotetički zaista dobro prodavati....u koje zemlje se planira pojaviti Miki? Ili samo u Srbiji ili u ostalim zemljama kao recimo remitenda? Znam, da je sad još prerano davati kakvu garanciju oko toga, ali pošto vidim, da i kolege iz Republike Makedonije isto zanima, evo prilike da nam netko bar kaže kako za ubuduće...Hvala

Invincible shield
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 17/01/2010 : 23:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
Paljevina.

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 18/01/2010 : 00:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Izasao.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 18/01/2010 : 00:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Izasao?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 18/01/2010 : 00:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Izasao.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11960 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/01/2010 : 00:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
Jel ima neko iz BG da mi uzme 3 primerka?
..za mene i jos 2 ortaka. Da se ne razgrabi.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 18/01/2010 : 00:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Izasao.

ma nek ide..., vratice se

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 18/01/2010 : 00:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
nadam se da nece, jer ce onda svi ovdje biti sretni i likovati sto jos jedan izdavac nije uspio

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 18/01/2010 : 00:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

nadam se da nece, jer ce onda svi ovdje biti sretni i likovati sto jos jedan izdavac nije uspio

Ne svi! Ja cu kupovati sve junake iako nisam bas mnogo zainteresovan za pojedine, u znak podrske. A jos dosta su se tako izjasnili.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 18/01/2010 : 00:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by mamlaz

Ne svi! Ja cu kupovati sve junake iako nisam bas mnogo zainteresovan za pojedine, u znak podrske. A jos dosta su se tako izjasnili.

ma nisam mislio na svih:)
zapravo niti na vecinu
vec na par ljudi koji su toliko negativni prema svemu i toliko cesto postaju da ispadamo svi toliko negativni na ovom sajtu:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 18/01/2010 : 00:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Ma ignorises takve i zdravo. To nikad nisam razumeo - ako nesto nije po mom ukusu necu da kupujem i necu da komentarisem. Vredjajuci taj strip, ja vredjam i one koji to uzimaju,njihov ukus, mentaltet, inteligenciju ili sta drugo. To mi je tako bezveze.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 18/01/2010 : 00:32:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
pa iskreno ni meni nije jasan toliki negativisticki stav prema nekim izdanjima u zadnjih par godina

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 18/01/2010 : 00:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

Moguce, samo sto ti Cobiss jos nije relevantan... ne mozes doci do izdanja koje jos nije objavljeno ni u papirnoj formi ni elektronski, a nema svrhe da ono bude u sistemu Cobissa ako se ne moze koristiti.

... pa mozda, ali koliko je meni poznato svako izdanje treba dobiti cip, pre nego sto se izda, a samim tim se unosi direktno u cobiss bazu... recimo ako ukucas Dagda u cobiss pretrazivacu videces da oni planiraju da rade Skorpiju u integralima... dakle, prvo su morali da dobiju cip da bi bili u mogucnosti to da objave... a kad ukucas Mirabilis nema nicega... opet s druge strane kad ukucas Kapetan Miki izadje samo ono od Horusa...

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 18/01/2010 : 00:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Samo kazem da to ne mora nista da znaci, buduci da sam jedno vreme radio u Narodnoj biblioteci, pa znam koliko su azurni kada su u pitanju neke stvari... znam da VC nije odmah bio zaveden u evidenciju. Uostalom, sve cemo znati tokom dana.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 18/01/2010 : 02:34:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by drakulloni

quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by drakulloni

Srecno sa Mikijem

ali mene to ne zanima verujem da se radi ozanimljivom stripu, ali nikada ga nisam citao. Ustvari jesam nesto malo, ali nedovoljno da bih sad poceo da ga pratim.

zanimljiv je, dakle dobar, ali tebe ne zanima. ipak, nisi ga nikad citao, mozda malo, pa ga sad ne mozes citati od prvog broja.
zona sumraka je prehlada za tebe.

http://www.youtube.com/watch?v=EHIFMkmhDY0

Hteo sam samo da kazem da ce mi biti drago ako se pojavi na kioscima, ali necu ga ispratiti, nevezano za hronologiju izlazenja. Bice mi drago zbog ljudi koji vole taj strip Mnogi ga ocekuju, kao sto ja ocekujem MR.NO-a od prvog broja u izdanju VC, pa mi je poznat taj osecaj.

A da je ovo prvo konfuzno, potpuno se slazem
Sve u svemu "ko ceka taj doceka"

a da je cijeli topic zona sumraka, to svakako... ah, sad si me s ovim insertom da ove godine izlazi napokon cijela kolekcija tih legendarnih epizoda na blu-rayu, pa eto i ja da nesto ocekujem ko neki mikija i mr noa
tiru riru tiru riru tiru riru...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 18/01/2010 : 02:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by kandraks

Kad Kapetan Miki stize na BH kioske?

pa buduci da su mu napoleona poslali u zasebnu ediciju, racunaj negdje oko 40-50 dana

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000